Csinálhatok Replayt ha elárulod hogy kell. Nem vagyok nagy számtek zseni, nekem meg ebben kell tanulnom.....BigaC írta: gépészpocok mester, neked nincs véletlenül pár replay-ed ezekhez a romboló menetekhez?
szeretnék tanulni
én már boldog vagyok, ha van 6-8 torpedótalálatom.. az átlag 1-2 mostanában.
itt van pl. egy Anshan játékom, 4 hajót süllyesztettem, kínomban már cirkálókat lövök ki a 150-es ágyúval, mert a torpedótalálat itt is 0...
(a játék elején még voltak nagyon jó, több krakenes meneteim rombolókkal, főleg a Kamikaze-val. de azóta az emberek nagyjából megtanulták, hogy ne menjenek egyenes vonalban, egyenletes sebességel, szóval minden torpedómat kikerülik.)
vagy egy másik, itt volt 8 találatom, de ebből kb 6 véletlen, nem is az kapta be, akinek szántam. persze az is találat, de azért van mit tanulni, na. túlélni, más rombolókkal pofozkodni, foglalni már viszonylag jól tudok, de a torpedó-célzás mehetne jobban.
persze más is írhat tippet, tudom, hogy nem csak egy romboló-expert van a környéken))
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
Elvileg így. Bár még én sem csináltam meg...gépészpocok írta: Csinálhatok Replayt ha elárulod hogy kell. Nem vagyok nagy számtek zseni, nekem meg ebben kell tanulnom.....
Gyakorlatilag is lehet ugy. Ha nem masolod be rossz helyre akkor biztosan mukodik.Rallyefan81 írta:
Elvileg így. Bár még én sem csináltam meg...gépészpocok írta: Csinálhatok Replayt ha elárulod hogy kell. Nem vagyok nagy számtek zseni, nekem meg ebben kell tanulnom.....
www.wows.hu/index.php/faq/item/44-replay...k-sajat-felelossegre
Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.