Csak egy gyors kérdés...

Több
8 éve 8 hónapja #25459 Írta: Grobari
Grobari válaszolt a következő témában: Kérdés
Gyors kérdés 1találattal 2citadella találatot értem el, kérdésem az hogy a lövedékem visszafordult miután átütötte a citadellát és átütötte megint, vagy a levegőben egy nagyon vékony pengén haladt át ketté vált majd átütötte kétszer a citadellát? :D :woohoo: :lol: :cheer: :woohoo:
Mellékletek:

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 8 hónapja #25461 Írta: Nik0nosz
Nik0nosz válaszolt a következő témában: Kérdés

Grobari írta: Gyors kérdés 1találattal 2citadella találatot értem el, kérdésem az hogy a lövedékem visszafordult miután átütötte a citadellát és átütötte megint, vagy a levegőben egy nagyon vékony pengén haladt át ketté vált majd átütötte kétszer a citadellát? :D :woohoo: :lol: :cheer: :woohoo:

Ez 3 találat

Több
8 éve 8 hónapja #25462 Írta: Phaser
Phaser válaszolt a következő témában: Kérdés

Nik0nosz írta:

Grobari írta: Gyors kérdés 1találattal 2citadella találatot értem el, kérdésem az hogy a lövedékem visszafordult miután átütötte a citadellát és átütötte megint, vagy a levegőben egy nagyon vékony pengén haladt át ketté vált majd átütötte kétszer a citadellát? :D :woohoo: :lol: :cheer: :woohoo:

Ez 3 találat

Pontosan. Három lövedék találta el az ellenfelet, ebből 2 citadella találat volt 1 pedig "sima"

Több
8 éve 8 hónapja #25471 Írta: Grobari
Grobari válaszolt a következő témában: Kérdés
Ja akkor hülye vagyok simán! xD

Több
8 éve 8 hónapja #25551 Írta: VIZIKANDÚR
VIZIKANDÚR válaszolt a következő témában: Kérdés
Megfogadva Onedin,-és leopardusz srácok tanácsát,felvettem egy eladóval a kapcsolatot..a memoria vásárlással kapcsolatban...Jövő héten eldől,hogy sikerül e szereznem 2 darab 4-4 gigás ramot...Az a baj,hogy nagyon régi ,-8 éves gépem van..és a pc boltban,-majd hogy nem kiröhögtek mikor mondtam nekik,hogy mi kellene...DDR-2 -es ram,-8 gigás..azt mondták,hogy nem is gyártottak ekkorát még 4 gigásat sem!...sőt már nem is gyártanak abszolúte ilyen cuccot a pc-be...Én a vaterán mégis találta ki árul ilyet...és jó árban ráadásul... :cheer: :P Már nagyon hiányzik a tengeri afférok a hajócskám által... :lol: remélem nem lesz semmi hiba,-és akadály,-hogy 8 gigányi memóriát belesuvasszak a gépembe!... :love: ;)
A következő felhasználók mondtak köszönetet: leopardusz

Több
8 éve 8 hónapja - 8 éve 8 hónapja #25559 Írta: leopardusz
leopardusz válaszolt a következő témában: Kérdés
kép kapcsolás ki van jelenleg véve? :unsure:

ja, ugy látom h igen
Utolsó szerkesztés: 8 éve 8 hónapja leopardusz által.

Oldalmegjelenítési idő: 0.367 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.