Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Dühöngő

Több
9 éve 4 hónapja #12229 Írta: Trucker39
Trucker39 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Köszönet érte.

Igen, ugyanaz. Felénk nem szokás mindenféle álnéven beregisztrálni ilyen-olyan fórumokra és utána a nagy ismeretlenségből osztani az észt.

Mindenféle játékban ezen a néven vagyok.

Érdekes a dolog amúgy. Úgy emlékszem, még tavaly tavasszal töröltem a játékot, de ezek szerint mégsem akkor.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
9 éve 4 hónapja #12232 Írta: Get200
Get200 válaszolt a következő témában: Dühöngő

Grievous írta: Most mi az istentől függ az első napi csata betöltési ideje? Most Nagatoval Two Brothersnél 16:20-ra töltött be, ami a poén: feltűünt 2 torpedós légi flotta 5km-re, aa lövi őket, de az ágyúk lövedékei teljesen más merre mentem! (ért: közel 90 fokkal arrébb tüzeltek). A másik, hogy votl egy könig tőlem kb 10km-re, mindenki lőtte, de én nem láttam, csak 7.4-re, mikor meghalt! Wtf. 20km-re lévő dd-t láttam, de egy 10-nél közelebbi hajót nem?

Nekem úgy tűnik a videokártyád kezdi feladni a harcot..

Trucker39 - szeptember ősz, szóval..Te kis huncut :D

Több
9 éve 4 hónapja #12233 Írta: Trucker39
Nem hiszem, hogy túl sok csatát mentem volna a tavalyi évben. Legfeljebb beléptem és körül néztem. A hajós játékra is épp, hogy csak jutott valami idő esténként. Most télen van több időm játszani. Ha kezd kitavaszodni, visszatér a játék időm az estére, éjszakára.

Több
9 éve 4 hónapja #12250 Írta: vonKurz
vonKurz válaszolt a következő témában: Dühöngő

Trucker39 írta: Nem hiszem, hogy túl sok csatát mentem volna a tavalyi évben. Legfeljebb beléptem és körül néztem. A hajós játékra is épp, hogy csak jutott valami idő esténként. Most télen van több időm játszani. Ha kezd kitavaszodni, visszatér a játék időm az estére, éjszakára.

én a Toldiert beleptem, tier3 magyar tankot adtak annak, aki karacsonykor ment egy kort, en nosztaligabol mentem 3-t is :)

Több
9 éve 4 hónapja #12254 Írta: sandorati
sandorati válaszolt a következő témában: Dühöngő
... most délután 4 óra... kb. ebéd óta nem lehet egy qrva meccset se megnyerni, eszem megáll....
nem-nem, és nem akarja adni... azt hiszem mára feladom... :evil: :evil: :evil: :whistle:

Több
9 éve 4 hónapja #12255 Írta: Trucker39

sandorati írta: ... most délután 4 óra... kb. ebéd óta nem lehet egy qrva meccset se megnyerni, eszem megáll....
nem-nem, és nem akarja adni... azt hiszem mára feladom... :evil: :evil: :evil: :whistle:

Ezzel mi újság van? ;) Elfogyott a leves, vagy a lendület?

"Kapitányok!!! ;)

Szombat elindult, levest hajnalban felraktam főni, karácsonyfa leszed, lakás rendben, 2 konyak bever, és a napi első meccs éhgyomorra;"
A következő felhasználók mondtak köszönetet: sandorati

Oldalmegjelenítési idő: 0.447 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.