Amerikai cirkálók

Több
9 éve 5 hónapja #8386 Írta: Benign_Wolf33
Benign_Wolf33 válaszolt a következő témában: Amerikai cirkálók
Egyébként a füstből meg lehett állapítani,hogy egy hajó a 4 közül milyen sebességfokozatban haladt, most a távolsággal elhalványul a füst és nehezebb megtippelni. De azért lehet viszonyítania környeztéhez, ill. ha leveszed róla a kijelölést, betudod mérni a célkereszthez képest az elmozdulását. Pl. ha írja a célzóka hogy 16 sec a lövedék útja, akkor megnézed a célkereszthez képes mondjuk 8 sec alatt mennyit mozdul el és megduplázod a távolságot értelemeszerűen... Arról nem is beszélve, hogy így már tényleg jobban rálöhetsz a citadellájára, ha tudod melyik részén van.
De volt hogy nekem is felhúzta az agyam valaki rank 2-es játékos, hogy hogy talált el rendszeresen ranked battlekban, mert megszoktam, hogy úgy manőverezek, hogy elsőre ritkán találnak el. Akkor pár napra nem indítottam el a játékot én se :D

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
9 éve 5 hónapja - 9 éve 5 hónapja #8388 Írta: Benign_Wolf33
Benign_Wolf33 válaszolt a következő témában: Amerikai cirkálók

Acetil_coenzim_A írta: Köszönöm szépen a válaszod! Milyen játékstílust használsz? Én nem tapasztaltam pontatlanságot ez a hajón. Viszonylag gyakran sikerült 100 körüli találatot elérni csatánként (ha nem voltam olyan sügér, hogy a túlerőben lévő ellenfeleknek mentem neki, mert azok pillanatok alatt elintéztek, de akkor is sikerült legalább 30 találatot bevinni).

Majd lesz egy olyan skill a kapitánynál, hogy 20% lőtávnövelés, akkor méginkább jól jön a pontosság. És a gyújtás növelést is megéri nagyon felrakni rá.
De tapasztald ki, kellő csata után érezni fogod a különbségeket. Cirkálóval pl. nem szabad megközelíteni csatahajókat 1v1-ben mozgékony, távoli, kis felületet mutató célpontnak kell maradni amire újra betölt. Cirkálókat könnyű letakarítani citadella találatokkal, ha az oldalukat mutatják, ezt ki is kell használni, csak ezután fókuszálni a csatahajókra.
Utolsó szerkesztés: 9 éve 5 hónapja Benign_Wolf33 által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Acetil_coenzim_A

Több
9 éve 5 hónapja - 9 éve 5 hónapja #8403 Írta: Acetil_coenzim_A
Acetil_coenzim_A válaszolt a következő témában: Amerikai cirkálók
Köszönöm szépen a tanácsokat! Addig azt a helyet üresen hagyom. :) Nekem ez a hajó nagyon bejött (alapvetően csatahajó beállítottságú vagyok), felüdülésnek éreztem a Phoenix és Omaha osztályok után. Ez a kettő nagyon távol állt tőlem, nem is ment velük a játék, mint most a Karlsruhe osztállyal. :( De azon is túl leszek előbb, vagy utóbb.
Utolsó szerkesztés: 9 éve 5 hónapja Acetil_coenzim_A által.

Több
9 éve 5 hónapja #8591 Írta: GaiusHun
GaiusHun válaszolt a következő témában: Amerikai cirkálók
Hogy tudnék többet kihozni ebből a ... vasból... pontatlan szutyok, és alig sebzek vele... fullos, de így is lassan fordul a torony, skill+modul. Azonban a lassú toronyforgás mellett ott a nagy újratöltési idő. Szóval várom az észrevételeket...

Mellékletek:

• vcsaba1968
  • Látogató
  • Látogató
9 éve 5 hónapja #8593 Írta: vcsaba1968
vcsaba1968 válaszolt a következő témában: Amerikai cirkálók
Sehogy enyit tud, ez nagyon szép a Pensacolával.A pontatlaságon vitatkoznék és HE-vel is félelmetes csapkod.

Több
9 éve 5 hónapja #8619 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Amerikai cirkálók
Omaha:

40k sebzés HE-vel, nem rossz :D (elégé alacsony bevétel, O.o gondolom az össz sebzés miatt)
Gyújtós küldihez jó hajó, 20-ból 19-et ezzel szereztem meg 3 meccs alatt (1 volt karl-ral, 1 omaha csatát pedig 1 gyújtásért mentem.

Oldalmegjelenítési idő: 0.294 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.