- Köszönetek: 7
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
Eleinte másra gondoltam, de szerintem ezzel többet érszAcetil_coenzim_A írta: Üdv!
Azt szeretném kérdezni, ha a játékba nem tudok belépni, akkor hol tudnám megnézni a hajók pontjait, melyek alapján összehasonlítja azokat a program? A részletesebb adatokat már megtaláltam a wiki.wargaming.net oldalon, de ezek az összegző pontok ott nincsenek feltüntetve és engem most azok érdekelnének.
Előre is köszönöm!
Olvasd a híreket: 2 kör van, egyik megjelent már, másik 16-án, ma fog!bhaalhun írta: Sziasztok,
Végeztem a spéci francia kapitányos küldikkel, de csak 13/18 lett meg a kollekcióból, pedig még a prémshopban is vettem egy 5-ös csomag ládát. Van 9 duplikáltam, de még így sem lesz meg minden. Ilyenkor mi van? Vegyek még ládát, ha annyira szeretném a kapitányt? Egyáltalán ér annyit az a 2 spéci skill?
Melyik patch-re, milyen patch-re gondolsz?Get200 írta: Üdv!
Aki mobilnetet használ, milyen csomaggal tudja lefedni a játékot? mennyit használ el a játék patch nélkül?
Nálam magának a játéknak óránként kb 20-25 mb az adatforgalma.Get200 írta: Üdv!
Aki mobilnetet használ, milyen csomaggal tudja lefedni a játékot? mennyit használ el a játék patch nélkül?
Jaa... ohh... Mérem is (PT-n ha nem baj... a hajózók száma szerintem befolyásol)Grievous írta: Szerintem arra gondol, hogy mennyi netet eszik játék közben.
Biztos, hogy mobil neten kívül mást opció nincs? Amúgy jó kérdés, nem tudom van-e oldal ami tudja mérni egy időintervallumban az adatáramlást a gép és a WG szerverei között. (meg úgy általánosságban).
Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.