Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Örömködő

Több
8 éve 7 hónapja #27374 Írta: leopardusz
leopardusz válaszolt a következő témában: Örömködő

DragonZ írta: Mai teljesítmény :) A Tirpitz és Shokaku meccsek rankedek , egy rossz szavam sincs ma . :P

Majd holnap... :silly:

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 7 hónapja - 8 éve 7 hónapja #27375 Írta: Phaser
Phaser válaszolt a következő témában: Örömködő
Az ott egy North Carolina volt :D Aztán kapott egy ugyanilyent az Iowa is (arról sajna nincs kép) 54k sebzést kapott 1 salvoból. A 9. citadellát az Ibuki kapta. Amugy csatahajó fő tüzérségével talán még nem is lőttem devastatingot egy másik csatahajónak. Most meg egymás után kettőt is. :D

Nem nagy szám, de amugy ez lett a vége:
Mellékletek:
Utolsó szerkesztés: 8 éve 7 hónapja Phaser által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Szete58, zstorok75, llw99, DragonZ

Több
8 éve 7 hónapja - 8 éve 7 hónapja #27377 Írta: zstorok75
zstorok75 válaszolt a következő témában: Örömködő

Phaser írta: Az ott egy North Carolina volt :D Aztán kapott egy ugyanilyent az Iowa is (arról sajna nincs kép) 54k sebzést kapott 1 salvoból. A 9. citadellát az Ibuki kapta. Amugy csatahajó fő tüzérségével talán még nem is lőttem devastatingot egy másik csatahajónak. Most meg egymás után kettőt is. :D

Nem nagy szám, de amugy ez lett a vége:

És ahhoz, hogy egy szalvóból 4 cicit lőjön az ember, ráadásul egymás után kétszer is, hány malacot kell tartani lent a gépházban...? :blink: :P

(Arról pedig már ne is beszéljünk, hogy valószínűleg az olajtartályaid kukoricával vannak feltöltve, merthogy fogyasztanak is a drágák...! :woohoo: :lol: )
Utolsó szerkesztés: 8 éve 7 hónapja zstorok75 által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Phaser

Több
8 éve 7 hónapja - 8 éve 7 hónapja #27380 Írta: Ghostsaker
Ghostsaker válaszolt a következő témában: Örömködő

James Onedin írta:

Ghostsaker írta: Nem tudom, hogy ki hogy van vele (mármint a szerencsés tulajdonosok B) ) de nekem a Tirpitz-vel csak azok a meccsek mennek igazán, mikor kitör egy kis vihar :whistle:

egyébként az mit árul el a csapatról, hogy a szakasztársammal írtjuk ki az ellenfél csapatának több mint a felét :evil: :pinch: ?
(... jah, persze az új statisztikai rekordokról ne is beszéljünk :lol: )

Kicsit off,de hogy tetted bele ezt a hátteret???

Még ha kicsit off is, de akkor is (bocs a kései válaszárt, de valami szárazföldi nyavalya támadott le)

Azon kívül, hogy kinyertem a mappok alap betöltési háttérképét, megfelelő hölgyek képei kiválasztása, majd egy kis Phothoshp-os babrálgatás után elmentve csak simán bemásolod a a játék res_mods/aktuális verzió/gui/maps_bg mappába és voilá, máris ők köszöntenek és búcsúztatnak el a meccseknél.

Az egy salvo-s/találatos hozzászóláshoz meg csak annyit, hogy én is adtam és kaptam is egyből süllyedős találatokat... ritka de megesik.
Utolsó szerkesztés: 8 éve 7 hónapja Ghostsaker által.

• tmage
  • Látogató
  • Látogató
8 éve 7 hónapja - 8 éve 7 hónapja #27388 Írta: tmage
tmage válaszolt a következő témában: Örömködő

Imre777 írta: ...
Csak nem akkor amikor sok Zao, Moszva, Ibuki, meg T10 csatahajó van a pályán.
T8-ban viszont lehet királykodni vele.

Azzal egyetértek, hogy T10-es hajók mellett megfontoltabban kell játszani (utáltam, hogy egy Montana bármikor bárhonnan citadellát lőtt pl. a Baltimore-ba) de nem érzem hogy a DM valódi hátrányban lenne a többi T10-es cirkálóval szemben. Ha fókuszt kap azt valószínűleg nem nagyon szereti (nem láttam olyan hajót amelyik komolyabban rajongana érte), de összehasonlítva a többiekkel simán megállja mellettük a helyét.

Nyilván mindegyik T10-es cirkálónak megvan a maga erőssége / gyengéje. HP-ban és a lövegek kezdősebességében a Des Moines sajnos messze áll mondjuk a Moskva-tól, de szerintem ezt bőven kompenzálja a Concealment, az AA meg persze az hogy DPM-ben messze a legjobb mind között. Persze ennek akkor van jelentősége, ha el is találjuk a célpontot.
Utolsó szerkesztés: 8 éve 7 hónapja tmage által.

Több
8 éve 7 hónapja #27390 Írta: Szete58
Szete58 válaszolt a következő témában: Örömködő
No, a König a legutóbbi* csatájában összelőtte a Bayernt. :)

Ez a Sunny fiú a Nicholasban csak elcsórta előlem a Langley skalpját, de sebaj, jól harcolt, megérdemelte a Krakent. :)

* Nem a legutolsó, mert azt a hajót, amelyik a killrekordom tartja, nem adom el, csak tartalékos állományként és iskolahajóként egyelőre nagyjavításra visszarendeltem a kikötőbe.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: llw99

Oldalmegjelenítési idő: 0.390 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.