Csak egy gyors kérdés...

Több
7 éve 4 hónapja #48306 Írta: deaxus
deaxus válaszolt a következő témában: Kérdés
Sziasztok.
Ha már módokról van szó.
Hogyan tudom beállítani,hogy lássak kivel harcolok?Nekem max annyit mutat,hogy milyen osztályba tartozik az ellen,de azt se ártana tudni,hogy milyen tier vagy a mi a neve(a hajónak).

A másik kérdés: a prém hajómon is gyűlik az xp.Azt nem lehet beállítani,hogy átkonvertálja kapitányi vagy szabad xp-vé?

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
7 éve 4 hónapja #48307 Írta: nwa5000
nwa5000 válaszolt a következő témában: Kérdés

deaxus írta: Sziasztok.
Ha már módokról van szó.
Hogyan tudom beállítani,hogy lássak kivel harcolok?Nekem max annyit mutat,hogy milyen osztályba tartozik az ellen,de azt se ártana tudni,hogy milyen tier vagy a mi a neve(a hajónak).

A másik kérdés: a prém hajómon is gyűlik az xp.Azt nem lehet beállítani,hogy átkonvertálja kapitányi vagy szabad xp-vé?

Te tudod átkonvertálni pénzért.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: deaxus

Több
7 éve 4 hónapja #48310 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Kérdés
A hajóosztály és tier mutató az nincs a beállítások között? Meg a player listnél a csatában ott látszik amúgy

Több
7 éve 4 hónapja - 7 éve 4 hónapja #48323 Írta: reveszlaci
reveszlaci válaszolt a következő témában: Kérdés
üdv,már rég rendeltem de most kellet,,megkaptam a kódót két kötöjel betü majd megint meg hat szám,de nem fogadja el ha beütöm pénzt levonta,,valamit nemjól csinálok,régebben pedig sikerült :( :( :( tehát hogy és hova kell beütnöm,,wg lapon accuntomnál hiába nem fogadja el,,
Utolsó szerkesztés: 7 éve 4 hónapja reveszlaci által.

Több
7 éve 4 hónapja #48357 Írta: reveszlaci
reveszlaci válaszolt a következő témában: Adminok figyelmébe
bocsi hogy itt is megkérdezem,,de sms ben rendeltem,,és kaptam egy kódót""ez most képletes lesz,,--B--M 4536Y76,,,namármost nem értem beirom pontosan de nem fogadja el,,a pénzt pedig levonta,,régebben töbször rendeltem és akk sima ügy volt,,nem értem változtattak,vagy nem jó helyre irom,,valaki tud segiteni?elöre is köszi

Több
7 éve 4 hónapja #48360 Írta: Alex0303
Alex0303 válaszolt a következő témában: Kérdés
Ezeket az ARP kezdetű japán csillivilli hajókat hogyan lehet(ett) megszerezni? Még hajdanán nekem is lett egy 5-ös tierű Kongó változata, de fogalmam sincs hogyan, egyszer csak ott volt. De nézem valakinek egy egész sorozat van ezekből, 5-8 as tierekben.

Oldalmegjelenítési idő: 0.356 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.