Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Örömködő

Több
9 éve 3 hete #19384 Írta: pkrusi
pkrusi válaszolt a következő témában: Örömködő
bocsi h spamelek megint, de elsőre nem is rossz szerintem :love:

Mellékletek:
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Szete58

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
9 éve 3 hete #19385 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Örömködő
Gondoltam megyek egy kört Isokazeval

Kill rekord: 6db, isokaze
Új kill rekord: 9db, isoakze

:D
Jó, t3-asok ellen voltam akik nem is foglalkoztak velem, wtf. Egyedül egy wakatake, de ő se figyelt a torpedókra Xd
Mellékletek:
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Benign_Wolf33, leopardusz, Kitakami, sinda_narmo, pkrusi

Több
9 éve 3 hete #19387 Írta: BigaC
BigaC válaszolt a következő témában: Örömködő
9, az szép!
igazából beálltak egy sorba, és 1 korrozív torpedóval lőtted ki mind a 9-et, nem? :)

Több
9 éve 3 hete #19388 Írta: BigaC

pkrusi írta: nah kisasszony felöltöztetve, remélem jó a kiosztás^^

mondjuk én az utolsó upgrade-et nem vettem még meg, agyalok rajta.
a target aquisition igazából csak annyi, hogy a minimap-en távolabb lévő hajókat is berajzol. illetve a torpedókat előbb látod. de ezt kicsit soknak érzem 2 miláért.
lehet, hogy a concealment lesz inkább, annak több gyakorlati hasznát látom, még ha azt sem mindig lehet kihasználni.

nekem Kutuzovon a target aquisition van, látok hajókat/típusukat 23-25km-ről, de hát lőni úgysem tudok rájuk. de lehet, hogy a torpedók esetében már kisegített. olyan nem létező játékmód esetén tudnám ennek használt elképzelni, ahol van egy vezér/admirális, és ő jó ha átlátja minél előbb a terepet, hogy merre vezesse a támadást.

New Orleans-en Concealment van, de a NO alapból elég jó ilyen téren. azt érzékelem, hogy kevesebbet lőnek rám - mert nem látnak :)
szóval ez utóbbit a hajóban csücsülve nem is nagyon lehet érzékelni.
annál inkább látod, ha egy ellenségnek van ilyen, lő, előtűnik, idővel eltűnik és nem érted mi van. hát annyi, hogy rohadt alacsony a concealmentje és ahogy lejár a lövés bünti, a hajó köddé válik.

de amúgy rohadt sok bármelyiért a 2M, nem is tudom hogy gondolták, hiszen egy AA segítség, vagy lőtávnövelő ezerszer többet használ és sokkal kevesebbe kerül.
gondolom nem tudtak már mit kitalálni...
A következő felhasználók mondtak köszönetet: pkrusi

Több
9 éve 3 hete - 9 éve 3 hete #19389 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Örömködő
Korrozív torpedók, meg pr rakéta a vicc kedvéért :D

Először a pálya bal oldalára mentem (déli start ilt 1 bázisos volt csatamód), 2 dd velem jött, ellenből az orosz dd volt felspotolva, ágyúval kilőttem, miután az amcsink ledarálta :silly:
Majd Isokazera lőttem rá, majd eltűnt a sziget mögül (a főútnál), random indítottam egy torpedót, talált XD
Wakatakera lőttem, meg indítottam torpedót, vígan egyenesen belement a dd....
Karlnak kilötték a motorját, 7km-ről indítottam a torpedókat, és nem lőtték ki előlem :D
Majd Wyominghoz 6km-en belülre mentem, kanyarodott, de éppen elkapta a torpedóimat
Következő Myogi volt, ő lőtt is rám, de misselt és vígan belement a torpedóimba
Következőnek rögtön South Carolina, elég olt neki 1db torpedó
Megint rögtön a másik oldalt egy wyora löttem, torpok mentek felé, de enyém lett a kill
Majd kicsit messze volt egy st louis, honfitársunk south-tal lövöldözte, majd 7km-ről küldtem a tolató hajóba torpedót (kicsit fordult is.

Az ellenfél lemming volt, mert a jobb felső sarokban voltak, ilt felspotolva se kaptam az ívet a bb-ktől, így az ágyúzást is felvállalhattam :D
a game-et mára abba is hagytam, még visszaütött volna XD

Talán egy replay lehetett volna róla, de nem használom azt :silly:
Utolsó szerkesztés: 9 éve 3 hete Grievous által.

Több
9 éve 3 hete #19390 Írta: BigaC
itt elég jól össze van foglalva:

If you look on the UI when you are playing, there is a light grey wedge on the minimap. This is your View Range (or Target Acquisition Range). The modification in question extends this wedge 20% farther from your ship. It DOES NOT change the range at which you will spot an enemy that is unlit. It jut increases the range at which you will 'see' enemies that are already lit.

azaz:

Ha ránézel a minimap-re látsz egy világoszöld kúpot, ez a látótávolság. Az upgrade ezt a kis kúpot növeli meg 20%-al. Nem növeli meg azt a távolságot, hogy milyen messziről szpotolod a hajót. Ez csak azt a távolságot növeli meg, ahonnan már látod az ellenséget, akit már valaki felszpotolt.

és valaki hozzáteszi:

éppenséggel még valami fontosat csinál ez az upgrade:
beletosz 2 millió kreditet az óceánba!

köszönjük, Emese :)
A következő felhasználók mondtak köszönetet: SgtBala, pkrusi

Oldalmegjelenítési idő: 0.356 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.