- Köszönetek: 490
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
Kicsi a világ...leopardusz írta:
nagy grat a csatáértTerios írta: Íme a 2 millió kredites kör:
Azt hiszem ennél több kreditet még sosem sikerült összeszednem egyetlen csata alatt. Kellett hozzá a heti küldetés is: egyetlen csatában legalább 4 kill, több mint 140.000 sebzés és csapatelsőség, ami hozzátett a végén még egy milliót. Ha hozzászámolom a karácsonyi konvoj hadjáratban felvett küldetést is (egyetlen csatában több mint 500.000 kredit elérése, +500.000 volt a jutalom), akkor a végeredmény több mint 2,6 millió kredit lett. Vicces belegondolni, hogy körülbelül 15 perc alatt összejött egy tier 6-os cirkáló ára...
Ha valaki nem akarja végignézni az egészet, ajánlom tekerjen el a 9. percre, ott pörögtek fel igazán az események.
UI: Nagyon jó a Missouri, mindenkinek bátran ajánlom, mert igazán brutális hajó! Főleg azoknak javaslom, akik szeretik az Iowa-t is.
Amúgy ismerős nekem ez a csata, megismertem...
Arról h keleten egyetlen romboló volt elszakadva, az összes többi hajó meg az A-ban. Mennyit mérgelődtem...De látszik a chatban is, párszor elküldtem a BBket melegebb tengerekre
Mennyi idióta, bemennek mind az A-ra, ahol gyak. fél meccsen át nem tudtak lőni. Szerencsére te nem követted őket
Jól fordul ez a Missouri meg keményet lő, s pontosan is
Szerk. ja igen, használod azt a modot, ami mutatja a célkeresztnél h a célba vett hajó épp merre áll. Nem arról volt szó h ez a mod az ami miatt közben crashelni szokott a játék?
A lövegek ugyanazok, csak radar van rajta felderítő repülő helyett. Bizonyos helyzetekben a radar kevésbé hasznos mint a repülő (torpedó felderítés, támadó gépek bepánikoltatása), viszont cserébe lehetséges vele rombolókat és könnyű cirkálókat füstben levadászni. Már nem egy hajót süllyesztettem el kifejezetten a radar segítségével.BigaC írta: "Nagyon jó a Missouri, mindenkinek bátran ajánlom, mert igazán brutális hajó! Főleg azoknak javaslom, akik szeretik az Iowa-t is."
technikailag ugyanaz a kettő nem? más fogyóeszköz van rajta, de a lövegek ugyanazok, nem?
Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.