- Köszönetek: 291
vonKurz írta:
geotigris9 írta: Én úgy látom egyébként meg az ellennél több volt a 8 t. hajó a 9 meg a 10 t. hajók között nincsen olyan nagy különbség nem volt valami nagy túlerő egyik oldalt sem hajóban.
DD is ugyan annyi ha jól látom ...
Ha "dominancia van" jóval több a DD az egyik oldalt az viszont nagy előny lehet a DD-s oldalt ami már eldőntheti előre a csatát így...
nem jól látod,3 nyolcas, 5 kilences, 4 tizes
vs 4 nyolcas, 1 kilences, 7 tizes.
ez neked nem kulonbseg ?
és nem szakaszban voltak, egyáltalán nem értem miért sorsolt így az MM, talán titokban nezi a win ratet ? olyant észrevettem, hogy amig stock a hajo, mintha, talán mintha kevésbé számolna, talán kicsit jobban sorsol, vagy nem kilencesnek számol mondjuk, hanem nyolc és félnek. ez csak babona, nincs mogotte számolás
mellékesen ők cirkálót kaptak nyolcasnak, meg rombolót, nekunk meg 3-bol ketto Tirpitz volt, ami tizesben nagyon kevéssé jó választás...
az egyik csinált is valamit, a másik megprobalt nekimenni egy Yamatonak, nem ért oda...
egyetlen dologban van igazad, egy kilences lényegében tokugyanaz mint a tizes. ha megnézed a Roont, pont olyan zászló van rajta mint a Hindenburgon, ja, meg kicsit kevesebb páncél. ja, meg egyel kevesebb torony.
egyébként tudod ez mi ?188k/132k ezt lövi az Ibuki DPM-ben.
a Zaonak ugyan pontosabb az agyuja, meg sokkal tobbet bír, de DPM közel ugyanaz.
285k/180k, egy apró pontosítás még, a Zao HE az találatonként nagyobbat is csíp, meg gyakrabban gyujt.
tényleg...
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
geotigris9 írta:
Ha olyan iszonyat nagy túlerő lett volna szóban-forgó csatában nem nyertek úgy ráadásul, hogy három hajó is maradt nálatok és az ellenél mind ki lett lőve.
Ha tényleg valahol nagy a túlerő akkor maximum foglalással lehet lehozni és akkor marad hajó is a végére más nem aki(k) befoglal(nak).
Nem látom rosszul, valamit félreértelmeztél csak a 8 tieres hajókat számszerűsítettem(hogy több volt az ellennél) a többit nem.
Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.