Prémium cirkálók

Több
9 éve 2 hónapja #14542 Írta: GaiusHun
GaiusHun válaszolt a következő témában: Japán cirkálók
Nos, mostanában nem sok időm volt játszani, mivel farmolok a Colorado-ra, így az Atago mellett harcba vittem a régi kedvencet, a Murmansk-is. Ner ide vagy oda, ez a hajó- jó kezekben továbbra is halálos.

Mellékletek:
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Szete58, DragonZ

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
9 éve 2 hónapja #14560 Írta: AtuqShaman
AtuqShaman válaszolt a következő témában: Japán cirkálók
Atago.

Pont most panaszkodtam WG-nek. :D
Az egy rémálom mennyi citadellát be kap, teljesen mindegy hol és hogy vagy, milyen helyen, szögben, színben...4% pontatlanság az ellenfélnek festés mi? Mi lenne ha nem lenne rajta?
Kolberg szintű statom van vele.
Mikor Myokoval lövök egyet csatában AP-val lövöm mert egy salvo-ban több citadella is van általában. :D
Mikor csatában feltűnik kapja a fókuszt, talán pont ezert.

Több
9 éve 2 hónapja #14565 Írta: vonKurz
vonKurz válaszolt a következő témában: Japán cirkálók

AtuqShaman írta: Atago.

Pont most panaszkodtam WG-nek. :D
Az egy rémálom mennyi citadellát be kap, teljesen mindegy hol és hogy vagy, milyen helyen, szögben, színben...4% pontatlanság az ellenfélnek festés mi? Mi lenne ha nem lenne rajta?
Kolberg szintű statom van vele.
Mikor Myokoval lövök egyet csatában AP-val lövöm mert egy salvo-ban több citadella is van általában. :D
Mikor csatában feltűnik kapja a fókuszt, talán pont ezert.

az a megoldás, hogy nem mész oda.
vegyél rá álca felszerelést, akkor 10,7km lesz a spot távolság, ez nagyon barátságos, és a pontos ágyúival 14-15km közöttről operálj ugy, hogy mindig a feneked legyen az ellenfél felé.
juss el addig, hogy nem lősz mindig ha lehetne, máris sokkal tovább élsz :)

ha 13-15 km között tartod a harci távolságot, akkor bármikor 20 sec "tűzszunet" után el fogsz tűnni szem elől, és akkor nincs olyan cirkáló aki gyorsabb nálad tier 6-10 között! habár a japánok azért tartják a lépést...
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Szete58, AtuqShaman

Több
9 éve 2 hónapja - 9 éve 2 hónapja #14577 Írta: AtuqShaman

vonKurz írta: az a megoldás, hogy nem mész oda.
vegyél rá álca felszerelést, akkor 10,7km lesz a spot távolság, ez nagyon barátságos, és a pontos ágyúival 14-15km közöttről operálj ugy, hogy mindig a feneked legyen az ellenfél felé.
juss el addig, hogy nem lősz mindig ha lehetne, máris sokkal tovább élsz :)

ha 13-15 km között tartod a harci távolságot, akkor bármikor 20 sec "tűzszunet" után el fogsz tűnni szem elől, és akkor nincs olyan cirkáló aki gyorsabb nálad tier 6-10 között! habár a japánok azért tartják a lépést...

10,8 Km a láthatósági távolságom Atagoval. Rajta van a 2 milla kredites csökkentő cucc.

Próbálom tartani az általad is említett távolságot, de vannak rombolók is, neked ezt tudnod kell. :)
Egyszer salvozza el magát egy T7-es BB máris megy a levesbe. De jobb esetben is minimum egy citadella.
Volt olyan, hogy fel spotolt egy romboló máris kaptam egy Carolina-tol egy 3 citadellás salvo-t. Az úgy annyit tesz, hogy instant kill.
Nincs meccs ahol ne kapnék citadellát, pedig ismételném, nem az oldalamat mutogatva ácsorgok.
Mivel mindenki tudja, hogy az Atago könnyen kap citadellát, ezert vonzza a fókuszt ha felbukkan valahol.(Myokoval is egyből lövöm ha nincs jobb)

Egy szó mint száz, nem csak rajtam múlik. De köszönöm. :)

Amúgy, WG válaszolt. Elküldtek a ...fórumra.

Ezert veszem elő ritkán.

EZ meg a nyugalom megzavarására alkalmas:
A Myoko átesett egy műtéten a WG-kórházban.
Nem reklámoztak be, de a fórumon valaki kiposztolta amit a frissítésben talált.
Myoko citadelláján is növeltek, érdekes, kihagyták a leírásból.
Utolsó szerkesztés: 9 éve 2 hónapja AtuqShaman által.

Több
9 éve 2 hónapja #14585 Írta: vonKurz
vonKurz válaszolt a következő témában: Japán cirkálók

AtuqShaman írta: 10,8 Km a láthatósági távolságom Atagoval. Rajta van a 2 milla kredites csökkentő cucc.

Próbálom tartani az általad is említett távolságot, de vannak rombolók is, neked ezt tudnod kell. :)
Egyszer salvozza el magát egy T7-es BB máris megy a levesbe. De jobb esetben is minimum egy citadella.

megvan az incoming fire alert is ? velem is fordul elo néha, de kizárt hogy minden meccsen, mondjuk kellett hozzá néhányszáz meccs cirkálóval, mire rájottem mit lehet, meg hogyan, az osszes japán egyébként Furura már nem emléxem, de Aobatol felfele ugyanazt csinalja, ugyanarrol szol, ha Aoba Myokoval megtanulsz jatszani, mennie kell az Atagonak is :)

Több
9 éve 2 hónapja #14590 Írta: AtuqShaman
Ezért nem értem, mert Aoba-val jól megy, Myokoval kevesebbet mentem (de Atago-nal többet talán) de azt is érzem.
Incoming nincs meg, mást tettem, mar nem emlékszem ott mit. De egyik japánnal sincs meg.

Majd változik ez is, vagy nem...

Ja és a WG tudja a citadella bajokat, ezért tettek be korábbi frissítésbe olyat, hogy cirkálók akik tudnak javítani -kiemelve hogy "pl ATAGO"- a citadella 33%-át vissza tudja tölteni "mostantól".

Erre mondaná a jó öreg volt fizikatanárom: "Te hüllő, ülj le egyes!"

Oldalmegjelenítési idő: 0.270 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.