- Köszönetek: 420
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
GaiusHun írta: Na erre nagyon büszke vagyok, mert 4vs1 volt, eleve érdekesen indult, 4vs4, a leosztás a következő:
Nálunk 1 dd (én), 1 Mogami és 1 Atago szakaszban, és egy Afk Kurfürst, odaát 2 dd, 1 Chapajev, és 1 Kursfürst. Természetesen az első halál a Mogamink volt, majd Atago és az Afk BB. Ott maradtam egyedül a 4 hajó ellen, 3 cap körből egy az ellennél, egy nálunk, egy üres. Utána a Chapi bement a mi cap körünkbe és azt is foglalta, beékelődtem a 4 hajó közé. De lehoztam![]()
A 2 dd-t ágyúharcban nyírtam ki, füstben kergetőzve, miközben a Chapi sorozgatott, mikor látott. Egyetlen szerencsém volt a wg rohadék mm-vel szemben, a Chapi alap hajó testtel volt és nem volt radarja.
pgergo77 írta: Kedves Uram!
Gratulálok és egyben irigykedem is ezen csatád miatt. Az eredményen nem változtat és az érdemeidből semmit nem von le, de szerintem az ellenfél BB-jét előbb szedted ki, mint hogy az afk csatahajótok elsüllyedt volna. Különben járt volna a Solo Warrior plecsni.
További sok sikert.
GaiusHun írta:
Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.