Japán cirkálók

• vcsaba1968
  • Látogató
  • Látogató
9 éve 6 hónapja - 9 éve 6 hónapja #7868 Írta: vcsaba1968
vcsaba1968 válaszolt a következő témában: Japán cirkálók
Mellékletek:
Utolsó szerkesztés: 9 éve 6 hónapja vcsaba1968 által.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• vcsaba1968
  • Látogató
  • Látogató
9 éve 6 hónapja - 9 éve 6 hónapja #7876 Írta: vcsaba1968

Grievous írta: A kapitányom vagy a Kuma óta megvan, volt ideje fejlődni :D

Amit nézegettem:
-5. sorból a kritikus sebzést csökkentő skill
-4. sorból a last stand, elégé vitték a hátsó részt a hajónak a múltkor
-3. sorból a +1 felszerelés, de az inkább t10-eseknek jó a hp töltő miatt
-1. sorból: spotlámpa, úgy is lőnek, ha meglátnak, így a 2. sorból a társa nem célszerű, úgy se látod azzal, ha egy romboló spotol téged.

A tűz csökkentőnek nagy hasznát nem látom, 7% annyira sok lenne? A többi skill vagy fölösleges, vagy nincs annyi pont a mostani rendszerben, hogy meg lehessen szerezni a fontosabbak után.

Spot lámpa nem a lövés jelzö inkább mert én személy szerint sok sulyos találatot szedek be a csata elején mert nem tudom hogy lönek. A plusz felszerlés kell de ráér utolsonak mert csak tier tizben játszik.A spot lámpa azért nem kell mert a vadász spotolja arombolokat amik közel vannak.A megelözö karbantartás érdemes elgondolkozni rajta jol hangzik a -34% a kritikus sebzések elkerülésére.
Utolsó szerkesztés: 9 éve 6 hónapja vcsaba1968 által.

Több
9 éve 6 hónapja #7879 Írta: vonKurz
vonKurz válaszolt a következő témában: Japán cirkálók

vcsaba1968 írta:

Grievous írta: A kapitányom vagy a Kuma óta megvan, volt ideje fejlődni :D

Amit nézegettem:
-5. sorból a kritikus sebzést csökkentő skill
-4. sorból a last stand, elégé vitték a hátsó részt a hajónak a múltkor
-3. sorból a +1 felszerelés, de az inkább t10-eseknek jó a hp töltő miatt
-1. sorból: spotlámpa, úgy is lőnek, ha meglátnak, így a 2. sorból a társa nem célszerű, úgy se látod azzal, ha egy romboló spotol téged.

A tűz csökkentőnek nagy hasznát nem látom, 7% annyira sok lenne? A többi skill vagy fölösleges, vagy nincs annyi pont a mostani rendszerben, hogy meg lehessen szerezni a fontosabbak után.

Spot lámpa nem a lövés jelzö inkább mert én személy szerint sok sulyos találatot szedek be a csata elején mert nem tudom hogy lönek. A plusz felszerlés kell de ráér utolsonak mert csak tier tizben játszik.A spot lámpa azért nem kell mert a vadász spotolja arombolokat amik közel vannak.A megelözö karbantartás érdemes elgondolkozni rajta jol hangzik a -34% a kritikus sebzések elkerülésére.

spot lámpa kell, mert a rombolók látni fognak 10-15km-ről, a vadász meg csak poén ebből a szempontból. egyébként CV-nél pl azért is extrém hasznos, mert szól hogy jönnek rád a bombázók :) jóval elöbb, mint megjelenne a térképen.

a második skill meg azért kell, az incoming fire alert, mert minden 6 másodpercen fellüli lövés indulásakor jelezni fog.
magasabb, azaz 6+ szinten a cirkálók 14-15km-ről harcolnak,/aki megpróbálkozik 10-12km-rel, az egy percen bellül megkapja a jól megérdemelt Citadelt ugye :)/ csatahajók 16-20km-ről. különösen utóbbinál van az, hogy 30 másodpercenként lő egyet az aktuális nyomvonalad alapján, te azonnal fordulsz amint "incoming" és melléd fog lőni. ha viszont 3-n vagytok és nem mindig téged lőnek, akkor értelmetlen dolog forgolódni a biztonság kedvéért, mert sebességet vesztesz...
a + felszerelés csatahajónak jó, ha a tizes cirkáló kap már javítot annak is :) azt nemtom, olyanom még nincs...
cirkálóknál inkább a torpedok elkeruleset veszem meg, annak látom értelmét.
4 sor, légvédelem, illetve másodlagos ütegek lőtávolságára +20%
hát, mondjuk cirkálón nem olyan sok van az igaz, de a Nagaton pl 28 cső kezdi el tolni a HE-t minden 7,2 km-nél közelebb jövő rombolóra :D
csúnya meglepi ez az amiknak, nagyon nagyon csúnya :)
ötödik sorba meg akkor gondolkodják, ha megvan a tier10.
elöbb nem lesz aktuális :)

Több
9 éve 6 hónapja #7881 Írta: PzPuma
PzPuma válaszolt a következő témában: Japán cirkálók

vonKurz írta: a + felszerelés csatahajónak jó, ha a tizes cirkáló kap már javítot annak is :) azt nemtom, olyanom még nincs...

A 9-es cirkálónak már van javító. ;)
A következő felhasználók mondtak köszönetet: vcsaba1968

• vcsaba1968
  • Látogató
  • Látogató
9 éve 6 hónapja #7882 Írta: vcsaba1968
Köszi az infot ezt nem tudtam

Több
9 éve 6 hónapja #8029 Írta: Tzimisce
Tzimisce válaszolt a következő témában: Japán cirkálók
Mit érdemes betanítani a kapitánynak szerintetek ezen a vonalon ?

Oldalmegjelenítési idő: 0.283 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.