- Köszönetek: 2307
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
Őszinte leszek. Nagyon szeretem a bismarkot, de sok esetben gusztustalan. Tegnap üldözőbe vettem egy 40 ezer hp-s amagi-t az én 20 ezer hp-s bismarkommal. 10,5 km-es másodlagosok manuális skill rajta, követtem úgy 8 km-ről, és 3 fire rajta, ebből az első kettőt javította a harmadik újra gyújtotta. Bemenekült egy sziget mögé, és szinte teljesen leégett. A maradék 12 ezer hp-ját meg eltöröltem egy salvoval. Én úgy hogy egy cv is megtámadott közben megmaradtam 3 ezer hp-n. Sokszor tényleg olyan érzésem van, hogy a másodlagosok teszik ezt a hajót erőssé. Tirpitz-eket imádtam letörölni a térképről egy Amagi-val közelharcban, mert csak úgy kapta a 20-25 ezres salvo-kat ha nem vigyázott az oldalára közelharcban. Bismark-nál mire odaérnék a fele életerőm leégett volna.Jaszon írta: Bismarck mit gyújtogató?
Csatahajó ok de nem hittem volna hogy ilyen plecsnit is tudok vele szerezni
.Bár nem értem hogy miért olyan előzékenyek mássok ha előre kell menni ha van elől egy szem ellenséges romboló meg egy cirkáló mi meg vagy hatan
Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.