Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Dühöngő

Több
9 éve 4 hónapja - 9 éve 4 hónapja #11745 Írta: Gizmo
Gizmo válaszolt a következő témában: Dühöngő

Trucker39 írta: Erre gondolsz? BSGO

Ha igen, akkor próbáltam. Sajnos nem jön be a dolog, mert folyamatosan töltöget az internetről és ez - patika mérlegem kimért - mobil internettel felejtős. nagyon szigorú napi kiszabatom van, mert hóvégére semmi nem marad.

Én is mobil netről tolom ezt is azt is! Nekem 21G-ás netem van de gond nélkül bírja. A BSGO-nak aránylag kicsi az adatforgalma sztem. Míg szinte csak azt toltam akkor még 2G-ás netem volt csak....azzal is ment rendesen. Sajnálom amúgy, hogy nem jön be...sztem nagyon jól megfogja a hangulatát a sorinak. Nekem van egy magas szintű cylon karim! Ahogy Saggitarion szervert megnyitották én azóta tolom.... :whistle: Bár most már egy EU és egy US szerver van. Amit itt is el tudnék képzeln, ami a BSGO-ban tetszik a hatalmas játék tér! Itt is a gyorsabb és hosszabb lő távolságú hajók jobban tudnának érvényesülni.;)
Utolsó szerkesztés: 9 éve 4 hónapja Gizmo által.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
9 éve 4 hónapja #11746 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Dühöngő
Kép az MM-ről:
Lol, de nem hiszem, hogy gyakorló lenne, simán el tudom képzelni ,hogy a rendszer így si összedobja az embereket. Ellennél meg Wo-class nevű játékos, találós név, csak rossz nemzetet választott CV-nek :D
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Gizmo, Lajler

Több
9 éve 4 hónapja #11749 Írta: tyer82
tyer82 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Pár napja volt nekem is egy hasonló MM összeállításom reggel (igaz, ott 5 vs. 5 volt), VI-os tierű rombolóval mentem. Csak az volt az érdekes, hogy előtte és utána meccsen nem volt gond.

Több
9 éve 4 hónapja - 9 éve 4 hónapja #11761 Írta: tyer82
tyer82 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Ranked csata, Nagatóval lövöm ellen Amagiját, allig volt 1-2 találatom (egyszerűen nem lehetett eldönteni, előre megy, hátra, vagy áll....) Fellőttem repcsit is, nem látok farvizet, oda lövök ahol a hajó van, erre mögé csapódik az összes, mintha mögé lőttem volna. Ha elé lövök, akkor is ez a helyzet. Arról nem is beszélve, hogy én eltaláltam 1000 Hp mínusz, ő belémbasz, fele Hp-m eltűnik, majd egy 16 Hp-s rombolót a fasza másodlagos ágyúk 2 km-ről nem tudnak kiszedni!!!!
Kicsit kezd elegem lenni ezekből az aránytalanságokból, hogy hiába lövöm, találom el, szinte semmi sebzés, de ha én kapok, 2-3 salvo-ból kiszednek.
Utolsó szerkesztés: 9 éve 4 hónapja tyer82 által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Gizmo

Több
9 éve 4 hónapja #11773 Írta: KimiFan
KimiFan válaszolt a következő témában: Dühöngő
Ilyen az amikor hiába csinál az ember bármit is. Persze megint a csapatunk legjobbja voltam, de így minek?

Mellékletek:

Több
9 éve 4 hónapja #11783 Írta: KimiFan
KimiFan válaszolt a következő témában: Dühöngő
Eddigi mérleg ma 14 vereség, 8 győzelem, az utóbbi négy csatába csak hülyékkel rakott össze az MM. :(

Oldalmegjelenítési idő: 0.433 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.