- Köszönetek: 98
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
Neutra írta: Befutott a Moskva. Az első kör alapján azt tudom mondani hogy valóban nagyon pontosak az ágyúk, alig szóródnak a lövedékek. Már csak credit kellene hogy felszereljem fullosra
Ja, jó nagy az Atago mellett
vonKurz írta:
Neutra írta: Befutott a Moskva. Az első kör alapján azt tudom mondani hogy valóban nagyon pontosak az ágyúk, alig szóródnak a lövedékek. Már csak credit kellene hogy felszereljem fullosra
Ja, jó nagy az Atago mellett
ki van írva mostanában milyen gyorsan repul a lőszer, értelemszeruen van osszefugges a távoli loves, meg a lőszer sebessége kozt
Atlanta, 792m/s
Fletcher 792m/s
Cleveland, 812 m/s
NO 823m/s
DesMoines 823m/s
Izumo, 869m/s
Zao, 920m/s
Hindenburg, 925m/s
Moskva 985m/s
az NO-t alapvetően pontos kis ágyunak gondolom, a Clevet meg 14km-re már nagyon nem.
a Fletcher/NO kozotti kulonbseget se indokolja egyebkent a 30m/s sebessegkulonbseg, szóval valoszinuleg ezekbe az értékekbe nincsen belekalkulálva a röppálya.
nyilván a tornyok szórása is sokat számít, érdekességképpen említem, az egy toronyban lévő ágyukban nemzetenként volt eltérés akozott, hogy egyszerre sutotték el oket, ebben az esetben a légnyomás eltérítette a lőszereket, és nagy szórást okozott, vagy mondjuk 0,1 másodperc kulonbseggel, ami arra már elég volt, hogy egymást ne zavarják...
szóval biztosan van más kulonbseg is, de alapvetoen a gyorsabb loszer az nagy távolságra biztosan pontosabb lövést jelent...
Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.