Csak egy gyors kérdés...

Több
7 éve 3 hónapja #50024 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Kérdés
Németek? Hm, meh, Roon-on picit gondolkodtam anno, hogy megveszem és végig megyek az ágon, de valahogy nem izgat a német ág tovább, legalábbis újabb 10-es minek? Nem vagyok klántag így oda nem kell, rankedre se kell, mert sose fogom elérni a rnak1-et meg ha jól hallottam rank1-esek nem igen csatáznak már ládákért

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
7 éve 3 hónapja #50048 Írta: ledgeri
ledgeri válaszolt a következő témában: Kérdés
Pedig jól egyben lévő hajó a hindenburg, ajánlom! (bár tény mást nem próbáltam még t10-ből saját accon sajátot)

Több
7 éve 3 hónapja #50057 Írta: Grievous
Olvastam a német topicban meg itt ott az oldalon :)
Csak így is van 4db tízesem (yamato, kurfürst, zao, shimakaze), de egyikkel se megyek manapság, elsődlegesen azért, mert rajtuk csak a kapitányt lenne értelme fejleszteni, mert nincs 19 pontos kapitányom (yamaton van 18 pontos, a haifuri (HSF) camo talán segítene majd mert az is plusz pont és akkor átraknám a zászlókat commander xp-sre)

Több
7 éve 3 hónapja #50099 Írta: ledgeri
Hol van szabályként leírva, hogy t10-ben csak és kizárólag 19 pontos kapitánnyal lehet menni?
Menj veluk bárhol, és jobban ráérzel, mire menjen majd a +1 pont amikor összejön...

Több
7 éve 3 hónapja #50101 Írta: Grievous
nem arra gondoltam, csak ha már t10-ben megyek akkor gyűljön szabad kapitányi xp is már, meg most 4 hajót akarok most fejleszteni (monarchot ma vettem, new orleans, chapayev félúton vannak, iowa meg az utolsó harmadban xp-ben), így ezek mellé egy kissé sok lenne a tízesekkel menni pár kört.

Több
7 éve 3 hónapja #50103 Írta: ledgeri
Ez így megint más! :lol:

Oldalmegjelenítési idő: 0.516 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.