- Köszönetek: 159
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
Szete58 írta: Te voltál ott az egyetlen veszélyes ellenfél, Gaius, amit mutat az is, hogy utolsónak maradtál, pedig tényleg kaptál apait-anyait... 65K sebzést csak tőlem... hidd el, nagy szeretettel adtam (bár adtam volna inkább ésszel!)... lehet, Neked nem tűnt fel, de odaát hajóztál: a szakaszunk csak a Te skalpodat akarta, sajnos lecsórtak előlünk. Nem emlékszem, hány hajót süllyesztettünk abban a csatában, de az összeset odaadtuk volna azért az egy szem nyavajás Amagiért!
De ahhoz nagyon fel kell kötnöm a gatyámat, hogy a Te eredményeid közelébe repüljek, Gaius!![]()
Ja,és nekem még mesélte is Szete bátya ezt a kalandot,a játékon belül.Na ki is betyár bátya??Azért te sem panaszkodhatsz.....GaiusHun írta: Hát Szete bátyja, remélem csuklottál
l, mert éppen chat bannon voltam, szerencsédre
az Amagi-val lófaszt kört mentem hála nektek, mert ugyi a kedves fórumtársat kell agyonbombázni, akár három beáldozott kötelék árán is?
![]()
Bakker, még nem fullos az Amagi erre a nem feszt rám repült a Lexington gépeivel.újra, és újra, meg újra... utána meg a másik kedves fórumtárs nyom nekem egy salvot csatahajóról
és pancsi... de így is utolsóként, lángolva, fogcsikorgatva...
Amerikai hordozók, hetes és nyolcas hajóval még éppen lehet keresni, onnan felfelé nagyon kell teperni, hogy prémiummal is nullára gyere ki. 9. tierben akkor van gond, ha nincsenek csellengők, azaz többiektől leszakadt kószáló csatahajók, kisebb cirkálók, avagy rombolók. Mivel ez egyre ritkább, mert általában igyekeznek kötelékben mozogni, ezzel megnehezítve a cv játékos dolgát. Ugyebár a mi flottánk kellene hogy szétzavarja az enemy zárt sorait, de ez ritkán jön össze, így a zárt kötelék erősebb légvédelmet jelent. Mesmeg én is gyatrán játszom mostanában, de a bevétel így alakulgat...:
Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.