Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Dühöngő

Több
8 éve 10 hónapja #23225 Írta: James Onedin
James Onedin válaszolt a következő témában: Dühöngő

vcsaba1968 írta: Kezd ezzel kurvára tele lenni a faszom

Néha kár erre a játékra időt pazarolni.Az új szuper mm szembe állított a Warpite-tal egy North Carolinát...

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 10 hónapja #23231 Írta: James Onedin

Grievous írta: Megyek izumoval, jobbra tölem egy Momtana. Látom, hogy fordul, én is fordulok, lassítók is közben ,de így is majdnem neki mentem, úgy ,hogy meg is álltam. Erre feltünik egy tirpitz, -30-40k hp....
Majd 15k sebzést összehozva süllyedtem emiatt. De a tirpitz meghalt utánam nem sokkal.
És persze, hogy győzelem -.-

Nem a témához kapcsolódik,de tetszik a skin packod.El árulnád nekem hogy honnan lehet le tölteni?Ha győzni nem tudok,legalább a hajóimban tudjak gyönyörködni.... :)

Több
8 éve 10 hónapja - 8 éve 10 hónapja #23234 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Dühöngő
A medál ikonok az aslain packból vannak, a háttérképek meg a talán onnan voltak eredetileg, vagy külön szedtem le a pravdateam oldaláról (ott a nevük :) ) Csak az új mapokhoz nincs ilyen képem...

SKineket meg innen halászgattam össze és raktam be zipbe, hogy ne kelljen vele sokat foglalkoznom, habár a fájlrendszer átalakítás miatt a csíkok fényeffektjei (arpokon látszik) nem mükszik. Jött ki egy mód hozzá, de nálam hol megy, hol nem, szóval amagi nem világit egy darabig XD
Utolsó szerkesztés: 8 éve 10 hónapja Grievous által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: James Onedin

Több
8 éve 10 hónapja #23235 Írta: James Onedin
Ezer hála!!! :)

Több
8 éve 10 hónapja - 8 éve 10 hónapja #23236 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Dühöngő
Nincs mit :)
Most éppen itt kutakodok a háttérképek után. Csak meglesz valahogy :D (huh, egyszer raktam fel egy ilyent, poénak poén, mint az 5.7-re a kancolle sound pack, mikor 5 hajó felspotolodott és 5 hangon szólalt meg a rendszer, hogy ellenfél felbukkant, de a külső azért az más dolog)

Szerk:
na, meg is vannak a háttérképek, másolom is kifele :D (maps_bg, reward_icons, sse a guin belül)
Utolsó szerkesztés: 8 éve 10 hónapja Grievous által.

Több
8 éve 10 hónapja #23242 Írta: Kzoli
Kzoli válaszolt a következő témában: Dühöngő
Mostanában nem voltam olyan játékban ahol egy csapatba hat romboló van most sikerült sajnos és persze megint bukta a vége. Én csak azt nem értem hogy a játékosok többsége miért erőlteti ezt a romboló ágat, úgy hogy játszani meg nem tud vele, de nyavajogni viszont nagyon tud.

Oldalmegjelenítési idő: 0.399 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.