- Köszönetek: 1105
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
Spot lámpa nem a lövés jelzö inkább mert én személy szerint sok sulyos találatot szedek be a csata elején mert nem tudom hogy lönek. A plusz felszerlés kell de ráér utolsonak mert csak tier tizben játszik.A spot lámpa azért nem kell mert a vadász spotolja arombolokat amik közel vannak.A megelözö karbantartás érdemes elgondolkozni rajta jol hangzik a -34% a kritikus sebzések elkerülésére.Grievous írta: A kapitányom vagy a Kuma óta megvan, volt ideje fejlődni
Amit nézegettem:
-5. sorból a kritikus sebzést csökkentő skill
-4. sorból a last stand, elégé vitték a hátsó részt a hajónak a múltkor
-3. sorból a +1 felszerelés, de az inkább t10-eseknek jó a hp töltő miatt
-1. sorból: spotlámpa, úgy is lőnek, ha meglátnak, így a 2. sorból a társa nem célszerű, úgy se látod azzal, ha egy romboló spotol téged.
A tűz csökkentőnek nagy hasznát nem látom, 7% annyira sok lenne? A többi skill vagy fölösleges, vagy nincs annyi pont a mostani rendszerben, hogy meg lehessen szerezni a fontosabbak után.
vcsaba1968 írta:
Spot lámpa nem a lövés jelzö inkább mert én személy szerint sok sulyos találatot szedek be a csata elején mert nem tudom hogy lönek. A plusz felszerlés kell de ráér utolsonak mert csak tier tizben játszik.A spot lámpa azért nem kell mert a vadász spotolja arombolokat amik közel vannak.A megelözö karbantartás érdemes elgondolkozni rajta jol hangzik a -34% a kritikus sebzések elkerülésére.Grievous írta: A kapitányom vagy a Kuma óta megvan, volt ideje fejlődni
Amit nézegettem:
-5. sorból a kritikus sebzést csökkentő skill
-4. sorból a last stand, elégé vitték a hátsó részt a hajónak a múltkor
-3. sorból a +1 felszerelés, de az inkább t10-eseknek jó a hp töltő miatt
-1. sorból: spotlámpa, úgy is lőnek, ha meglátnak, így a 2. sorból a társa nem célszerű, úgy se látod azzal, ha egy romboló spotol téged.
A tűz csökkentőnek nagy hasznát nem látom, 7% annyira sok lenne? A többi skill vagy fölösleges, vagy nincs annyi pont a mostani rendszerben, hogy meg lehessen szerezni a fontosabbak után.
A 9-es cirkálónak már van javító.vonKurz írta: a + felszerelés csatahajónak jó, ha a tizes cirkáló kap már javítot annak is
azt nemtom, olyanom még nincs...
Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.