Álcafestések

Az álcafestések a World of Warships egyik fontos összetevői. A következő cikkben részletesen leírom, hogy hogyan lehet az álcafestéseket alkalmazni, illetve hogy pontosan milyen hatásai vannak az egyes típusoknak:

Hol érem el az álcafestéseket?

Klikkelj a "Battle" gomb alatti EXTERIOR (kinézet, külső) menüpontra (ne felejtsd, hogy ez a menüpont csak 7-es profil szinttől érhető el). Ekkor a bal oldalon megjelenik egy új felület, melyen a jelzőzászlókat és az álcafestéseket tudod kezelni.

Álcafestés típusok

Minden hajónál két eltérő típusú álcafestésből választhatsz: foltos és csíkozott. Ezek nem csak kinézetükben, hanem a velük járó bónuszok tekintetében is eltérnek.

  • Spotted (foltos) álcafestés (Type 1): Lecsökkenti a hajó észlelhetőségét, ami azt jelenti hogy kap a hajód +3%-ot a rejtőzködési képességéhez. Ideális választás a rombolókra, amikkel szeret az ember minél tovább rejtve maradni, hogy pl. minél később indíthassa el torpedóit a célpont felé.
  • Striped (csíkozott) álcafestés (Type 2): Lecsökkenti 4%-kal azon ellenséges hajók ágyúinak pontosságát, melyet a hajónkra tüzelnek épp. A szórási mechanikából adódóan tehát minél nagyobb a távolság, annál nagyobb hatása van ennek a festésnek. Épp ezért ideális választás cirkálókra és csatahajókra.

Az álcafestések fogyóeszközként működnek, azaz ha nem szeretnéd minden csata előtt újra a hajóra rakni őket, akkor a festés kiválasztásakor klikkelj az "auto-resupply" (automata újratöltés) gombra. Ezzel a módszerrel a kliens minden csata után automatikusan ismét felhelyezi a festést a hajóra (és persze levonja érte a kreditet is).

Fórum hozzászólások

  • Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.