- Köszönetek: 1105
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
tmage írta: The Artful Dodger kolléga készített egy videót a 8 killes St.Louis körből:
tmage írta: A nyugati oldalt egész jól tartottuk, de a csapat keleten totál elhullott, aztán az ellen hipphopp bent volt a bázisunkon. Szinte sajnáltam rájuk lőni, mert rendesen ki voltak már lyuggatva, de túltettem magam rajta, és kaptak némi törődést.
Mondjuk tényleg kegyes volt most az MM, máskor főleg T3-5ben találom magam a St.Louis-zal. Ott azért annyira nem olyan könnyű érvényesülni. De végülis a móka a lényeg, az meg mindenhol megvan...
Banyek, majdnem lehoztuk
REPLAY
geotigris9 írta:
tmage írta: Ezt nem is tudom, hogy az Örömködőbe, vagy a Dühöngőbe érdemes-e feltenni, de hogy jó móka volt - a vereség ellenére - annyi szent.
Bár a süllyesztések jó része annak köszönhető, hogy jól szétlőtt csónakokkal úsztak be elfoglalni a bázisunkat. Csak egy hajszálon múlott hogy az utolsó South Carolinájuk túlélte...
Hát igen - igen OP ez a ST. L. szép teljesítmény vele.
OP hajó top tierben + Jó játékos (jó játéktudás, tapasztalat) + nagy adag szerencse és itt a végeredmény még egy kicsi kellet volna, hogy a pont felkerüljön a z í-re.
Sebaj majd legközelebb.
Nyolc killelem még nekem sem volt még, külön gratulálok hozzá, szép eredmény!
Megnézném a replayt ha lehet, kíváncsi lennék, hogy hoztad össze?
geotigris9 írta: tmage
Megnéztem nem sok kellet volna a végén, hogy lehozd az már mega szerencse is lett volna, de tényleg.
Annyit tudtál volna még csinálni az utolsó hajót megtartod a lő-távod határán egész végig, mert kiment neked a lő-távból egyszer és miután újra lő-távba került neked, utána folyamatosan csak közeledtél hozzá aztán lőtt ki, de ott már egész közel voltál.
Ha ott tartod a távolságot egy nyúlfarknyival nagyobb lett volna a sanszod a végső győzelemre.
Nagy gratúla tényleg szép volt így is.
[Saját magam játszottam le a replay fájlt a gépemen "kocka" videó nem az esetem ..]
Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.