Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Örömködő

Több
8 éve 11 hónapja #21441 Írta: Metrodon91
Metrodon91 válaszolt a következő témában: Örömködő
Egy jó kör a Tirpitzel! Emlékezetes csata volt! :)
Mellékletek:
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Szete58, Capt_BuvarKund, BigaC

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 11 hónapja #21467 Írta: sjay177
sjay177 válaszolt a következő témában: Örömködő
Nagyon jó érzés, mikor az ellenfél megvádol, hogy aimbotot használok B) Az igaz, hogy csak úgy repültek neki (Baltimore-ral volt) a citadellák, de hát ha egyszer teljesen merőlegen úszik hozzám képest (Des moines-nal voltam) mi mást is lehetne tenni. Csata után csekkoltam a profilját...nem lepődtem meg. Tipikus okoska, ha őt kilövik, az csakis csalás lehet. xenonone, ha itt vagy a fórumon, szívesen elmagyarázom neked a célzás lényegét

Több
8 éve 11 hónapja #21479 Írta: Neutra
Neutra válaszolt a következő témában: Örömködő
Befutott a Moskva. Az első kör alapján azt tudom mondani hogy valóban nagyon pontosak az ágyúk, alig szóródnak a lövedékek. Már csak credit kellene hogy felszereljem fullosra :)
Ja, jó nagy az Atago mellett :D

Mellékletek:
A következő felhasználók mondtak köszönetet: James Onedin, Szete58, Capt_BuvarKund

Több
8 éve 11 hónapja #21490 Írta: vonKurz
vonKurz válaszolt a következő témában: Örömködő

Neutra írta: Befutott a Moskva. Az első kör alapján azt tudom mondani hogy valóban nagyon pontosak az ágyúk, alig szóródnak a lövedékek. Már csak credit kellene hogy felszereljem fullosra :)

ki van írva mostanában milyen gyorsan repul a lőszer, értelemszeruen van osszefugges a távoli loves, meg a lőszer sebessége kozt :)

Atlanta, 792m/s
Fletcher 792m/s
Cleveland, 812 m/s
NO 823m/s
DesMoines 823m/s

Izumo, 869m/s
Zao, 920m/s
Hindenburg, 925m/s

Moskva 985m/s

az NO-t alapvetően pontos kis ágyunak gondolom, a Clevet meg 14km-re már nagyon nem.
a Fletcher/NO kozotti kulonbseget se indokolja egyebkent a 30m/s sebessegkulonbseg, szóval valoszinuleg ezekbe az értékekbe nincsen belekalkulálva a röppálya.

nyilván a tornyok szórása is sokat számít, érdekességképpen említem, az egy toronyban lévő ágyukban nemzetenként volt eltérés akozott, hogy egyszerre sutotték el oket, ebben az esetben a légnyomás eltérítette a lőszereket, és nagy szórást okozott, vagy mondjuk 0,1 másodperc kulonbseggel, ami arra már elég volt, hogy egymást ne zavarják...

szóval biztosan van más kulonbseg is, de alapvetoen a gyorsabb loszer az nagy távolságra biztosan pontosabb lövést jelent...
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Gneisenau67, Neutra

Több
8 éve 11 hónapja #21492 Írta: Neutra
Neutra válaszolt a következő témában: Örömködő

vonKurz írta:

Neutra írta: Befutott a Moskva. Az első kör alapján azt tudom mondani hogy valóban nagyon pontosak az ágyúk, alig szóródnak a lövedékek. Már csak credit kellene hogy felszereljem fullosra :)

ki van írva mostanában milyen gyorsan repul a lőszer, értelemszeruen van osszefugges a távoli loves, meg a lőszer sebessége kozt :)

Atlanta, 792m/s
Fletcher 792m/s
Cleveland, 812 m/s
NO 823m/s
DesMoines 823m/s

Izumo, 869m/s
Zao, 920m/s
Hindenburg, 925m/s

Moskva 985m/s

az NO-t alapvetően pontos kis ágyunak gondolom, a Clevet meg 14km-re már nagyon nem.
a Fletcher/NO kozotti kulonbseget se indokolja egyebkent a 30m/s sebessegkulonbseg, szóval valoszinuleg ezekbe az értékekbe nincsen belekalkulálva a röppálya.

nyilván a tornyok szórása is sokat számít, érdekességképpen említem, az egy toronyban lévő ágyukban nemzetenként volt eltérés akozott, hogy egyszerre sutotték el oket, ebben az esetben a légnyomás eltérítette a lőszereket, és nagy szórást okozott, vagy mondjuk 0,1 másodperc kulonbseggel, ami arra már elég volt, hogy egymást ne zavarják...

szóval biztosan van más kulonbseg is, de alapvetoen a gyorsabb loszer az nagy távolságra biztosan pontosabb lövést jelent...

yes, ahogy írták és néztem is nagyon gyors a lövedék, próbáltam Montanát oldalba Apvel, 5-6 ezrek mentek bele, de nem emléxem hány lövedék sebzett 6 ezret, most megyek még pár kört tesztelem

Több
8 éve 11 hónapja - 8 éve 11 hónapja #21501 Írta: Metrodon91
Metrodon91 válaszolt a következő témában: Örömködő
Elkezdtem a japán rombolókat húzni. Íme az eredmények. Az Isokaze jónak tűnik stat alapján, remélem az is lesz. Már megvettem, de még nem mentem vele csatát.
Mellékletek:
Utolsó szerkesztés: 8 éve 11 hónapja Metrodon91 által.

Oldalmegjelenítési idő: 0.353 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.