0.6.0 Képzettségek

Több
7 éve 2 hónapja #33823 Írta: ledgeri
ledgeri válaszolt a következő témában: 0.6.0 Képzettségek
Pontosan!

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
7 éve 2 hónapja #33843 Írta: SeahawkHUN
SeahawkHUN válaszolt a következő témában: 0.6.0 Képzettségek

leopardusz írta: Na jó, akkor ugy teszem fel ujra a kérdést :lol: hogy az amcsi meg japán cvknél más más skill élvez-e valahol prioritást?


Attól függ milyen setupot játszol.
Én amcsinál is ugyan azt raknám támadó setupnál mint a japánra. Gyors újratöltés + légvédelem ha van még rá pont. A többit megoldod ügyeskedéssel.
A vadász setupot meg megint csak amcsival érdemes igazán játszani. Ott sok HP legyen a vadászokon és több sebzés na meg több gép századonként. Még sztem működhet +70% hp a támadó gépeken visszatérésnél (új skill). 7 bombázóból jól sebeznek a rear gunnerek szóval képesek leszedni a japán vadászokat is adott esetben. Újratöltés felgyorsítás lényegtelen mert sok a lőszerük és sokáig lehet fenntartani őket egyhuzamban.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Szete58, leopardusz

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
7 éve 2 hónapja - 7 éve 2 hónapja #34025 Írta: leopardusz
leopardusz válaszolt a következő témában: 0.6.0 Képzettségek
Nem elfelejteni h a képzettségeket csak 18-19én lehet még resetelni ingyen... :whistle:

ledgeri írta: A Shipcomrade-os capcalc frissült: Mostmár vannak ajánlott buildek, amire szavazni lehet, így talán jobban lehet silabizálni, mit éri meg, és mit nem.

rátévedtem erre az oldalra, vannak jó buildek rajta de hihetetlen zöldségek is :woohoo: , hordozókra javasolják pl a dupla vadászvédelmes skillt...
Utolsó szerkesztés: 7 éve 2 hónapja leopardusz által.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
7 éve 2 hónapja #34027 Írta: gépészpocok
gépészpocok válaszolt a következő témában: 0.6.0 Képzettségek

gépészpocok írta: Szerintem aki letölti erröl az oldalrol a magyarítást annak is menni fog a skilek értelmezése mi mire is valo(aki esetleg nem tud angolul).Ha meg ért az ember magyarul és olvasni is tud akkor menni fog az is hogy melyik képességet milyen hajóra érdemes feltenni.Akinek ez nem megy annak meg csak azt tudom tanácsolni keresse meg a játékban azt a filet, hogy uninstall.....


Elnézést mindenkitől akinek a lelkébe tapostam ezzel a beírásommal.Az a véleményem hogy aki 1 kis időt fordít arra hogy megismerje a hajót,hajókat amivel játszik az adott nemzetből annak tul sok segítségre nincs szüksége a skillek kiosztására.Minden hajónak hajótípusnak, nemzetnek megvannak a sajátosságai,elönyei,hátrányai(csak ki kell ismerni öket).Sok ember ugy játszik hogy bemegy tör elöre mint 1 megvadult bikaés az első percben legyakják.Ezzel azt akarom mondani h adott esetben nem tudják hogy pl 1 csatahajoval nem kell az első 2 percben beállni a körbe foglalni.Na az ilyenek nem ismerik a hajójukat de még azt se melyik hajónak mi a feladata a játékban.Az ilyen gamerekkel szemben elfogadom azt a titulust h jo játékos vagyok, de alaphelyzetben nem gondolom ezt magamról.Kellő időt fordítok arra hogy átlássam a hajók,taktikák nemzetek sajátosságait sok játékossal ellentétben.Azt meg nem tartom rosz ötletnek hogy emberek megosszák milyen hajókra mit raktak fel ha valakit érdekel,és igénylitek akkor szívesen felteszek képeket én hogy osztottam le tipusok szerint, persze ez se biztos h 100 % ban helyes leosztás.Valaki irta előttem h a füst kiterjesztésére szolgálo skill-nek nincs értelne mert amugy is elfért benne a hajó. Ez igaz a dd-re de az a tapasztalatom hogy angol cirkálókra már megdőlt ez a dolog mivel annak nagyon kicsi a füst kiterjedése ezért én arra ezt fel is tettem.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: zstorok75

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Oldalmegjelenítési idő: 0.257 másodperc

Fórum hozzászólások

  • Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.