- Köszönetek: 1105
Neutra írta: Ez az időjárás tényező vicces
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
vonKurz írta:
Neutra írta: Ez az időjárás tényező vicces
most ettünk így meg 3 rombolót, nem is olyan picit
egyébként érdekességképpen berakott egy olyan csatába, ahol 4 tizesunk volt, 7 ellen.
3 rombink volt, Fubu/fletcher/kagero, egy tashkent, egy fubu, meg 2 Gearing ellen...
volt egy Montanank meg egy Yamatonk, nekik is, csak annyi különbséggel, hogy Yamatobol kettot kaptak egy helyett
egyetlen dologból voltunk jók, sokkal több Tirpitzunk volt a másik oldalnal
szal hozzászoltam az elejen, "stupid mm" visszaírtak nem a tier dönti el a csatát, és be kell lássam van igazság a dologban...
van persze itt olyan is, aki egyből kilépne az ilyen csatából, megtehettem volna én is, de arra gondoltam, hogy mi lenne ha tenném a dolgomat - levakarnám a rombikat a Yamatonkról, had tegye ő is a sajátját... ilyen egyszerű volt egyébként, ennyire sima ugy...
geotigris9 írta: Én úgy látom egyébként meg az ellennél több volt a 8 t. hajó a 9 meg a 10 t. hajók között nincsen olyan nagy különbség nem volt valami nagy túlerő egyik oldalt sem hajóban.
DD is ugyan annyi ha jól látom ...
Ha "dominancia van" jóval több a DD az egyik oldalt az viszont nagy előny lehet a DD-s oldalt ami már eldőntheti előre a csatát így...
vonKurz írta: mellékesen ők cirkálót kaptak nyolcasnak, meg rombolót, nekunk meg 3-bol ketto Tirpitz volt, ami tizesben nagyon kevéssé jó választás...
az egyik csinált is valamit, a másik megprobalt nekimenni egy Yamatonak, nem ért oda...
Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.