Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Dühöngő

Több
8 éve 4 hónapja #31958 Írta: solinari
solinari válaszolt a következő témában: Dühöngő

Gibbonmaki írta: Sziasztok .
Szeretném megkérdezni tőletek hogy találkozott e olyannal valaki hogy játék közben kidob a szerverről a bejelentkezési oldalra a játék ?? Nem kicsit b..sz szét az ideg miatta , szinte élvezhetetlen a játék így . Nekem újabban napi 5-10 alkalommal fordul elő ez . Ha esetleg van valami tanácsotok hogyan előzzem meg akkor azt is szívesen fogadom .

Teljes törlés újratelepítés nullárol volt már?

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 4 hónapja #31959 Írta: Eper
Eper válaszolt a következő témában: Dühöngő

solinari írta:

Gibbonmaki írta: Sziasztok .
Szeretném megkérdezni tőletek hogy találkozott e olyannal valaki hogy játék közben kidob a szerverről a bejelentkezési oldalra a játék ?? Nem kicsit b..sz szét az ideg miatta , szinte élvezhetetlen a játék így . Nekem újabban napi 5-10 alkalommal fordul elő ez . Ha esetleg van valami tanácsotok hogyan előzzem meg akkor azt is szívesen fogadom .

Teljes törlés újratelepítés nullárol volt már?

Esetleg használsz valamilyen modokat? Mert nem jól működő mod csodákra képes...

Több
8 éve 4 hónapja #31960 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Dühöngő
Jól van, mennék NC-vel, kidob a rendszer, 3. próbálkozás bezártam, majd gondoltam újraindítom a klienst, úgy is kidobott, de bukta, így a szorzóm nagy eséllyel megmarad, csak 0 credit, 0 xp.

De az is zavar ilyenkor, hogy van 10 másodperc is eltelik néha, mire észbe kap a rendszer, hogy megnyomtam azt az istenverte gombot (és ez nem mód hiba, kikötőben mód nélkül is volt, hogy egy kattintást kettőnek észlelt, vagy nullának).

• vcsaba1968
  • Látogató
  • Látogató
8 éve 4 hónapja #31962 Írta: vcsaba1968
vcsaba1968 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Most már kezdem unni

és azt is hogy a Bismarckkal csak tier+csatába rak
Mellékletek:

Több
8 éve 4 hónapja #31967 Írta: chapo990
chapo990 válaszolt a következő témában: Dühöngő

Grievous írta: Az is kellemes, mikor eltalálod a hajód, rendes hitnek jelzi a rendszer, de egy nagy nullát ír sebzésnek a rendszer, jobb esetben modult elviszel neki, de néha még az se :unsure:

na igen, az meg a másik. Egyébként kínomban már kénytelen voltam visszalépni a Könighez az egyik feladatnál (5db citadella csatahajóknak, vagy cirkálóknak) Mert mióta betettem a feladatot a megoldandók közé, érdekes módon a Bayern varázsütésre elfelejtett citadellát osztani :angry:

Több
8 éve 4 hónapja - 8 éve 4 hónapja #31968 Írta: Phaser
Phaser válaszolt a következő témában: Dühöngő

Grievous írta: Az is kellemes, mikor eltalálod a hajód, rendes hitnek jelzi a rendszer, de egy nagy nullát ír sebzésnek a rendszer, jobb esetben modult elviszel neki, de néha még az se :unsure:

A játékban a hajó moduljainak, az AA-nak, minden másodlagos fegyvernek és a hajó különbőző részeinek saját HP-ja van, melyből összeáll a hajó teljes HP-ja. Ha olyan részt találsz el aminek előzőleg valaki (vagy te) már lenullázta a HP-ját akkor a rendszer jelzi a találatot, de mivel az adott résznek már nincs HP-ja ezért 0 lesz a sebzés.
Itt egy jó példa erre (8:20-tól van amikor nem sebeznek a lövések) :
Utolsó szerkesztés: 8 éve 4 hónapja Phaser által.

Oldalmegjelenítési idő: 0.406 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.