Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Örömködő

Több
9 éve 5 napja - 9 éve 5 napja #20460 Írta: geotigris9
geotigris9 válaszolt a következő témában: Örömködő

vonKurz írta:

geotigris9 írta: Én úgy látom egyébként meg az ellennél több volt a 8 t. hajó a 9 meg a 10 t. hajók között nincsen olyan nagy különbség nem volt valami nagy túlerő egyik oldalt sem hajóban.

DD is ugyan annyi ha jól látom ...

Ha "dominancia van" jóval több a DD az egyik oldalt az viszont nagy előny lehet a DD-s oldalt ami már eldőntheti előre a csatát így...

nem jól látod, :) 3 nyolcas, 5 kilences, 4 tizes

vs 4 nyolcas, 1 kilences, 7 tizes.

ez neked nem kulonbseg ? :)
és nem szakaszban voltak, egyáltalán nem értem miért sorsolt így az MM, talán titokban nezi a win ratet ? olyant észrevettem, hogy amig stock a hajo, mintha, talán mintha kevésbé számolna, talán kicsit jobban sorsol, vagy nem kilencesnek számol mondjuk, hanem nyolc és félnek. ez csak babona, nincs mogotte számolás :)

mellékesen ők cirkálót kaptak nyolcasnak, meg rombolót, nekunk meg 3-bol ketto Tirpitz volt, ami tizesben nagyon kevéssé jó választás...

az egyik csinált is valamit, a másik megprobalt nekimenni egy Yamatonak, nem ért oda...

egyetlen dologban van igazad, egy kilences lényegében tokugyanaz mint a tizes. ha megnézed a Roont, pont olyan zászló van rajta mint a Hindenburgon, ja, meg kicsit kevesebb páncél. ja, meg egyel kevesebb torony.

egyébként tudod ez mi ?188k/132k ezt lövi az Ibuki DPM-ben.
a Zaonak ugyan pontosabb az agyuja, meg sokkal tobbet bír, de DPM közel ugyanaz.
285k/180k, egy apró pontosítás még, a Zao HE az találatonként nagyobbat is csíp, meg gyakrabban gyujt.
tényleg...

Ha olyan iszonyat nagy túlerő lett volna szóban-forgó csatában nem nyertek úgy ráadásul, hogy három hajó is maradt nálatok és az ellenél mind ki lett lőve.

Ha tényleg valahol nagy a túlerő akkor maximum foglalással lehet lehozni és akkor marad hajó is a végére más nem aki(k) befoglal(nak).

Nem látom rosszul, valamit félreértelmeztél csak a 8 tieres hajókat számszerűsítettem(hogy több volt az ellennél) a többit nem.
Utolsó szerkesztés: 9 éve 5 napja geotigris9 által.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
9 éve 5 napja - 9 éve 5 napja #20469 Írta: sgt_dog
sgt_dog válaszolt a következő témában: Örömködő

James Onedin írta:

sgt_dog írta: Győztünk,győztüüünk győztüünk :P :P :silly: ..I.. ezt a wg-nek :lol:

Az előbb találkoztunk. ;)

Te voltál?ismerős volt a név,csak nem tudtam kihez tartozik☺citadellákért nincs harag ,előfordul az ilyen☺amùgy megkínáltalak én is egy salvoval,de az nem lett olyan durva,mint a tiéd :lol:
Utolsó szerkesztés: 9 éve 5 napja sgt_dog által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Szete58

Több
9 éve 5 napja #20475 Írta: vonKurz
vonKurz válaszolt a következő témában: Örömködő

geotigris9 írta:
Ha olyan iszonyat nagy túlerő lett volna szóban-forgó csatában nem nyertek úgy ráadásul, hogy három hajó is maradt nálatok és az ellenél mind ki lett lőve.

Ha tényleg valahol nagy a túlerő akkor maximum foglalással lehet lehozni és akkor marad hajó is a végére más nem aki(k) befoglal(nak).

Nem látom rosszul, valamit félreértelmeztél csak a 8 tieres hajókat számszerűsítettem(hogy több volt az ellennél) a többit nem.

jó, módosítom, ha nekik egyel tobb a nyolcas hajojuk, cserebe meg 3-l tobb a tizes, akkor k-va nagy tulero :)

konkrétan akkora tulero, hogy simán kellett volna lemossanak minket,jöttek is, aztán kitört a vihar, de nem holmi 3 perces viharocska, hanem nemtom, de 10 percnek tunt minimum. nagyon sok volt...

mi összeáltunk viszonylag egy kupacba, ezek meg ballagtak befele egyesével... :)

kicsit wotban volt olyan érzésem, mikor láttam xvm-n hogy 90% esély van nyerni, erre ugy felbátorodik az ember hogy eszetlenul megy előre, oszt másfél percig se bírja :)
A következő felhasználók mondtak köszönetet: leopardusz

Több
9 éve 5 napja #20478 Írta: Laca
Laca válaszolt a következő témában: Örömködő
Néha nekem is össze jön egy jó csata! :P
Mellékletek:
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Szete58

• vcsaba1968
  • Látogató
  • Látogató
9 éve 4 napja #20518 Írta: vcsaba1968
vcsaba1968 válaszolt a következő témában: Örömködő
Mellékletek:

Több
9 éve 4 napja - 9 éve 4 napja #20541 Írta: Justice
Justice válaszolt a következő témában: Örömködő
A csata első percében az egyik kis okoska majdnem belém küldött 3 torpedót, szigetnek kellett ütköznöm,hogy kikerüljem. De aztán összehoztam 4 killt és 95 000 dmg, ráadásul nyertünk is.
Utolsó szerkesztés: 9 éve 4 napja Justice által.

Oldalmegjelenítési idő: 0.370 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.