Szégyelem magam

Több
8 éve 2 hónapja - 8 éve 2 hónapja #12692 Írta: Gizmo
Gizmo válaszolt a következő témában: Szégyelem magam
Szó mi szó a Myogival esett meg mielőtt meg lett a Kongo és eladtam p.csába, hogy 2km-ről látom, hogy telibe verem az Omahát aminek 2k+ HP-ja volt és bakker sebeztem rajta 700-at! Azt hittem beszarok a gyönyörtől! :S :sick:
Az Omahás srác írta is, hogy "I love you RNG..."....hát ja!!! :woohoo:
Utolsó szerkesztés: 8 éve 2 hónapja Gizmo által.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 2 hónapja #12700 Írta: vonKurz
vonKurz válaszolt a következő témában: Szégyelem magam

Gizmo írta: Szó mi szó a Myogival esett meg mielőtt meg lett a Kongo és eladtam p.csába, hogy 2km-ről látom, hogy telibe verem az Omahát aminek 2k+ HP-ja volt és bakker sebeztem rajta 700-at! Azt hittem beszarok a gyönyörtől! :S :sick:
Az Omahás srác írta is, hogy "I love you RNG..."....hát ja!!! :woohoo:


Amagival Ap-val odakentem egy 133 hp-s Fusonak oldalrol, 1 eltalálta a 10-bol, es lepattant :evil:
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Gizmo

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 2 hónapja #12706 Írta: ledgeri
ledgeri válaszolt a következő témában: Szégyelem magam

vonKurz írta:

BigaC írta: Megesik az ilyesmi :)
Össze-vissza tekergek a Pensacolával az első két percben, biztos ami biztos, erre jön az égből egy North Carolina szalvó, Devastating Strike, szevasz. A srác be is írta, hogy LOL, nem gondolta, hogy eltalál...


gyerekek, ma láttam 2 Pensacolát az első 3 percben eldurranni...

ez meg itt a kedvenc képem, ha jobban megnézitek 18.54-kor készult az elso, 18.48-kor a második, és ha a cucc repult olyan 10+ másodpercig...
nézegessétek, oszt ha bárki eztán Pensacolával akar játszani, intő tanulság legyen :D

ui, akik megtalálják milyen aimhackercheatmodot használtam a kép elkészítéséhez, azok kozt értékes ajándékokat sorsolok kifelé B)


Nekem ilyenem volt csak Nagatoval, rankedben, oceanon, és első spotból... De Pensaval a múlt héten volt egy olyan köröm, hogy 2300-2600 volt az alap xp, és meglett volna egy karaken is, ha nem nyúlják...

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 2 hónapja - 8 éve 2 hónapja #12707 Írta: zstorok75
zstorok75 válaszolt a következő témában: Szégyelem magam
Üdv Mindenkinek!

Félve ugyan de, ha megengeditek én is elmondanám a véleményem a "kanyarodó golyóval" kapcsolatban!

A "Paraszt", (Gizmo után szabadon...) a BB-vel lő 15 km-ről, oszt telibe vág pedig elfordultam, és mentem már vagy 250 m-t. Mi ez, ha nem csalás... :dry: :blink:

Bár nem tartom magam jó játékosnak, de amikor célzok, igyekszem figyelembe venni azt is, hogy a "kis köcsög" a cirkálóval, (Csak hogy megháláljam Gizmo kedvességét...) az előző reakciói alapján, várhatóan, merre fog kitérni, és abba a pontba indítom a csomagot.
Vagyis sokak gondolkodásának megfelelően, bekapcsolom a tempomatot, a GPS-t, a robotpilótát, a csalást a lövedékben, (vagy bánja a t…m, hogy minek nevezzük) és megpróbálom így eltalálni a célpontot. Ami azért valjuk meg, így sem egyszerű.

Ezen kívül, ott az RNG. Ami sajnos, ahogy többen megfigyeltétek, komoly befolyással bír a találatra és a sebzésre. Egyik csatában, ha becsukom a szemem, is tudok citadellát lőni, a másikban meg örülök, ha eltalálom az ellent. Ilyenkor csak kín-keservesen tudom összelőni az átlagsebzésem.

Ezen kívül, amikor nálunk a lámpa felvillan, az azt jelenti, hogy az ellenfél már biztosan lenyomta azt a bizonyos gombot. Hisz a szerver is csak innen tudja, hogy kapcsolni kell a lámpát. (Ahogy Doki is mondta, nem csak tűnődik a „Paraszt” rajta, hogy biztosan akarja e, vagy éppen, csak telepatizál a rendszerrel...)
Ergo a csomagok már úton vannak, amikor a "szopni fogsz" lámpa bele világít a kicsi kis buta arcunkba... :)

Tudom, ha nem úgy megy a játék, ahogy szeretnénk, sokkal egyszerűbb máshol keresni a hibát, mint bevallani magunknak, hogy valamit rosszul csináltunk. Ezen kívül azt se felejtsük, hogy mi a puskacső azon végét látjuk, ahol a halál távozik, viszont azt nem, hogy a másik merre is küldte pontosan.
Ezen kívül, az ellenfél lövésének pillanatában indított manőverünk még nem garantálja a túlélést, csak az esélyét növeli. És hát bizony lehet, hogy pont ezzel lépünk a vonat elé…

Tehát mielőtt tüzet kiáltunk, nézzük meg hogy valóban ég e a ház és azért érezzük a füstöt, vagy csak a ciginket felejtettük el rendesen elnyomni... ;) :P
Utolsó szerkesztés: 8 éve 2 hónapja zstorok75 által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: vonKurz, Szete58, Gizmo

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 2 hónapja #12754 Írta: Gneisenau67
Gneisenau67 válaszolt a következő témában: Szégyelem magam
Üdv. A minap jártam úgy, hogy egy Omahával elindulva, az első félpercben egy Phoenix ellen eléggé fölényes magabiztossággal tüzelni készültem. Nos, meghökkenni se volt időm: a Phoenix még ki nem lőtt ágyúimmal, nulla ponttal egyetlen sortűzzel a tenger fenekére küldött.
Co-op-ban.
Ez a gyakorlatban 3-4 citadella erejű lövés, gép ilyet nem nagyon produkál.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Oldalmegjelenítési idő: 0.281 másodperc

Fórum hozzászólások

  • Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.