Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Dühöngő

Több
8 éve 7 hónapja #27313 Írta: Imre777
Imre777 válaszolt a következő témában: Dühöngő

vcsaba1968 írta:

Imre777 írta:

vcsaba1968 írta: Elég volt mára ebböl a csalo programbol.

Mi a baj ?

Gond, nehézség, nehezen megolhato helyzet :evil:
semmi csak betette a kaput a sok bafasz csapat és enek tetejébe egy lövést kapok a Mahannal és az egyoldalon lévö minket torpedo kilövö meghibásodik nehogy torpedozni tudjak a 3 km-re lévö Kirovra. Aztán már sokadszorra játsza el hogy kilövöm a torpedokat és akor kilönek erre nem mennek el a torpedok.A jo édesanyát szopassa a WG

Keresd meg a barátaidat aztán nyomjatok egy jó szakaszt.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 7 hónapja - 8 éve 7 hónapja #27314 Írta: Imre777
Imre777 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Nem mertem ma rankedezni, túl sokat nyertem tegnap, éreztem hogy szopatva leszek ahol csak lehet.
Ezért random:
1. csata: Hipperrel, T10 csatahajók, T9 cirkálók között, ellen Baltimore 1. salvo neki, robbanás medál nekem. (2.perc)
2. csata: Błyskawicával, gyenge, Atagoval játszó emberkét lövőm, percek óta gyújtom 10km-ről, ő nem talált el,egyszer sem, alig valamicske hp-je maradt. Szokás szerint mögém lő a közelembe sincs a salvo, ám ekkor kiválik egy lövedéke a sűrűből és úgy telibe basz, hogy felrobbanok. Full hp-ról egyetlen tömegből kiváló lövedékkel.
Az eszem megáll, feldughatja a WG a kibaszott sebzés és páncél modellezését, nem is létezik ilyen, csak a képeken a kikötőkbe. Kicsit már kilóg a lóláb, abba kéne ezt hagyniuk. Szerintem ezért nincs bővülő játékos állomány mert ugyanannyi embernek lesz elege és keres más játékot a fent említett manipulációk miatt. Pedig jó kis játék lenne ez ha hagynák érvényesülni a játékosokat, mindenkit a tudása, tehetsége alapján.
A kezdő majd fejlődik magától, ha akar, tanul és gyakorol, nem így kell kedvet csinálni neki a játékhoz, főleg nem az én káromra.
(Hát megnéztem a statját az emberkének (BigAssCookie) , tényleg kezdő 130 csatával)

Mellékletek:
Utolsó szerkesztés: 8 éve 7 hónapja Imre777 által.

Több
8 éve 7 hónapja #27315 Írta: Benign_Wolf33
Benign_Wolf33 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Ez a kiválik egy lövedék a rossz salvoból és eltalál, hogy robbanást kapj, tanúsíthatom, hogy igaz! 100% hogy manipulált...
A következő felhasználók mondtak köszönetet: DragonZ, Imre777

• Krisztian
  • Látogató
  • Látogató
8 éve 7 hónapja #27316 Írta: Krisztian
Krisztian válaszolt a következő témában: Dühöngő
Jah hányszor volt már, hogy pofázok ts-en, milyen béna az ellen, minden mellé, aztán jön 1 szem lövedék, és adja neki a cicát, én meg csak pislogok, hogy akkor ez most meg mi.

Több
8 éve 7 hónapja - 8 éve 7 hónapja #27319 Írta: Szete58
Szete58 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Lehet ezen dühöngeni – ez a topic ezért van –, de ilyen a valóságban is létezik. Ha anyaghiba, bármi miatt valahol megsérül a lövedék köpenye, képes egészen másfele elkolbászolni... anno Táborfalván állították le az éleslövészetünket amiatt, mert a vezérüteg harmadik aknavetőjével a srácok kis híján telibe trafálták a parancsnoki harcálláspontot a célkocka helyett... nos, az a szitu jobban nem volt vicces.
Volt egy másik eset is – az szerencsére nem a mi ütegünkkel történt, úgyh. nem a mi fejünket ordították le miatta –, amikor a bokorugrók éleslövészeten a PSZH-kból kiugrálva a rohamot gyakorolták, s a 82 mm-esek folyamatosan vitték előre és lőtték eléjük a zárótüzet, a 2. zászlóaljközvetlen egyik gránátja pont közöttük robbant... isteni szerencse, h. nem halt bele senki, de a nyuszikat nem is lehetett utána egy darabig fölállítani – amit valahol megértek –, no meg volt ordítozás is, meg az fogaknak az ő tsikorgatásuk... nos, azt is egy a gránátról levált stabilizátorszárny okozta.
Summa: ha az életben van ilyen, itt se akadjatok ki rajta!
Summa 2.: Nézzétek a jó oldalát! Ha igazi hajó kapitányi hídján üvöltöznétek bele a szócsőbe, már rég nem élnétek... :whistle:
Utolsó szerkesztés: 8 éve 7 hónapja Szete58 által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: James Onedin, leopardusz

Több
8 éve 7 hónapja #27322 Írta: leopardusz
leopardusz válaszolt a következő témában: Dühöngő
Na jól van, ez mind igaz, de akkor is, a Random, ami a játékban van, a lövedék szóráshatárán belül kellene hasson :) . Itt elvileg minden lövedék működik, nincsenek bedöglött lőszerek, sem csőben robbanás, sem beakadó lőszerlift :silly: , sem stabilizátorszárny ami leválhat :lol:

Érdemes lenne irni egy ticketet a wgnek, h mitől tud ilyen bekövetkezni... (bár amit a hr-esek értenek hozza... :P )
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Szete58

Oldalmegjelenítési idő: 0.490 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.