- Köszönetek: 1654
Nyugi, értjük h mire gondolszzstorok75 írta: Lehet, hogy vak vagyok, de a Hood-ot még nem láttam a játékban...
Ne keverd össze a valóságot a játékkal! (...vagy a tenisz pályát a pé...sz tájával...!)
(És ha még mindig nem értenéd, én a játékra gondoltam... megvan?![]()
)
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
zstorok75 írta:
Szete58 írta:
zstorok75 írta: Hol tud egy csatahajó 1 találattal elsüllyeszteni egy szinte full hp-s bármilyen másik hajót?
![]()
Hmmm... Bismarck vs Hood... megvan?
Lehet, hogy vak vagyok, de a Hood-ot még nem láttam a játékban...
Ne keverd össze a valóságot a játékkal! (...vagy a tenisz pályát a pé...sz tájával...!)
)
leopardusz írta:
Nyugi, értjük h mire gondolszzstorok75 írta: Lehet, hogy vak vagyok, de a Hood-ot még nem láttam a játékban...
)
S ugy tud egy lövedékkel viz alá küldeni egy komplett hajót, hogy a lőszerraktárat találja el...S egyben szerez az áldozatnak egy Detonation plecsnit is
(na meg 10 zászlót, ha szerencséje van
)
Ez a játék tier 8 fölött nem a csatahajókról szól,ebben egyetértek veled.Persze néha előfordul jó kör,de ez ritka.zstorok75 írta:
leopardusz írta:
)
S ugy tud egy lövedékkel viz alá küldeni egy komplett hajót, hogy a lőszerraktárat találja el...S egyben szerez az áldozatnak egy Detonation plecsnit is
(na meg 10 zászlót, ha szerencséje van
)
Tudom, hogy hogyan történt, nem ezzel van a gondom.
A gondom azzal van, hogy egyrészt régen (a játékban) egy csatahajónak elég nehéz volt robbanást okozni, másrészt a robbanás akkor vitte el a Csatahajót, ha hajónak viszonylag kevés (értsd 50% alatt) volt az élete.
Harmadrészt a torpedó elleni oldalvédelem, pont azt szolgálná, hogy a kritikus részeken csökkentse a torpedók okozta károkat. Ezek szerint a játékban ez is csak egy olyan adat, ami jól mutat, de egyébként meg nem ér egy kalap sz... szamócátsem!
És megint csak nem azzal van a gondom, hogy ilyen egyáltalán előfordulhat, a játékban, hanem azzal, hogy ennek az előfordulása, mint írtam, régebben sokkal ritkább volt, de mostanában erezhetően többször fordul elő.
Ezzel ellentétben azt viszont még nem láttam a játékban, hogy egy csatahajó robbanást okozott volna egy rombolónak. Nekem eddig még egy salvóval sem sikerült elsüllyesztenem egy majdnem full hp-s rombolót, nemhogy egyetlen egy találattal...
És, hogy véget vessek a további vitának, az egésznek az lett volna a mondandója, hogy az én véleményem szerint a játék élmény balansz, megint csak a rombolók irányába billent a csatahajók kárára.
Úgy érzem, hogy egy csatahajónak még 1 az 1 elleni küzdelemben sincs esélye egy rombolóval szemben. Pláne magasabb tierben...![]()
Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.