Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Örömködő

Több
8 éve 7 hónapja #27591 Írta: SeahawkHUN
SeahawkHUN válaszolt a következő témában: Örömködő
Boot Camp Kraken Unleashed :D
Mellékletek:

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 7 hónapja #27608 Írta: Benign_Wolf33
Benign_Wolf33 válaszolt a következő témában: Örömködő
Mellékletek:
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Nik0nosz

• vcsaba1968
  • Látogató
  • Látogató
8 éve 7 hónapja #27610 Írta: vcsaba1968
vcsaba1968 válaszolt a következő témában: Örömködő
Mellékletek:

Több
8 éve 7 hónapja - 8 éve 7 hónapja #27611 Írta: GaiusHun
GaiusHun válaszolt a következő témában: Örömködő
Tegnap esti Kutuzov, sajna a végén elcsesztem és a Benson 7K hp-ról kiszedett. Kicsúsztam egy Amagi elé, a szerencsétlent égettem is , hát vissza adta, amit tőlem kapott. A maradék hp-mat meg lelopta a leleményes Benson, kb. 1 perce pedig előlem menekült :sick: ennyit jelent egy rossz döntés :whistle:
A lóvé az jól jött, mire vége lesz a rankednek, meg lesz a lóvé az első tízes hajóra :silly:

Mellékletek:
Utolsó szerkesztés: 8 éve 7 hónapja GaiusHun által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: vcsaba1968, Capt_BuvarKund, Mydgard, BigaC

Több
8 éve 7 hónapja - 8 éve 7 hónapja #27615 Írta: Mydgard
Mydgard válaszolt a következő témában: Örömködő

GaiusHun írta: Tegnap esti Kutuzov, sajna a végén elcsesztem és a Benson 7K hp-ról kiszedett. Kicsúsztam egy Amagi elé, a szerencsétlent égettem is , hát vissza adta, amit tőlem kapott. A maradék hp-mat meg lelopta a leleményes Benson, kb. 1 perce pedig előlem menekült :sick: ennyit jelent egy rossz döntés :whistle:
A lóvé az jól jött, mire vége lesz a rankednek, meg lesz a lóvé az első tízes hajóra :silly:

Nezegetem ezt a Kutuzovot jatekban, meccseredmenyeket, na meg a credit termelest, eleg imbanak tunik... Jol latom? :cheer: Olyan mint egy golyoszoro.
Utolsó szerkesztés: 8 éve 7 hónapja Mydgard által.

Több
8 éve 7 hónapja #27616 Írta: GaiusHun
GaiusHun válaszolt a következő témában: Örömködő
Ebben az összegben jutalom is van benne, azt hiszem 500K. A Kutuzov-nál létfontosságú a gyújtó skill, ez jelentősen megemeli a hajó sebzési képességeit, ráadásként egész pöpec légvédelme van, amihez takaros lőtáv is társul. Viszont egy citadella gyár, ezzel a hajóval ne állj ki csatahajók elé, mert egy-két sorozattal padlóra küldenek. Kapott egy ködfejlesztőt, 8 km-es torpedót, összegezve van egy papír killered, amitől rombolós, csatahajós és cv is retteg :lol: A gyújtós skilles már jól keres, talán jobban is mint az Atago. Nekem a rankedben tolja a pénzt rendesen. A csillag is jönne, de sokszoor egy hétfős csapatban, 6 ember hülyeségét nem lehet kompenzálni.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: llw99

Oldalmegjelenítési idő: 0.434 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.