Húúú,ma első ranked,győzelem,első sorozatra kb 17 km-ről egy Hipper kapott 1 citadellát és süllyedt is,néztem is ki a fejemből,szegény Hipperes csak ennyit tudott irni: "wft",de nem csalózott,stb,irtam is,hogy "sorry lucky shot" Ebben a csatában sok minen mást nem is csináltam annyira jók voltak a többiek,vagy az ellenfél ennyire gyenge,mert 1 hajó maradt náluk,nekünk senki sem süllyedt...
Második rankedben,vesztésre áltunk mindig 1-2 hajóval+ponttal,a végén utolsónak maradtam torpedótalálat után süllyedve,majd javitva+HP visszatöltve maradt kb 13.000HP-m,de akkorra foglaltam el a második bázispontot,ekkor fordult át a csapatunk pontja vezetésbe...kb 6 perc van hátra. Az ellenfél North Carolinaja kb 80%-os. Erre elkeztem menekülni,bujkálni a szigetek között,kb 150 pont előnnyel vezetünk,ő mire elfoglalta az A pontot és átért a B-re,hogy elkezdje foglalni,kb 15 ms maradt és én egy sziget mögött lapitva végül nyertük a meccset. Ha csatázni kellett volna vele még akkor végem...
És a harmadik ranked csata is győzelem lett,WG visszaengedett a 10-be...na most kell abbahagyni mára a rankedet...