Csak egy gyors kérdés...

Több
7 éve 2 hónapja #50878 Írta: bhaalhun
bhaalhun válaszolt a következő témában: Kérdés
Sziasztok,

Végeztem a spéci francia kapitányos küldikkel, de csak 13/18 lett meg a kollekcióból, pedig még a prémshopban is vettem egy 5-ös csomag ládát. Van 9 duplikáltam, de még így sem lesz meg minden. Ilyenkor mi van? Vegyek még ládát, ha annyira szeretném a kapitányt? Egyáltalán ér annyit az a 2 spéci skill?

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
7 éve 2 hónapja #50879 Írta: Get200
Get200 válaszolt a következő témában: Kérdés
Üdv!
Aki mobilnetet használ, milyen csomaggal tudja lefedni a játékot? mennyit használ el a játék patch nélkül?

Több
7 éve 2 hónapja #50880 Írta: ledgeri
ledgeri válaszolt a következő témában: Kérdés

Acetil_coenzim_A írta: Üdv!
Azt szeretném kérdezni, ha a játékba nem tudok belépni, akkor hol tudnám megnézni a hajók pontjait, melyek alapján összehasonlítja azokat a program? A részletesebb adatokat már megtaláltam a wiki.wargaming.net oldalon, de ezek az összegző pontok ott nincsenek feltüntetve és engem most azok érdekelnének.

Előre is köszönöm!

Eleinte másra gondoltam, de szerintem ezzel többet érsz
.
.

bhaalhun írta: Sziasztok,

Végeztem a spéci francia kapitányos küldikkel, de csak 13/18 lett meg a kollekcióból, pedig még a prémshopban is vettem egy 5-ös csomag ládát. Van 9 duplikáltam, de még így sem lesz meg minden. Ilyenkor mi van? Vegyek még ládát, ha annyira szeretném a kapitányt? Egyáltalán ér annyit az a 2 spéci skill?

Olvasd a híreket: 2 kör van, egyik megjelent már, másik 16-án, ma fog!
.
.
.

Get200 írta: Üdv!
Aki mobilnetet használ, milyen csomaggal tudja lefedni a játékot? mennyit használ el a játék patch nélkül?

Melyik patch-re, milyen patch-re gondolsz?
Nekem most a játékmappa updates, képek, replays nélkül 31,4 gb... Szerintem kevesebbet tölt le aztán még kifelé is csomagol..
Szerintem ha a géppel és nem pl a vinyóval van gond, akkor egy Vinyókiszedés, és másolás is gyorsabb/olcsóbb, mint mobilnettezni, de a szituáció nem ismert...
A következő felhasználók mondtak köszönetet: bhaalhun

Több
7 éve 2 hónapja #50881 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Kérdés
Szerintem arra gondol, hogy mennyi netet eszik játék közben.

Biztos, hogy mobil neten kívül mást opció nincs? Amúgy jó kérdés, nem tudom van-e oldal ami tudja mérni egy időintervallumban az adatáramlást a gép és a WG szerverei között. (meg úgy általánosságban).

Több
7 éve 2 hónapja #50882 Írta: PzPuma
PzPuma válaszolt a következő témában: Kérdés

Get200 írta: Üdv!

Nálam magának a játéknak óránként kb 20-25 mb az adatforgalma.
Csak (T) mobilnetet használok, így sajnos mérnem kell az adatforgalmat.

Több
7 éve 2 hónapja #50883 Írta: ledgeri
ledgeri válaszolt a következő témában: Kérdés

Grievous írta: Szerintem arra gondol, hogy mennyi netet eszik játék közben.

Biztos, hogy mobil neten kívül mást opció nincs? Amúgy jó kérdés, nem tudom van-e oldal ami tudja mérni egy időintervallumban az adatáramlást a gép és a WG szerverei között. (meg úgy általánosságban).

Jaa... ohh... Mérem is (PT-n ha nem baj... a hajózók száma szerintem befolyásol)

Oldalmegjelenítési idő: 0.429 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.