- Köszönetek: 222
BigaC írta:
pkrusi írta: nah kisasszony felöltöztetve, remélem jó a kiosztás^^
mondjuk én az utolsó upgrade-et nem vettem még meg, agyalok rajta.
a target aquisition igazából csak annyi, hogy a minimap-en távolabb lévő hajókat is berajzol. illetve a torpedókat előbb látod. de ezt kicsit soknak érzem 2 miláért.
lehet, hogy a concealment lesz inkább, annak több gyakorlati hasznát látom, még ha azt sem mindig lehet kihasználni.
nekem Kutuzovon a target aquisition van, látok hajókat/típusukat 23-25km-ről, de hát lőni úgysem tudok rájuk. de lehet, hogy a torpedók esetében már kisegített. olyan nem létező játékmód esetén tudnám ennek használt elképzelni, ahol van egy vezér/admirális, és ő jó ha átlátja minél előbb a terepet, hogy merre vezesse a támadást.
New Orleans-en Concealment van, de a NO alapból elég jó ilyen téren. azt érzékelem, hogy kevesebbet lőnek rám - mert nem látnak
szóval ez utóbbit a hajóban csücsülve nem is nagyon lehet érzékelni.
annál inkább látod, ha egy ellenségnek van ilyen, lő, előtűnik, idővel eltűnik és nem érted mi van. hát annyi, hogy rohadt alacsony a concealmentje és ahogy lejár a lövés bünti, a hajó köddé válik.
de amúgy rohadt sok bármelyiért a 2M, nem is tudom hogy gondolták, hiszen egy AA segítség, vagy lőtávnövelő ezerszer többet használ és sokkal kevesebbe kerül.
gondolom nem tudtak már mit kitalálni...
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.