Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Dühöngő

Több
8 éve 11 hónapja #21642 Írta: tyer82
tyer82 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Volt kis időm reggel, gondoltam megyek 1-2 kört, de látom, hogy ez inkább a hagyjuk a mára a játékot lesz... Farragut-tal a 4-5 km-re lévő, 1-200 Hp-s Nicholas-t nem bírtam kilőni, ilyen érdekes röppályát a lövedékeimnek még nem láttam ezzel a hajóval. Az oké, hogy kanyargott össze-vissza (ahogyan én is), de hogy nekem 1 lövedékem se talált, én meg folyamatosan kaptam tőle... Ez az az eset, amikor a WG azt mondja, szopóág, és bármit csinálsz, esélytelen a jó és eredményes játék. Hiába lövök citadellákat is cirkálóknak, az 1000 hp helyett 2000-et veszítenek, oszt ennyi. Fordított esetben a cirkálóm kap egy citadellát, meg egy normál lövést és süllyedek...

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 11 hónapja #21709 Írta: BigaC
BigaC válaszolt a következő témában: Dühöngő
rohadt élet, még 2 kill kellene BB-khez, a netem vagy a WG.net most mondta be az unalmast és akkora lag-ok vannak, hogy képtelenség játszani...

Több
8 éve 11 hónapja #21710 Írta: Alex0303
Alex0303 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Mondjátok már, ebben a fos játékban hetente van egy frissítési csomag?
Hétvégenként szoktam játszani csak ezzel, de szinte minden egyes alkalommal frissítéssel kezdek.
Már kezd unalmassá válni...
Egy óra "előkészület" ahhoz, hogy játsszak 1-2 órát.

Több
8 éve 11 hónapja #21711 Írta: leopardusz
leopardusz válaszolt a következő témában: Dühöngő
Kell figyelni h mikor van frissités és aznap le is tölteni, aztán majd hétvégén játszhatsz ;)

• vcsaba1968
  • Látogató
  • Látogató
8 éve 11 hónapja #21713 Írta: vcsaba1968
vcsaba1968 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Faszom elöször egy NC uszik a torpedoimba aztán egy orosz rombolo és meg kapom a büntiket és pinkbem tündoklom mert egyes idioták nem néznek körül csak mennek elöre.

Több
8 éve 11 hónapja #21730 Írta: Kzoli
Kzoli válaszolt a következő témában: Dühöngő
Ez a leosztás azért nem volt gyenge, nem háborgok, de egy nem teljesen kész NC ide berakni azért elég durva. Ha nincs elég kilenc és tízes hajó akkor várjanak akik azzal akarnak játszani. Mondanom sem kell nem sok hajó merült főként a cirkálók aztán kész is volt. 20 - 23 km ment a harc elégé szar volt.

Mellékletek:

Oldalmegjelenítési idő: 0.542 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.