Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Örömködő

Több
8 éve 4 hónapja #31826 Írta: James Onedin
James Onedin válaszolt a következő témában: Örömködő
206 hp.-m volt kb a meccs felétől,utána még bázist foglaltam,és ki iktattam egy CV-t.Jó csata volt,de egyben az utolsó is vele.Megy a levesbe,mert annyira nem jött be.... :)
Mellékletek:

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 4 hónapja - 8 éve 4 hónapja #31827 Írta: Terios
Terios válaszolt a következő témában: Örömködő

leopardusz írta:

Terios írta: Íme a 2 millió kredites kör:

Azt hiszem ennél több kreditet még sosem sikerült összeszednem egyetlen csata alatt. Kellett hozzá a heti küldetés is: egyetlen csatában legalább 4 kill, több mint 140.000 sebzés és csapatelsőség, ami hozzátett a végén még egy milliót. Ha hozzászámolom a karácsonyi konvoj hadjáratban felvett küldetést is (egyetlen csatában több mint 500.000 kredit elérése, +500.000 volt a jutalom), akkor a végeredmény több mint 2,6 millió kredit lett. Vicces belegondolni, hogy körülbelül 15 perc alatt összejött egy tier 6-os cirkáló ára... :silly:

Ha valaki nem akarja végignézni az egészet, ajánlom tekerjen el a 9. percre, ott pörögtek fel igazán az események.

UI: Nagyon jó a Missouri, mindenkinek bátran ajánlom, mert igazán brutális hajó! Főleg azoknak javaslom, akik szeretik az Iowa-t is.

nagy grat a csatáért :)
Amúgy ismerős nekem ez a csata, megismertem :lol: ...
Arról h keleten egyetlen romboló volt elszakadva, az összes többi hajó meg az A-ban. Mennyit mérgelődtem... :evil: De látszik a chatban is, párszor elküldtem a BBket melegebb tengerekre :lol:
Mennyi idióta, bemennek mind az A-ra, ahol gyak. fél meccsen át nem tudtak lőni. Szerencsére te nem követted őket :P
Jól fordul ez a Missouri meg keményet lő, s pontosan is

Szerk. ja igen, használod azt a modot, ami mutatja a célkeresztnél h a célba vett hajó épp merre áll. Nem arról volt szó h ez a mod az ami miatt közben crashelni szokott a játék? :unsure:

Kicsi a világ... ;) Köszönöm!

Nem akartam bemenni A-ra, mert akkor 100% bukta a csata. Próbáltam egyedül feltartani az egész északi oldalt, ami végül sikerült is, de a fletcher nem könnyítette meg a dolgom. Azért fordultam annyit jobbra-balra, hogy ne tudjon megtorpedózni, de még így is jó néhány torpedót benyeltem. Amikor a 10. percben 6 km-re megjelent tőlem, szándékosan fordultam ki kicsit balra, reménykedve, hogy ellövi magát majd egy éles jobb fordulattal emiatt megúsztam 1 találattal a teljes sorozatot. Rendesen megizzasztott, mert elég ügyes volt.

A mod pedig az Aslain modpack része és tapasztalatom szerint ami oda bekerül az általában elég stabil. Hála az égnek nem szokott fagyni a kliensem.
Utolsó szerkesztés: 8 éve 4 hónapja Terios által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Szete58, leopardusz

Több
8 éve 4 hónapja #31829 Írta: Justice
Justice válaszolt a következő témában: Örömködő
Nem tudom melyikünk lepődött meg jobban.

Mellékletek:
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Szete58, llw99

Több
8 éve 4 hónapja #31830 Írta: Terios
Terios válaszolt a következő témában: Örömködő

BigaC írta: "Nagyon jó a Missouri, mindenkinek bátran ajánlom, mert igazán brutális hajó! Főleg azoknak javaslom, akik szeretik az Iowa-t is."

technikailag ugyanaz a kettő nem? más fogyóeszköz van rajta, de a lövegek ugyanazok, nem?

A lövegek ugyanazok, csak radar van rajta felderítő repülő helyett. Bizonyos helyzetekben a radar kevésbé hasznos mint a repülő (torpedó felderítés, támadó gépek bepánikoltatása), viszont cserébe lehetséges vele rombolókat és könnyű cirkálókat füstben levadászni. Már nem egy hajót süllyesztettem el kifejezetten a radar segítségével.

Több
8 éve 4 hónapja #31832 Írta: Acetil_coenzim_A
Acetil_coenzim_A válaszolt a következő témában: Örömködő
Jack Fisher álma a csodafegyverről valóra vált!

Utána a Hiei és a Haruna is jól szerepelt, de nem ilyen jól, a Kirishima viszont gyengélkedett. Nyugodtan meg lehet kövezni érte, de csak az első két találat indult 20 km-ről, a többit 7-13 km között osztottam ki.
Mellékletek:
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Szete58

Több
8 éve 4 hónapja #31835 Írta: LAC1902
LAC1902 válaszolt a következő témában: Örömködő
Sziasztok!

Végre egy jó meccs az Amagi-val. Én nem értem, 5-ből 3-4 meccsen az összes agyatlan elrohan a térkép széle felé, BB-kel elbújnak a szigetek mögé stb. Én meg csak írogatok, pingelek nekik a térképen, semmi. Az ellen átjön és szépen ledarálja a leszakadó védekezőket (általában engem is), majd a maradékot.
Itt most volt egy értelmes csapat, elcsaltam a Missouri-t, így sikerült megosztani őket. Érdemes váltogatni az AP-t és a HE-t. 50k HP-t égettem le a Missouri-ról.
A végén durva lett a sebzés értéke rajta: szűk 118k HP, én is pislogtam. Korrekt volt a srác, mert jött cseten a dicséret.
Megfigyeltem már, hogy érdemes 1/2 sebességre visszavenni lövés előtt, így általában szűkebb a szórás. A folyamatos sebesség-változtatással is ki lehet védeni jó pár távolabbi szalvót.

Mellékletek:
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Benign_Wolf33

Oldalmegjelenítési idő: 0.390 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.