Japán rombolók

• vcsaba1968
  • Látogató
  • Látogató
9 éve 7 hónapja - 9 éve 7 hónapja #6318 Írta: vcsaba1968
vcsaba1968 válaszolt a következő témában: Japán rombolók
Minden épitö jellegü kritikát szivesen fogadok.Én magam is azt gondolom ez az eredmény inkább inprovizácio és szerencse keveréke volt.A torpedo célzásban nálam nem nagyon fog be célt az x használatát még gyakorolni kell :)
Utolsó szerkesztés: 9 éve 7 hónapja vcsaba1968 által.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• Czipczi
  • Látogató
  • Látogató
9 éve 7 hónapja #6320 Írta: Czipczi
Czipczi válaszolt a következő témában: Japán rombolók

vcsaba1968 írta: Minden épitö jellegü kritikát szivesen fogadok.Én magam is azt gondolom ez az eredmény inkább inprovizácio és szerencse keveréke volt.A torpedo célzásban nálam nem nagyon fog be célt az x használatát még gyakorolni kell :)

Szerencse! Ebben nem nagyon hiszek! amit a vídóban láthatunk az a jelenlegi képességed, ami jó!!! LESZ JOBB IS! Több türelem, és funcíók használatának nagyobb gyakorlata, és egy picit pár másodpercre való előre gondolkodás, ellenséges hajó mozgását fordulását tekintve! Nagyon jó leszel ezen az ágon! Mire eléred a 9-es tiert meglátod kageroval nagyon jó leszel, mert addigra ki ismered a DD-vel való összes csínyját stb. ... a torpedó találat NEM SZERCSE KÉRDÉSE ahogy az se az, hogy tudod hogyan kell lőni CITADELLÁT! Kezd elegem lenni ebből a szerncsésezésekből! (nem rád értem!) Sok ÍRIGY, SZERENCSÉTLEN, aki csak ezzel vagdalkozik, holott azzal foglalkozna, hogy csiszólja képességét!

Lőhetted volna máshova, másképp a torpedókat nem? és akkor nem lett volna se találatod, se killed! az se szerencse kérdése ahonnan ellőtted a torpedókat, hiszen lőhetted volna pár másodperc, vagy pár perc múlva máshonnan, ahonnan lehet nem is találsz!

Szerencse! ne legyél szerény! Ez a jelenlegi képességed, ami szerintem baromi jó, és a jó hír az, lesz ez még sokkal jobb is4 aki a szerncsével vagdalkozik, mutasson jobbat!

:D

Gratula mégegyszer!

Most olvasgatom az orosz DD-ágat! érdekes lesz!

• Czipczi
  • Látogató
  • Látogató
9 éve 7 hónapja - 9 éve 7 hónapja #6336 Írta: Czipczi
Czipczi válaszolt a következő témában: SHARK TORPEDÓK
Egy csata ahol rengetegszer hibáztam! :( Lehetett volna jobb is. Legalább nyertünk és egy Yamato ismét elkapva!

Mellékletek:
Utolsó szerkesztés: 9 éve 7 hónapja Czipczi által.

Több
9 éve 7 hónapja #6338 Írta: Sith7
Sith7 válaszolt a következő témában: SHARK TORPEDÓK
replay ? :)

• Czipczi
  • Látogató
  • Látogató
9 éve 7 hónapja - 9 éve 7 hónapja #6340 Írta: Czipczi
Czipczi válaszolt a következő témában: SHARK TORPEDÓK

Sith7 írta: replay ? :)

Az ember nem szívesen teszi közzé a hibáit, de miután annyit magyarázok itt stb. ... Azt hiszem nem csak a jó csatákat illik kitenni!

Valahol láttam itt a forumban hogy feltőltenek egy egyszerű replay fájlt, tehát nem kell újra felvenni a replayből vídón majd tömőríteni! Hogy lehet ezt a fájlt feltölteni?

Sajnos 2 mb-nál nagyobb és azt írta valaki, hogy 2 alatt lehet csak feltölteni! Ebből vídót nem éri meg csinálni, mert sok a munka vele, és ahhoz nem elég jó a csata. ha megoldják a replay fájl kérdést hogy lehessen 2 mb-nál nagyobbat is feltőlteni útóleg felteszem.

Abban viszont benne vagyok, hogy a hibákról feltegyek képeket, és beszéljünk róla, ha a csata hevében nem feledem el képet készíteni! :D
Utolsó szerkesztés: 9 éve 7 hónapja Czipczi által.

Több
9 éve 7 hónapja #6342 Írta: leopardusz
leopardusz válaszolt a következő témában: Japán rombolók
feltöltöd egy akármilyen fájlmegosztó oldalra a replayt, s a linket meg bevágod ide ;)
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Czipczi

Oldalmegjelenítési idő: 0.280 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.