Japán cirkálók

Több
9 éve 2 hónapja #16735 Írta: Andrej72

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
9 éve 2 hónapja #16737 Írta: GaiusHun
GaiusHun válaszolt a következő témában: Japán cirkálók
A japán cirkálók hihetetlenül jó hajók, vagy is, ha jól használjuk őket. Anno én is csak olvasgattam, mikor a Mogami-hoz közeledtem, mi jó és mi nem jó. Értem ezalatt a fejlesztést, eredményeket. Azaz rosszabb mint a Myoko, meg a skill elvétele után szinte használhatatlan /mondták-mondják sokan/. Aki 7. tierben tart, annak had javasoljam, ne álljatok le, a Mogami egy istennő. Viszont komoly vita tárgya volt és lesz, hogy a kis lövegekkel lesz halálos, vagy a nagyobbakkal? Szeretném képekkel is alátámasztani az érveimet.
Kis ágyúk: az tény, hogy 5x3 azaz 15 ágyúcső áll rendelkezésünkre, csak .... a tornyok...kurva lassúak (kapitányi skilles is-toronyforgatás). Azaz hiába van egy gyorstüzelő platformunk, egy dd esetében is hajótest forgatással kell segítenünk a torony forgatást.
Nos eddig a top nálam a kis lövegekkel ez a kör volt, ami egész jónak sikerült. Hozzászólok, hogy a kis lőtávolság miatt bizony nagyon a penge élén táncolunk.
Ebben a körben 82K dmg ment ki. Amellett, hogy bukta lett, oldalazó harccal sikerült életben maradnom a végéig. Mindezt 143 találattal. Jahh, és itt még nem működtek a skiellek.

Mellékletek:
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Szete58

Több
9 éve 2 hónapja #16738 Írta: GaiusHun
GaiusHun válaszolt a következő témában: Japán cirkálók
Nos, s íme a perdöntő bizonyíték, a Mogami igazi ereje a 203mm lövegekben rejlik. Gyorsabb toronyforgatás, igaz lassabb töltés, de ez minimális, cserébe viszont többet sebzünk. Ez volt az első csatám a nagy lövegekkel, s hiába volt ugyan bukás, még is számomra ez döntötte el, mit is válasszak. Kezdetnek jött egy Kutuzov kill, sorba gyújtottam és rövid volt számára a csata.
Idővel 3 csatahajóval és 2 cirkálóval valamint a hullámokban támadó cv gépeivel vívtam tűzpárbajt. A végére egyedül maradtam, és a térkép szélére szorultam, itt kapott el a cv, miközben a többi hajó tűz alatt tartott. Összességében 96K dmg 90 találattal :woohoo:
Úgy vélem a tények önmagukért beszélnek :P

Mellékletek:
A következő felhasználók mondtak köszönetet: sgt_dog, Szete58

Több
9 éve 2 hónapja #16746 Írta: sgt_dog
sgt_dog válaszolt a következő témában: Japán cirkálók
Már most szeressem nagyon :silly: kis szerencsével lehet aprítani a kis lövegekkel is:) de az a toronyforgás bakker...volt 1-2 viccesre sikerült köröm,de azért megmutatta a Mogami,miért Mogami :silly: Kicsit sérülékenyebbnek találom,mint a Myokot,de itt azért combosabbak az ellenfelek is.Jó kis hajó ez:)

A következő felhasználók mondtak köszönetet: Szete58, DragonZ

Több
9 éve 2 hónapja #16792 Írta: Neutra
Neutra válaszolt a következő témában: Japán cirkálók
Meg lett a Mogami. Egész jól muzsikál :) Első köröm:
Mellékletek:
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Szete58

Több
9 éve 2 hónapja #16799 Írta: SgtBala
SgtBala válaszolt a következő témában: Japán cirkálók
Első randi :) Lesz ez még jobb is úgy érzem :)

Mellékletek:

Oldalmegjelenítési idő: 0.323 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.