Japán cirkálók

Több
9 éve 3 hónapja - 9 éve 3 hónapja #12721 Írta: PzPuma
PzPuma válaszolt a következő témában: Japán cirkálók

Andrej72 írta: A probléma a csatahajók ellen szokott lenni, mert hiába jó az AP lövedéke, messziről nem üti át egy csatahajó páncélját. A HE meg iszonyatosan gyenge, többnyire nehéz vele gyújtogatni.

Ez probléma :) mert a japán cirkálóknál HE-t kell használni, főleg csatahajó ellen. ;) (lsd pl előző két csata képeimet)
Cirkálók ellen mehet az AP de nagy vasak ellen csak feleslegesen lősz AP-t, időt és energiát pazarolsz el rá.
És azt is felejtsd el hogy rombolóként rohansz be/rá/oda :) , cirkáló, egy jó csatahajós simán kiszed (vagy szinte lenulláz) egy sorozatból. (csatahajóval pontosan ezért vadászok elsősorban cirkálókra)
Messziről kell zargatni az ellent. ;)
Furutaka kapcsán pedig, mivel én még a játék indulása után tudtam le (buff előtt) sokat nem tudok már írni róla de nem vészes az annyira.(megnézve a statisztikámat vele)
És nagyon jó tanuló hajó a japán cirkáló ágra. mivel már itt meg kell szokni a lassú toronyforgatást ! és ez az ami miatt szerintem sokan kígyót-békát kiáltanak rá, azaz utálják.... na de ha itt nem "szokja" meg az illető később mi lesz ?
Végül baromi pontos lövegei vannak, rajta kívül 2 hajóval sikerült még olyan találati pontosságot elérnem míg játszottam vele, de ez pár más játékosoknál is így van.(meglestem pár fórumtag statját :D )
Utolsó szerkesztés: 9 éve 3 hónapja PzPuma által.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
9 éve 3 hónapja #12727 Írta: Andrej72
Andrej72 válaszolt a következő témában: Japán cirkálók
Igen, és a japán HE lövedék sokkal jobb, mint a német, föleg a nagyobb kaliberű.

Több
9 éve 3 hónapja #12740 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Japán cirkálók
Érdemes úgy megvenni a Mogamit, hogy csak arra lenne pénzem ,hogy megvegyem a hajót, és átképezzem a kapitányt? Felszerelésekre nem telne, az 1millás fordulást segítő nem lenne rossz, de ha anélkül is el lehet lenni, akkor nem bánom, ha nincs meg. A többi felszerelés meg más kérdés.

Ilt mennyire érzékeny az oldala? Vagy hozzá kellett volna szoknom? :silly:

Több
9 éve 3 hónapja #12741 Írta: PzPuma
PzPuma válaszolt a következő témában: Japán cirkálók
Szerintem nyugodtan vedd meg.
Nekem csak toronyjavítás, pontosságnövelő és javítás volt és van rajta.(sorry de nem vagyok játékban , pontos nevük nem jut eszembe)
Nem mondom hogy nem jó pl a 1millás fordulás segítő de én elvoltam, vagyok nélküle.
Jól fordul nélküle is, ismerni kell a hajót. :)
A következő felhasználók mondtak köszönetet: sandorati, zstorok75

Több
9 éve 3 hónapja #12764 Írta: Szete58
Szete58 válaszolt a következő témában: Japán cirkálók

Andrej72 írta: Most volt egy 50k-s, meg egy 60k-csatám a Kumával, összesen 4 süllyesztéssel. Megvan az xp a Furutakára, meg a 3500 free xp a löveg fejlesztésére. A többit a hajóval kell kifarmolni. Még alszom rá egyet, hogy tényleg akarom-e. :-)

Akarod Te azt, hidd el! :)
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Doktoruur, Gneisenau67

Több
9 éve 3 hónapja #12771 Írta: vonKurz
vonKurz válaszolt a következő témában: Japán cirkálók

Grievous írta: Érdemes úgy megvenni a Mogamit, hogy csak arra lenne pénzem ,hogy megvegyem a hajót, és átképezzem a kapitányt? Felszerelésekre nem telne, az 1millás fordulást segítő nem lenne rossz, de ha anélkül is el lehet lenni, akkor nem bánom, ha nincs meg. A többi felszerelés meg más kérdés.

Ilt mennyire érzékeny az oldala? Vagy hozzá kellett volna szoknom? :silly:

annyit írjátok hogy fordulás segítő, nem birtam ki, nem cirkálóra persze :D oda nem látom értelmét, de stock Iowara feltettem. igazság szerint nagyon álmos voltam már, csak azon erőlködtem, hogy meg 500 xp, aztán meglett, gyorsan felszereltem, mentem vele egy kört, és beláttam nélkülözhetetlen.
gyonyoruen fordult a stock Iowa, na, mondom van értelme, nem hiába irják mindig a forumon...
aztán eltelt vagy 20 csata, és gondoltam hasznos hasznos, de akkor is, inkább azt a cuccot, amitől hamarabb alszik el a tuz/sullyedes...

szóval mikor raktam rá az ujat, akkor jöttem rá, hogy nem a fordulásgyorító van fent, hanem az a cucc, amivel hamarabb eléred a sebességet...

azt levettem, és azóta se hiányzik egyik se :D

Oldalmegjelenítési idő: 0.241 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.