Csak egy gyors kérdés...

Több
7 éve 4 hónapja #48413 Írta: Storm
Storm válaszolt a következő témában: Kérdés

James Onedin írta: Üdv Urak!Rég jártam itt.Az előbb az alábbi játékossal voltam egy csapatban.Össze is vesztünk rendesen,mert ő úgy fogta fel mintha az élete múlna ezen a csatán,bunkó volt a chaten...A csata végén meg néztem a profilját.Ez már számomra érthetetlen kategória.Milyen ellenfelek ellen szokott játszani?Hogyan lehetnek ilyen eredményei?Vélemények?Itt a statja: wows-numbers.com/player/526953200,El2aZeR/

Mi ezen a meglepő? Ő egy olyan játékos aki tisztában van vele, hogy hogyan kell játszani.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
7 éve 4 hónapja #48414 Írta: James Onedin
James Onedin válaszolt a következő témában: Kérdés

Storm írta:

James Onedin írta: Üdv Urak!Rég jártam itt.Az előbb az alábbi játékossal voltam egy csapatban.Össze is vesztünk rendesen,mert ő úgy fogta fel mintha az élete múlna ezen a csatán,bunkó volt a chaten...A csata végén meg néztem a profilját.Ez már számomra érthetetlen kategória.Milyen ellenfelek ellen szokott játszani?Hogyan lehetnek ilyen eredményei?Vélemények?Itt a statja: wows-numbers.com/player/526953200,El2aZeR/

Mi ezen a meglepő? Ő egy olyan játékos aki tisztában van vele, hogy hogyan kell játszani.

Az lehet,csak mint tudjuk 1 fecske nem csinál nyarat.Neki mindig nyerő csapata van?Soha nem hagyják x...ban?Szerintem sokan tudnák még sincs 68%-os nyerési arányuk...

Több
7 éve 4 hónapja #48415 Írta: Storm
Storm válaszolt a következő témában: Kérdés

James Onedin írta:

Storm írta:

Az lehet,csak mint tudjuk 1 fecske nem csinál nyarat.Neki mindig nyerő csapata van?Soha nem hagyják x...ban?Szerintem sokan tudnák még sincs 68%-os nyerési arányuk...

Most a saját példámat hozom: utóbbi 60 napban volt 132 csatám 68,18%-os győzelmi aránnyal. Elég 1 olyan ember a csapatba aki érti, hogy mit csinál és sokkal nagyobb az esély a győzelemre.

Több
7 éve 4 hónapja #48416 Írta: James Onedin
Akkor hozzám ritkán jut ilyen,én meg nem annyira értem...No mindegy ez már nekem magas.. :)

Több
7 éve 4 hónapja #48417 Írta: leopardusz
leopardusz válaszolt a következő témában: Kérdés
Valamit tud az ürge, az tény. Persze attól még kilőheted, ha nagyon paraszt, pedagógiai célzattal... :silly:
A következő felhasználók mondtak köszönetet: James Onedin, AtuqShaman

Több
7 éve 4 hónapja #48419 Írta: James Onedin

leopardusz írta: Valamit tud az ürge, az tény. Persze attól még kilőheted, ha nagyon paraszt, pedagógiai célzattal... :silly:

Jó játékos,de agyilag zokni...

Oldalmegjelenítési idő: 0.461 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.