Csak egy gyors kérdés...

Több
7 éve 3 hónapja #49986 Írta: Storm
Storm válaszolt a következő témában: Kérdés

Rolesz81 írta: Tudja valaki, hogy a Public Test-en hogyan lehet megszerezni az Alsace-ot?

Konténereket tudsz szerezni és azokból van esélyed kinyitni.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: GMattlov

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
7 éve 3 hónapja #50002 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Kérdés
Akik vannak teszt szerveren: így valamivel a nyitás után (ma nyitott ugye), milyenek a francia bb-k első ránézésre? Flamu a prémről rakott fel egy videót,asszem azért nem volt nagyon megelégedve ha jól rémlik.

Több
7 éve 3 hónapja #50004 Írta: chapo990
chapo990 válaszolt a következő témában: Kérdés
Nem tudom, viszont kipróbáltam a Monarch-ot. Se főágyúkkal, se másodlagossal egy darab tüzet nem sikerült kiosztani :D Felettéb érdekes volt....

Több
7 éve 3 hónapja - 7 éve 3 hónapja #50007 Írta: Storm
Storm válaszolt a következő témában: Kérdés

chapo990 írta: Nem tudom, viszont kipróbáltam a Monarch-ot. Se főágyúkkal, se másodlagossal egy darab tüzet nem sikerült kiosztani :D Felettéb érdekes volt....

Monarch-ot ne vedd alapul, mert az ág legrosszabb hajója kb. Legalábbis tűzgyújtás szempontjából biztosan.
Utolsó szerkesztés: 7 éve 3 hónapja Storm által.

Több
7 éve 3 hónapja #50009 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Kérdés
Ha már monarch: érdemes holnap megvenni, vagy van valami pletyka, hogy hétvégén lesz-e valami? (habár holnaptól van hétvégi akció Xd), megvettem volna már tegnap, csak nemtom lesz-e akció rá, de az bosszantó kicsit, hogy nem lehet a kapitányt átképezni arra, ha nincs meg a hajó :dry: (wotban úgy rémlik hogy lehet ha ki van fejlesztve, legalábbis prémeket előhozza). Van Nelsonom és Duke of Yorkom és akkor haladna az átképzés.

Több
7 éve 3 hónapja - 7 éve 3 hónapja #50014 Írta: chapo990
chapo990 válaszolt a következő témában: Kérdés

Storm írta:

chapo990 írta: Nem tudom, viszont kipróbáltam a Monarch-ot. Se főágyúkkal, se másodlagossal egy darab tüzet nem sikerült kiosztani :D Felettéb érdekes volt....

Monarch-ot ne vedd alapul, mert az ág legrosszabb hajója kb. Legalábbis tűzgyújtás szempontjából biztosan.

igen, azt hallottam, de hogy 0 tűz.. vicces volt, nem kicsit :D

- hétvégén német cirkálók lesznek akciósak.
Utolsó szerkesztés: 7 éve 3 hónapja chapo990 által.

Oldalmegjelenítési idő: 0.383 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.