KARMA Dühöngő

Több
8 éve 2 hónapja - 8 éve 2 hónapja #13752 Írta: vonKurz
vonKurz válaszolt a következő témában: KARMA Dühöngő

ledgeri írta: IChase egyik utolsó videójában pont az van, hogy az egyik gyereket kiiktatja egy CV,és utána vele lett egy csapatban a másik, korábbi ellen CV, de neki mindegy, azt lövi... Na ott KB 2 szalvo, vagy 5 izumo toronylövés kellett ahhoz, hogy beliluljon.


aki ilyent csinall, az nem normalis.
aki nem normalis, az jo esellyel szokott ilyent csinalni máskor is, szoval nem latod a gyerek eloéletét, de 2 sorozat miatt nem hiszem hogy lila lenne barki...

mikor engem torpedoz ki full hp-rol a csapattars, ugyanugy nem lesz lila, mint mikor en kenek oda neki egyet, es en se...

wotban is ha 1 tankot full hp-rol kilotel, marmint 1 sajat tankot, attol nem lettel lila, ertelemszeruen csak akkor nem, ha elotte sokaig nem bantottal senkit :)

az viszont biztos, hogy ha lila játékos megol valakit sajat csapatbol, azzal sajat magat is megoli, bannolni nem fogjak, legalabbis chatre irogathat, de azonnali hatallyal a sajat hp-ja is eltunik...
Utolsó szerkesztés: 8 éve 2 hónapja vonKurz által.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 2 hónapja #13767 Írta: Ghostsaker
Ghostsaker válaszolt a következő témában: KARMA Dühöngő
Ez a lilulás tényleg érdekes tény. Tapasztalat, hogy sem és sem a szakasztársa nem lett lila, mikor "véletlenül" :whistle: egymást lőttük/torpedóztuk ki full HP-ról. Egyébként melyik "peccs" óta nyírták ki azt a részt, ami be volt vezetve, hogy saját csapattársnak/szakasztársnak bevitt szándékos-véletlen sebzést visszakapod :dry: ? Ugyanis a legutóbbi "málőrömnél" mikor is nem akarva, de a Minekaze-mon ellőtték a kormánylapátom :S és full gázzal egyenesen belenyargaltam a szakasztárs (szintén Minekaze, mert párban szép szívatni :evil: ) torpedóiba :pinch: és be sem lilult, és nem is vesztett HP-t.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Gneisenau67

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 2 hónapja #13787 Írta: Benign_Wolf33
Benign_Wolf33 válaszolt a következő témában: KARMA Dühöngő
Egyébként a lilulás az egy kicsit mást jelent ebben a játékban, ahhoz nem a csapattársat kell kilőni :)
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Szete58

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 2 hónapja - 8 éve 2 hónapja #13794 Írta: Szete58
Szete58 válaszolt a következő témában: KARMA Dühöngő

Benign_Wolf33 írta: Egyébként a lilulás az egy kicsit mást jelent ebben a játékban, ahhoz nem a csapattársat kell kilőni :)


Jaja! Amúgy sgt_dog írta jól: a szín pink, és nem lila – az a nagyon jó játékos (és persze az ARP-hajókon tekergőző valami). :)

Voltam már pink - nem vagyok rá büszke -, de érdekes módon amikor néhány meccsig az voltam, sose kellett noszogatni senkit, hogy tenyereljen rá a W gombra... bárki, ha ráfordultak a Tirpitz ágyúcsövei, már fűtötte is fel a kazánokat, akármennyit is aludt annak előtte...

Szintén Észak Szépasszonyával tapasztaltam meg, hogy amikor a tat mögé leadott figyelmeztető ágyúlövés után egy cirkálóra ráküldtem a torpedókat - kb. öt kilométerről, hogyha esetleg méltóztatik megindulni, simán elkerüli őket, de meg sem moccant -, és csobbant, még a horgonyláncom sem rózsaszínesedett be... nem tipp persze, max. javaslat... :)
Utolsó szerkesztés: 8 éve 2 hónapja Szete58 által.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Oldalmegjelenítési idő: 0.254 másodperc

Fórum hozzászólások

  • Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.