Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Dühöngő

Több
8 éve 11 hónapja #21921 Írta: Get200
Get200 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Tudom, hogy létezik aim assist most is csak tegnap valahogy látványosan jó helyre lőttek mindig. Az egyiknek szóvá is tettem (hiába változtattam random sebességet, mindig jó helyre lőtt) erre egyből célpontot váltott pedig én lettem volna az ideális..
A CVt is feladom de csak azért mert minden 20. Csatára jut egy értékelhető.. Szar vagyok, na :D

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• vcsaba1968
  • Látogató
  • Látogató
8 éve 11 hónapja #21922 Írta: vcsaba1968
vcsaba1968 válaszolt a következő témában: Dühöngő

Get200 írta: Tudom, hogy létezik aim assist most is csak tegnap valahogy látványosan jó helyre lőttek mindig. Az egyiknek szóvá is tettem (hiába változtattam random sebességet, mindig jó helyre lőtt) erre egyből célpontot váltott pedig én lettem volna az ideális..
A CVt is feladom de csak azért mert minden 20. Csatára jut egy értékelhető.. Szar vagyok, na :D

Ja ja a 60k-s átlagsebzés is azt mutatja :lol:

Több
8 éve 11 hónapja #21923 Írta: BigaC
BigaC válaszolt a következő témában: Dühöngő
gondoltam, hétvége adjunk egy esélyt, hátha...
7 csatából 5 bukta. ezért játszak tovább? :)
egyedül az Aoba adta valamennyire... a Smith pedig valóban vicces egy jószág, na.

Mellékletek:

Több
8 éve 11 hónapja #21925 Írta: SirHiggins
SirHiggins válaszolt a következő témában: Dühöngő
Valami baj van ma ezekkel az átkozott hajókkal... maximálisan át tudom érezni :angry:
Celeveland, tízből egy nyert csata... természetesen azzal sikerült megcsinálnom a szorzót,
amelyikben az első öt percben kiszedtek, és volt vagy három találatom... az összes többi ahol
három vagy négy hajót süllyesztettem el, bukta. Fantasztikus. Nem tudom, hogy most a
hétvégén kik játszanak, de bődületesen kritikán aluliak a csapatok.

Több
8 éve 11 hónapja - 8 éve 11 hónapja #21929 Írta: PzPuma
PzPuma válaszolt a következő témában: Dühöngő
Rankedig pihentettem a játékot, elég volt az utóbbi két hetes folyamatos bukta, de ez a hétvége tett be teljesen.

Sima bukta lett... Legnagyobb meglepetésemre a Montana hullt ki legelőször...
Szánalmas ami megy, nyerni nem lehet, ha véletlenül mégis nyerünk akkor 0 sebzés.
Hihetetlen ami megy, hihetetlen kikkel kerülök össze...
Eddig nem lőttem ki senkit sem direkt a csapatból de mostantól ha játszok és ilyen szakasz jön be, kiszedem, nem érdekel mi lesz a következménye.
Utolsó szerkesztés: 8 éve 11 hónapja PzPuma által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: vonKurz, sgt_dog, Kzoli

Több
8 éve 11 hónapja #21931 Írta: vonKurz
vonKurz válaszolt a következő témában: Dühöngő

PzPuma írta: Eddig nem lőttem ki senkit sem direkt a csapatból de mostantól ha játszok és ilyen szakasz jön be, kiszedem, nem érdekel mi lesz a következménye.

semmi, lila leszel a kovetkezo 5 csatában, és ha akkor, azaz lila hajoként belelosz valakibe, akkor a sebzesed tobbszoroset kapod te is minuszban...

én is ki szoktam loni az ilyen szemétládákat...
A következő felhasználók mondtak köszönetet: PzPuma

Oldalmegjelenítési idő: 0.429 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.