Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Örömködő

Több
8 éve 7 hónapja #27332 Írta: leopardusz
leopardusz válaszolt a következő témában: Örömködő

zstorok75 írta: Lehet, hogy vak vagyok, de a Hood-ot még nem láttam a játékban... :P
Ne keverd össze a valóságot a játékkal! (...vagy a tenisz pályát a pé...sz tájával...! :whistle: )

(És ha még mindig nem értenéd, én a játékra gondoltam... megvan? :S :huh: )

Nyugi, értjük h mire gondolsz :P
S ugy tud egy lövedékkel viz alá küldeni egy komplett hajót, hogy a lőszerraktárat találja el... :whistle: S egyben szerez az áldozatnak egy Detonation plecsnit is :P (na meg 10 zászlót, ha szerencséje van :silly: )

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 7 hónapja #27333 Írta: James Onedin
James Onedin válaszolt a következő témában: Örömködő
Lehet hogy én vagyok a h@lye,de nem találok újabbat gugli barátommal sem. :) Na mind1 hagyjuk.

Több
8 éve 7 hónapja #27334 Írta: Szete58
Szete58 válaszolt a következő témában: Örömködő

zstorok75 írta:

Szete58 írta:

zstorok75 írta: Hol tud egy csatahajó 1 találattal elsüllyeszteni egy szinte full hp-s bármilyen másik hajót? :angry: :(

Hmmm... Bismarck vs Hood... megvan? :whistle:

Lehet, hogy vak vagyok, de a Hood-ot még nem láttam a játékban... :P
Ne keverd össze a valóságot a játékkal! (...vagy a tenisz pályát a pé...sz tájával...! :whistle: )

Hmmm... nem keverem... tegnap az Tirpitzem első salvóját egy NO bánta... annyira meglepődtem, h. én kértem elnézést... :S

Több
8 éve 7 hónapja #27335 Írta: zstorok75
zstorok75 válaszolt a következő témában: Örömködő

leopardusz írta:

zstorok75 írta: Lehet, hogy vak vagyok, de a Hood-ot még nem láttam a játékban... :P

S ugy tud egy lövedékkel viz alá küldeni egy komplett hajót, hogy a lőszerraktárat találja el... :whistle: S egyben szerez az áldozatnak egy Detonation plecsnit is :P (na meg 10 zászlót, ha szerencséje van :silly: )

Tudom, hogy hogyan történt, nem ezzel van a gondom.
A gondom azzal van, hogy egyrészt régen (a játékban) egy csatahajónak elég nehéz volt robbanást okozni, másrészt a robbanás akkor vitte el a Csatahajót, ha hajónak viszonylag kevés (értsd 50% alatt) volt az élete.
Harmadrészt a torpedó elleni oldalvédelem, pont azt szolgálná, hogy a kritikus részeken csökkentse a torpedók okozta károkat. Ezek szerint a játékban ez is csak egy olyan adat, ami jól mutat, de egyébként meg nem ér egy kalap sz... szamócát ;) sem!

És megint csak nem azzal van a gondom, hogy ilyen egyáltalán előfordulhat, a játékban, hanem azzal, hogy ennek az előfordulása, mint írtam, régebben sokkal ritkább volt, de mostanában erezhetően többször fordul elő.
Ezzel ellentétben azt viszont még nem láttam a játékban, hogy egy csatahajó robbanást okozott volna egy rombolónak. Nekem eddig még egy salvóval sem sikerült elsüllyesztenem egy majdnem full hp-s rombolót, nemhogy egyetlen egy találattal... :(

És, hogy véget vessek a további vitának, az egésznek az lett volna a mondandója, hogy az én véleményem szerint a játék élmény balansz, megint csak a rombolók irányába billent a csatahajók kárára.
Úgy érzem, hogy egy csatahajónak még 1 az 1 elleni küzdelemben sincs esélye egy rombolóval szemben. Pláne magasabb tierben... :angry: :(

Több
8 éve 7 hónapja #27336 Írta: Benign_Wolf33
Benign_Wolf33 válaszolt a következő témában: Örömködő
4 irdatlan gyenge csapat után elkezdett kis "szerencsém" lenni :D
Mellékletek:

Több
8 éve 7 hónapja #27337 Írta: James Onedin
James Onedin válaszolt a következő témában: Örömködő

zstorok75 írta:

leopardusz írta:

Tudom, hogy hogyan történt, nem ezzel van a gondom.
A gondom azzal van, hogy egyrészt régen (a játékban) egy csatahajónak elég nehéz volt robbanást okozni, másrészt a robbanás akkor vitte el a Csatahajót, ha hajónak viszonylag kevés (értsd 50% alatt) volt az élete.
Harmadrészt a torpedó elleni oldalvédelem, pont azt szolgálná, hogy a kritikus részeken csökkentse a torpedók okozta károkat. Ezek szerint a játékban ez is csak egy olyan adat, ami jól mutat, de egyébként meg nem ér egy kalap sz... szamócát ;) sem!

És megint csak nem azzal van a gondom, hogy ilyen egyáltalán előfordulhat, a játékban, hanem azzal, hogy ennek az előfordulása, mint írtam, régebben sokkal ritkább volt, de mostanában erezhetően többször fordul elő.
Ezzel ellentétben azt viszont még nem láttam a játékban, hogy egy csatahajó robbanást okozott volna egy rombolónak. Nekem eddig még egy salvóval sem sikerült elsüllyesztenem egy majdnem full hp-s rombolót, nemhogy egyetlen egy találattal... :(

És, hogy véget vessek a további vitának, az egésznek az lett volna a mondandója, hogy az én véleményem szerint a játék élmény balansz, megint csak a rombolók irányába billent a csatahajók kárára.
Úgy érzem, hogy egy csatahajónak még 1 az 1 elleni küzdelemben sincs esélye egy rombolóval szemben. Pláne magasabb tierben... :angry: :(

Ez a játék tier 8 fölött nem a csatahajókról szól,ebben egyetértek veled.Persze néha előfordul jó kör,de ez ritka.

Oldalmegjelenítési idő: 0.464 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.