Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Örömködő

Több
8 éve 11 hónapja #22080 Írta: Szete58
Szete58 válaszolt a következő témában: Örömködő

pkrusi írta:

Szete58 írta: Aztaaaaaa! :)

pár hete rájöttem, hogy a kedvenc hajóim egyike, igazi vadállat (love)

Barátkozom még vele. Volt pár jó meccsem, mutattam is büszkén a fiaimnak, mondták, nem rossz... pontosabban: tőled egész jó, apa... aztán pár napja indítom vele a csatát, persze csörög a telefon. Megyek fölvenni, mondom az ott tébláboló kisebbik fiamnak, hogy üljön oda, vegye át a hajóm. Telefon után megyek vissza, gyerek épp a legvadabb manőverezés közben, kérdi, visszaadja-e. Mondom, á, fejezd be, inkább lefőzök egy kávét... megyek a kávéval vissza, mutatja a csataeredményt... akkor is valami olyan jött ki belőlem, hogy aztaaaaa... ez a hajó hozzáértő kezekben ilyet is tud?
A következő felhasználók mondtak köszönetet: pkrusi

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 11 hónapja - 8 éve 11 hónapja #22082 Írta: leopardusz
leopardusz válaszolt a következő témában: Örömködő
linkelhetnéd h mit tud a fiad... ;) :lol:
" pontosabban: tőled egész jó, apa..." :lol:
Utolsó szerkesztés: 8 éve 11 hónapja leopardusz által.

• vcsaba1968
  • Látogató
  • Látogató
8 éve 11 hónapja #22086 Írta: vcsaba1968
vcsaba1968 válaszolt a következő témában: Örömködő

Neutra írta:

vcsaba1968 írta: wowreplays.com/ ide belépsz az acuntodal és feltöltöd a replayt aztána linkjét bemásolod egy hozzászolásba

wowreplays.com/Replay/8960

Ez a csata volt az

Örök hálám :)

• vcsaba1968
  • Látogató
  • Látogató
8 éve 11 hónapja #22092 Írta: vcsaba1968
vcsaba1968 válaszolt a következő témában: Örömködő
Egy kicsit gyengén keztem a napot :lol:
Mellékletek:

Több
8 éve 11 hónapja #22093 Írta: Neutra
Neutra válaszolt a következő témában: Örömködő
Ez a replay jó cucc. Meg van vagy 100 visszamenőleg, majd bogarászok jobbakat :)

Több
8 éve 11 hónapja #22095 Írta: pkrusi
pkrusi válaszolt a következő témában: Örömködő

Szete58 írta:

pkrusi írta:

Szete58 írta: Aztaaaaaa! :)

pár hete rájöttem, hogy a kedvenc hajóim egyike, igazi vadállat (love)

Barátkozom még vele. Volt pár jó meccsem, mutattam is büszkén a fiaimnak, mondták, nem rossz... pontosabban: tőled egész jó, apa... aztán pár napja indítom vele a csatát, persze csörög a telefon. Megyek fölvenni, mondom az ott tébláboló kisebbik fiamnak, hogy üljön oda, vegye át a hajóm. Telefon után megyek vissza, gyerek épp a legvadabb manőverezés közben, kérdi, visszaadja-e. Mondom, á, fejezd be, inkább lefőzök egy kávét... megyek a kávéval vissza, mutatja a csataeredményt... akkor is valami olyan jött ki belőlem, hogy aztaaaaa... ez a hajó hozzáértő kezekben ilyet is tud?

tény hogy ehhez is kell mázli, de azért a rövid töltési idő sokat segít. ha faszán beforgatod, hogy mininum két ágyúval tudj tüzelni, akkor azért szépen lehet sorozni. folyamatosan kerülgetni kell a lövedékeket, egyfajta magamra húzom az ellenséget taktika kell.

erre rájön, hogy a legutóbbi frissítés óta elég szépen gyújt a kicsike, így hamar idegállapotba lehet hozni a csatahajókat xD

Oldalmegjelenítési idő: 0.356 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.