Japán cirkálók

Több
8 éve 8 hónapja #25261 Írta: Kzoli
Kzoli válaszolt a következő témában: Japán cirkálók
régvolt de emlékszem rá, jó kis hajó sok forgás kell vele de a lövegek lényegesen erősebbek lesznek.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• Hellgor70
  • Látogató
  • Látogató
8 éve 8 hónapja #25263 Írta: Hellgor70
Hellgor70 válaszolt a következő témában: Japán cirkálók
Aobat kiismerve gondoltam jobb lesz a Myoko, régi álmom teljesült....
De fel kell ébrednem mert ez a myoko egy rakás szar.... (visszafogtam magam) persze a kapitányom képességei nem igazán jók de azért egy ilyen osztályú cirkálótól mást vártam.
Eddig egy nagy csalódás...:(

Több
8 éve 8 hónapja - 8 éve 8 hónapja #25264 Írta: BigaC
BigaC válaszolt a következő témában: Japán cirkálók

Hellgor70 írta: Aobat kiismerve gondoltam jobb lesz a Myoko, régi álmom teljesült....
De fel kell ébrednem mert ez a myoko egy rakás szar.... (visszafogtam magam) persze a kapitányom képességei nem igazán jók de azért egy ilyen osztályú cirkálótól mást vártam.
Eddig egy nagy csalódás...:(

adj neki egy kis időt, mert nem rossz hajó, én őt vittem másodiknak ranked csatákban. (52% wr, a Shchors-al mentem 60-at)
amit mindig tarts szem előtt: van 10db 203-as löveged és 2x2x3 10km-es torpedód.
az első ágyúk piramis elrendezésűek, tehát csak bizonyos szögben tudod a 3.-at használni.
a tornyok lassan forognak, forgasd gyakran a hajód.
Myoko-hoz KÖTELEZŐ az incoming fire alert!
amint jön az Incoming, már fordulsz is vele, elég sok találatot ki tudsz vele kerülni.
a 15.7km vagy mennyi lőtáv nem túl jó, de nem is rossz, főleg ha te vagy a közép vagy top tier.
a töltés nehézcirkálós, szóval kiemelten fontos vele jól célozni, de akkor üt is rendesen!
csatahajóknak adj HE-t, a Myoko-nak nagyon jó a fire chance értéke (úgy általában a japán HE-nek).
sose felejtsd el, hogy van torpedód. hátsó szögben tudod őket használni, tehát vagy menekülés közben használod, vagy ha már közelharcba keveredtél. nagyon sok játékos elfelejti, hogy a japán cirkálónak vannak torpedói. ezek 10K felett sebeznek, szóval vétek nem használni őket.
ranked-ben és lementem 15km alá, ott ugye kevesebb az ellenfél, és a 10db cső csodákat tud művelni, még csatahajóba is komolyat sebeznek. (ha jól céloztál :))
ha úgy érzed, kezd forró lenni a levegő/túlerő, várd meg a lövéseket, és gyorsan fordulj vissza, szögből jól tudsz hátrafelé is lövöldözni és megereszteni a torpedórajt, amit majd kerülgetnek, amit te kihasználva ütsz..

ne becsüld le ezt a hajót. ha esetleg tervezel Atago-zni, ahhoz kiváló tanulóhajó a Myoko.
adj még neki egy kis időt, amíg hozzászoksz, szerintem Tier VII-ben a legjobb cirkáló... :)
Utolsó szerkesztés: 8 éve 8 hónapja BigaC által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Hellgor70, Szete58

Több
8 éve 8 hónapja #25265 Írta: Szete58
Szete58 válaszolt a következő témában: Japán cirkálók
Mindennel egyetértek BigaC – kedvelem én is a Myokót (az összeset!), kivéve, hogy „Tier VII-ben a legjobb cirkáló” – merthogy ugye ott van a Scsorsz… :)
A következő felhasználók mondtak köszönetet: DragonZ

Több
8 éve 8 hónapja #25266 Írta: BigaC
BigaC válaszolt a következő témában: Japán cirkálók

Szete58 írta: Mindennel egyetértek BigaC – kedvelem én is a Myokót (az összeset!), kivéve, hogy „Tier VII-ben a legjobb cirkáló” – merthogy ugye ott van a Scsorsz… :)

arról meg is feledkeztem, igaz... :)))
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Szete58

Több
8 éve 8 hónapja #25275 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Japán cirkálók
Én Myoukou és másolatainál csak egy dolgot jegyeztem meg, a lassú toronyforgás mellett:

Kormánylapát modul hp-ja valami 10-50 pont lehet, nekem sokszor ellőtték :silly:
Ha gyorsabbak lennének a tornyok forgása, jobb is lehetne, mogaminál ez megvan, de az t8-ban van, nem t7-ben...
Majd, ha egyszer meglesz Ibuki, arra kíváncsi leszek. Habár Izumo se hozza a pénzt :blush:

Oldalmegjelenítési idő: 0.250 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.