Japán cirkálók

Több
9 éve 3 hónapja - 9 éve 3 hónapja #12817 Írta: Gneisenau67
Gneisenau67 válaszolt a következő témában: Japán cirkálók
Ha elgondolom, hogy az Atago az azonos Tier a Mogamival és sokkal kevesebbet tud...
Nagyon jó videó, köszönöm.
Utolsó szerkesztés: 9 éve 3 hónapja Gneisenau67 által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: sandorati

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
9 éve 3 hónapja #12821 Írta: vonKurz
vonKurz válaszolt a következő témában: Japán cirkálók

Gneisenau67 írta: Ha elgondolom, hogy az Atago az azonos Tier a Mogamival és sokkal kevesebbet tud...
Nagyon jó videó, köszönöm.

nemtom megnezni sajna, de vakon azt mondom ez a srác, ilyen feltételekkel(térkép-ellenfel) kozel ezt tudta volna Atagoval is csinalni am :)
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Gneisenau67

Több
9 éve 3 hónapja - 9 éve 3 hónapja #12822 Írta: Gneisenau67
Gneisenau67 válaszolt a következő témában: Japán cirkálók
Efelől semmi kétségem, nagyon tud játszani, annyi kreditet és XP-t szerzett, mint én egy hét alatt :)

Ez a videó is bizonyítja, hogy jól játszva minden elérhető.
Itt az Atago egy Myoko-t is elsüllyeszt.

Utolsó szerkesztés: 9 éve 3 hónapja Gneisenau67 által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: zstorok75

Több
9 éve 3 hónapja #12823 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Japán cirkálók
Azért használom azt az eszközt, mert ugyan fent van a skill (torpedó észlelés buff), de így is olyan érdekesen szoktak felspotolodni, ilt nem látom normálisan, hogy merre mennek ,hogy néha elkapom őket (pár pontból mondjam meg merre mennek, miközben le van csökkentve a textúra is és nem folyamatos mozgásban mennek, köszi). Ilt ez jobban használhatónak érzem, mint a másikat, mellyel gyorsabban felgyorsul az ember.

Mogami marad holnapra, ma nem csillagoztam le a Myokout kora délután, most meg nincs időm rá.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Gizmo

• vcsaba1968
  • Látogató
  • Látogató
9 éve 3 hónapja #12829 Írta: vcsaba1968
vcsaba1968 válaszolt a következő témában: Japán cirkálók
Nekem meg affelöl nincs kétségem hogy csalt a gyerek.

Több
9 éve 3 hónapja - 9 éve 3 hónapja #12842 Írta: zstorok75
zstorok75 válaszolt a következő témában: Japán cirkálók
Nem hiszem, hogy csalt volna...

Ha megfigyelitek, ez még az "Őskorban" készült, mivel 3 szintnyi különbség van a hajók között (KONGO-MOGAMI) úgy, hogy azok nincsenek szakaszban másokkal. Pontosabban, az Ö csapatában van még egy NEW YORK és egy ISOKAZE is, (T4-T5) de ök együtt vannak.

Ha jól tévedek, akkor nem sokkal a publikus béta kiadása után visszavették a max különbséget 2-re. (De lehet, hogy akkor...)

Továbbá, én úgy tudom, hogy akkor még se híre se hamva nem volt a célzássegítőknek.
Egyébként, ha megnézzük a párbajt a NEW ORLEANS-al, látható, hogy emberünk, jó párszor mellé lő.
Továbbá, a csata 2 harmadánál, amikor a hegy mögötti KONGO-t lövi, az első három sorozatból csak 1-1 találata van 780-880-0 sebzéssel. Persze ahogy a KONGO bújik ki a hegy mögül, úgy javul a találati arány...
Ezek nem arról árulkodnak, hogy csalna. Lehet, én vagyok túl naiv, de nekem nem ez jön le.
A harmadik, hogy a video real time-ban volt felvéve, ugyanis a csata végén feljön az összesítés, amit egy egyszerű visszajátszásnál nem dob fel. Vagyis, ha mi nem látunk semmilyen segítséget, akkor Ö sem használhatott, semmilyen "Csalást"!

Ezek után kicsit naivan kérdezem, Csaba, te milyen csalásra gondolsz pontosan?

Inkább azt mondanám, hogy szerencséje volt, hisz a csata elején úgy ment, szinte egyedül, az ellenfél után, hátrahagyva a csapattársak nagy részét, hogy senki még csak rá sem figyelt. Ez alatt szépen porig égette a COLORADO-t. Aztán a csata alatt, (egy-két lövést és a párbajt a NEW ORLEANS-al nem számítva) végig így tudott harcolni, és az szerintem nagyon nem mindegy, hogy a végjátékba mennyi HP-val megy be az ember.
Utolsó szerkesztés: 9 éve 3 hónapja zstorok75 által.

Oldalmegjelenítési idő: 0.286 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.