Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Örömködő

Több
9 éve 1 hete - 9 éve 1 hete #20053 Írta: vonKurz
vonKurz válaszolt a következő témában: Örömködő

pkrusi írta:
bodzynak nem akarod átküldeni, hogy csináljon belőle youtube vidit??

thx, még gyűjtök kicsit :)

de van az ugy, hogy az ember lehozza a meccset. néha segítséggel, máskor meg szólóban :)

ezeket mondjuk lehoztam/tuk, kivéve az utolsot... van hogy az ember tehet bármit...

Mellékletek:
Utolsó szerkesztés: 9 éve 1 hete vonKurz által.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
9 éve 1 hete - 9 éve 1 hete #20062 Írta: geotigris9
geotigris9 válaszolt a következő témában: Örömködő

tmage írta: The Artful Dodger kolléga készített egy videót a 8 killes St.Louis körből:

tmage írta: A nyugati oldalt egész jól tartottuk, de a csapat keleten totál elhullott, aztán az ellen hipphopp bent volt a bázisunkon. Szinte sajnáltam rájuk lőni, mert rendesen ki voltak már lyuggatva, de túltettem magam rajta, és kaptak némi törődést.

Mondjuk tényleg kegyes volt most az MM, máskor főleg T3-5ben találom magam a St.Louis-zal. Ott azért annyira nem olyan könnyű érvényesülni. De végülis a móka a lényeg, az meg mindenhol megvan...

Banyek, majdnem lehoztuk :)

REPLAY

geotigris9 írta:

tmage írta: Ezt nem is tudom, hogy az Örömködőbe, vagy a Dühöngőbe érdemes-e feltenni, de hogy jó móka volt - a vereség ellenére - annyi szent.

Bár a süllyesztések jó része annak köszönhető, hogy jól szétlőtt csónakokkal úsztak be elfoglalni a bázisunkat. Csak egy hajszálon múlott hogy az utolsó South Carolinájuk túlélte...

Hát igen - igen OP ez a ST. L. szép teljesítmény vele.
OP hajó top tierben + Jó játékos (jó játéktudás, tapasztalat) + nagy adag szerencse és itt a végeredmény még egy kicsi kellet volna, hogy a pont felkerüljön a z í-re.
Sebaj majd legközelebb. ;)
Nyolc killelem még nekem sem volt még, külön gratulálok hozzá, szép eredmény!
Megnézném a replayt ha lehet, kíváncsi lennék, hogy hoztad össze?

Megelőztek! - nekem is volt ilyen szándékom, de most már mindegy. :lol:
(Kicsit el voltam havazva munkával ..most járok itt újra )
Utolsó szerkesztés: 9 éve 1 hete geotigris9 által.

Több
9 éve 1 hete - 9 éve 1 hete #20063 Írta: geotigris9
geotigris9 válaszolt a következő témában: Örömködő
tmage

Megnéztem nem sok kellet volna a végén, hogy lehozd az már mega szerencse is lett volna, de tényleg. ;)

Annyit tudtál volna még csinálni az utolsó hajót megtartod a lő-távod határán egész végig, mert kiment neked a lő-távból egyszer és miután újra lő-távba került neked, utána folyamatosan csak közeledtél hozzá aztán lőtt ki, de ott már egész közel voltál.
Ha ott tartod a távolságot egy nyúlfarknyival nagyobb lett volna a sanszod a végső győzelemre.

Nagy gratúla tényleg szép volt így is. ;)

[Saját magam játszottam le a replay fájlt a gépemen "kocka" videó nem az esetem ..]
Utolsó szerkesztés: 9 éve 1 hete geotigris9 által.

• tmage
  • Látogató
  • Látogató
9 éve 1 hete - 9 éve 1 hete #20065 Írta: tmage
tmage válaszolt a következő témában: Örömködő
Jaja, utólag végignézve én is megtaláltam a pontokat, ahol másképp kellett volna döntenem. Persze nagyobb lenne az öröm, ha sikerült volna lehoznom, de megmondom őszintén, egy percig se bánkódtam amiatt, hogy nem sikerült lehozni a meccset.

Móka, kacagás megvolt, a többi nem számít. A végén persze kicsúszott egy méretes B+ :) de ez végülis csak egy játék, kár bánkódni miatta. Na majd ha meglesz az utolsó pont a 4-es szintű kapitányi képzettséghez (gyújtogatáshoz) akkor az ilyen meccsek is máshogy alakulnak...

geotigris9 írta: tmage

Megnéztem nem sok kellet volna a végén, hogy lehozd az már mega szerencse is lett volna, de tényleg. ;)

Annyit tudtál volna még csinálni az utolsó hajót megtartod a lő-távod határán egész végig, mert kiment neked a lő-távból egyszer és miután újra lő-távba került neked, utána folyamatosan csak közeledtél hozzá aztán lőtt ki, de ott már egész közel voltál.
Ha ott tartod a távolságot egy nyúlfarknyival nagyobb lett volna a sanszod a végső győzelemre.

Nagy gratúla tényleg szép volt így is. ;)

[Saját magam játszottam le a replay fájlt a gépemen "kocka" videó nem az esetem ..]

Utolsó szerkesztés: 9 éve 1 hete tmage által.

Több
9 éve 1 hete #20098 Írta: sgt_dog
sgt_dog válaszolt a következő témában: Örömködő
Végre valami az elmúlt napok botrányos körei után:)

Ezt ugyan buktuk,meg nem is kimagasló eredmény,de jó móka volt:) mind a 3 citadellát az Izumo kapta:) Ráadásul közelharcban süllyesztettem el:)folyamatosan rajtam lógott a Lexi...égtem,10k alatt volt a hp-m,amikor az Izumo 30k+ hp-val úgy döntött,hogy rámront....hát..kár volt :lol: sajnos még nem kapcsoltam vissza a replayt..oktatóvideónak elmenne hogyan ne játszunk csatahajóval,vagy miért ne nézzük le a két tierrel kisebb hajót címmel :)

Több
9 éve 1 hete - 9 éve 1 hete #20108 Írta: pkrusi
pkrusi válaszolt a következő témában: Örömködő
első cv köröm, haláli xD

Mellékletek:
Utolsó szerkesztés: 9 éve 1 hete pkrusi által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Szete58, geotigris9, leopardusz

Oldalmegjelenítési idő: 0.399 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.