A japán cirkálók hihetetlenül jó hajók, vagy is, ha jól használjuk őket. Anno én is csak olvasgattam, mikor a Mogami-hoz közeledtem, mi jó és mi nem jó. Értem ezalatt a fejlesztést, eredményeket. Azaz rosszabb mint a Myoko, meg a skill elvétele után szinte használhatatlan /mondták-mondják sokan/. Aki 7. tierben tart, annak had javasoljam, ne álljatok le, a Mogami egy istennő. Viszont komoly vita tárgya volt és lesz, hogy a kis lövegekkel lesz halálos, vagy a nagyobbakkal? Szeretném képekkel is alátámasztani az érveimet.
Kis ágyúk: az tény, hogy 5x3 azaz 15 ágyúcső áll rendelkezésünkre, csak .... a tornyok...kurva lassúak (kapitányi skilles is-toronyforgatás). Azaz hiába van egy gyorstüzelő platformunk, egy dd esetében is hajótest forgatással kell segítenünk a torony forgatást.
Nos eddig a top nálam a kis lövegekkel ez a kör volt, ami egész jónak sikerült. Hozzászólok, hogy a kis lőtávolság miatt bizony nagyon a penge élén táncolunk.
Ebben a körben 82K dmg ment ki. Amellett, hogy bukta lett, oldalazó harccal sikerült életben maradnom a végéig. Mindezt 143 találattal. Jahh, és itt még nem működtek a skiellek.