Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Dühöngő

Több
8 éve 11 hónapja #20961 Írta: Kzoli
Kzoli válaszolt a következő témában: Dühöngő

sgt_dog írta: Megnéznék egy ilyen csapatértekezletet:) az a baj,hogy nagyon sokan nem(vagy csak nem akarnak) beszélni semmilyen internacionál nyelv:)meg valószínűleg ott is menne az okoskodás..:)
néha elég lenne a helyzetfelismerés is csata közben,pl egyik oldalon nem üldöz 6 hajó egyet, a többiek meg a másik oldalon izzadnak a túlerővel..aki hülye az csata előtt se fogja tudni mit kell csinálnia:)

Azért csinálják ezt mert ott nem lövik őket és van harc érzetük is, de az fel sem merül egyikben sem hogyha hat hajó nem bír legyűrni egyet, akkor a tevékenységük nem ér szart sem.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 11 hónapja #20962 Írta: BigaC
BigaC válaszolt a következő témában: Dühöngő

Get200 írta: Flamu-nak van pár csapat csatás visszajátszása. Ő a CsK és végig osztja az igét ki, mikor, mit csináljon. Ki kit lőjjön, hol legyen füst függöny.. Elég durván tolja.

pont ezért nem játszom csapat-csatát.
nekem elveszi a szórakozást, ha végig megmondják, mit csináljak.
ez egy játék, nem a haditengerészet :)
(nem azért mondom, mert magányos harcos lennék, figyelem mit csinálnak, aztán ki lehet szúrni, ki után érdemes menni. vagy megkérnek/én kérdezek rá. biztos nagy élmény a csapat csata, de játszottam évekig már egy játékkal, ahol meguntam ezt a jellegű osztást)

Több
8 éve 11 hónapja #20965 Írta: Campista
Campista válaszolt a következő témában: Dühöngő

presze hogy vesztes
Mellékletek:
A következő felhasználók mondtak köszönetet: vonKurz

Több
8 éve 11 hónapja #20966 Írta: Kzoli
Kzoli válaszolt a következő témában: Dühöngő
A csapat csata egy szar, úgy hogy nem vesztettél semmit, lassú mint a dög, vontatott ezért unalmas is. Nincs benne pörgés. Ráadásul csak eset lehet játszani, a csapatok többsége úgy vadásza össze a játékosokat nem állandó tagok, akik megvannak azok meg féloránkét tudnak egyet játszani mire lesz ellenfél. Nem sikerült az jól egy kicsit sem. Itt is volt egy halom ember aki nagyon várta aztán mikor mrg jött egyet sem láttam ott soha.

Több
8 éve 11 hónapja - 8 éve 11 hónapja #20968 Írta: sgt_dog
sgt_dog válaszolt a következő témában: Dühöngő

Kzoli írta: Egy fenét minden térképről van megfelelő taktika kirakva csak utána kellene nézni a játékosoknak,

Ilyen szinten elmélyülni a játékban? :) amikor arra nem képes a "mester",hogy átnézze a hajója paramétereit? mutogatja a hajó oldalát,aztán núúb csíter mindenki,mert úgy nyeli a salvokat,mint kacsa a nokedlit?:) a bázisról szórja a 4km-es torpedóit a fel sem spotolt ellenre?( a játszótéren meg szidják a wg-t, mint a bokrot,hogy szar a játék,mer ő kilőtt 80 torpedót,és egy sem talált:) bezárjuk a minimapot,mert zavar a kilátásban?:)és lehetne sorolni estig a sok okosságot:) Az ilenek nem hogy leszarják,fel sem fogják mi az a taktika:)

Utolsó szerkesztés: 8 éve 11 hónapja sgt_dog által.

Több
8 éve 11 hónapja #20971 Írta: sgt_dog
sgt_dog válaszolt a következő témában: Dühöngő
Akár wows is lehetne :)

Oldalmegjelenítési idő: 0.417 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.