Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Örömködő

Több
8 éve 9 hónapja #24592 Írta: Nik0nosz
Nik0nosz válaszolt a következő témában: Örömködő

Kzoli írta: Ma sajnos csak és kizárólag nagy tudású csapat társaim voltak annyira utálom ezt, hihetetlen mennyire nem értik egyesek ill ezresek ezt a játékot. Még a mai napig értem miért kell három bázisból a középsőt választani egyszerűen nem megy a fejembe, mi benne a logika vagy taktika? Basszus nem is ide akartam írni. :)

Hát ha 3 zóna van abból 2-t illik elfoglalni a 3-ból és az egyik a középső lesz, ha támogatni is szeretnétek egymást..

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 9 hónapja #24603 Írta: Kzoli
Kzoli válaszolt a következő témában: Örömködő
Szueper egyet értünk, de ugye ez nem arról szól hogy bemegyünk középre és onnét próbálunk jobbra vagy balra menni, mert az azt fogja eredményezni, hogy az ellen szanaszét fog szedni pillanatok alatt. Ezt sajnos rendeszeresen látom, hogy megtörténik.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: DragonZ

Több
8 éve 9 hónapja #24605 Írta: szabi62
szabi62 válaszolt a következő témában: Örömködő

Nik0nosz írta:

Kzoli írta: Ma sajnos csak és kizárólag nagy tudású csapat társaim voltak annyira utálom ezt, hihetetlen mennyire nem értik egyesek ill ezresek ezt a játékot. Még a mai napig értem miért kell három bázisból a középsőt választani egyszerűen nem megy a fejembe, mi benne a logika vagy taktika? Basszus nem is ide akartam írni. :)

Hát ha 3 zóna van abból 2-t illik elfoglalni a 3-ból és az egyik a középső lesz, ha támogatni is szeretnétek egymást..

Valóban, de a csaták nagy részében a két szélső zónával szemben van a kezdőpont, és egyébként is a tapasztalatom szerint a két szélső pontról egyszerre betámadva hamar megvan a középső is :cheer:

Több
8 éve 9 hónapja #24607 Írta: Kzoli
Kzoli válaszolt a következő témában: Örömködő
Ez pontosan így történik akkor ha jó a csapat! És most itt van hozzá egy eredmény még friss éppen így játszott a csapat, okosan szélről indulva feldarálva az ellent sok párharccal.

Mellékletek:
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Szete58, BigaC

• vcsaba1968
  • Látogató
  • Látogató
8 éve 9 hónapja #24618 Írta: vcsaba1968
vcsaba1968 válaszolt a következő témában: Örömködő
teszt szerver

Mellékletek:

Több
8 éve 9 hónapja #24621 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Örömködő
Nem tudom ,hogy ide tartozik-e, de WT kiadott egy hajós bemutatót, lassan ott is jelen lesznek a picit felnagyított csónakocskák :D
A következő felhasználók mondtak köszönetet: James Onedin

Oldalmegjelenítési idő: 0.377 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.