Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Dühöngő

Több
9 éve 2 hónapja - 9 éve 2 hónapja #16487 Írta: Benign_Wolf33
Benign_Wolf33 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Megszűnt a célzás segítő cheat, lehet helyette Warpack-et előfizetni(de Anti Warpack-et is), meg ingyenes verziót próbálni...

:whistle: bum bum nincs mellélövés, klikkelned se kell, meg azt is megmutatom hova érkeznek a lövések... (Itt a második videóban a durvább verzió)

Mondjuk azt nem tudják akik ez használják, hogy egy év múlva valaki leemel jelentős összeget a bankkártyájáról(pluszban :evil: ).
Utolsó szerkesztés: 9 éve 2 hónapja Benign_Wolf33 által.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
9 éve 2 hónapja #16488 Írta: vonKurz
vonKurz válaszolt a következő témában: Dühöngő

Hipper23 írta: hhhuhu én vagyok a hülye h ilyenkor játszom... ezt a sok agyhalottat (botot)

van olyan, mikor jobb kicsit ?

32 meccsem van az Ognevoival.
32 meccsbol 9 gyozelem...

alapevtően ilyenek...
meg olyanok, hogy befoglalnám az ellenséges bázist, ulok a kodben 95% foglalassal kb, jon felém egy ellenséges Kongo bejon a korbe, kozeledik.

és akkor az agyhalott saját Kamikaze, bejon a korbe szinten, benyomja a fustot nehogy spotolva legyen a Kongo, nehogy rá tudjam lőni a torpedomat vagy valami.
esetleg o loje ra, nem bazmeg, megvárja mig resetelnek, kozben a masik oldalt meg befoglaljak...

nemtom a Kiev milyen, de lassan eladom a francba, es beszuntetem a szopast vele...
Mellékletek:

Több
9 éve 2 hónapja #16489 Írta: Petike75
Petike75 válaszolt a következő témában: Dühöngő

Benign_Wolf33 írta: Megszűnt a célzás segítő cheat, lehet helyette Warpack-et előfizetni(de Anti Warpack-et is), meg ingyenes verziót próbálni...

:whistle: bum bum nincs mellélövés, klikkelned se kell, meg azt is megmutatom hova érkeznek a lövések... (Itt a második videóban a durvább verzió)

Mondjuk azt nem tudják akik ez használják, hogy egy év múlva valaki leemel jelentős összeget a bankkártyájáról(pluszban :evil: ).

Ilyen videó miatt Jaktor egy jó pár embert bannolt a tankos részről!
És nekem is be ígérte mikor a Warpack Wot verzióját fel tettem a Dühöngőre.

Több
9 éve 2 hónapja #16490 Írta: Andrej72
Andrej72 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Nagyon király! Milyen értelme van így az egész játéknak? És még fizetni is érte pluszban.....ez már az elmebaj kategória.

Több
9 éve 2 hónapja - 9 éve 2 hónapja #16491 Írta: Petike75
Petike75 válaszolt a következő témában: Dühöngő

Andrej72 írta: Nagyon király! Milyen értelme van így az egész játéknak? És még fizetni is érte pluszban.....ez már az elmebaj kategória.

Nem elmebaj. Egyszerű csalás.
A Wot.-ban ugyan ez csaló mód pack van./miért lenne más/
Na ezzel fel lehet húzni a stat-ot
Utolsó szerkesztés: 9 éve 2 hónapja Petike75 által.

Több
9 éve 2 hónapja #16493 Írta: Andrej72
Andrej72 válaszolt a következő témában: Dühöngő

Petike75 írta:

Andrej72 írta: Nagyon király! Milyen értelme van így az egész játéknak? És még fizetni is érte pluszban.....ez már az elmebaj kategória.

Nem elmebaj. Egyszerű csalás.
A Wot.-ban ugyan ez csaló mód pack van./miért lenne más/
Na ezzel fel lehet húzni a stat-ot

Azt gondolnám, hogy az ember nem a statisztika miatt játszik, de ha ez számít vmit, akkor aim bot nélkül is lehet elfogadható statisztikát csinálni. :dry:

Oldalmegjelenítési idő: 0.449 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.