Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Örömködő

Több
8 éve 6 hónapja - 8 éve 6 hónapja #27957 Írta: GaiusHun
GaiusHun válaszolt a következő témában: Örömködő
Hát, még csak ranked 5-ben vagyok, szóval én még nem kalózkodom, de ... aki rankedben biztos hajót akar, annak javasolt a Kutuzov. Eme csatát szó szerint lehoztam, a végén azon kaptam magam, hogy egyedül maradtam....... (sokszor előfordul) és egy sziget mögül rám ront egy Amagi, majdnem full hp-n. Lepofozott úgy kb 4000 hp-ra. A lényeg a srác a végén le akart rammolni, én meg kotortam előle, szerencsére a döntő pillanatban nem használta az elő két lövegtornyot, én viszont letorpedóztam :love: utána maradt valami 2k hp? :sick: Szerencsére a Benson fosott tőlem, a végén jött rám, detto 2 k hp-val. A vége pont győzelem, de mindenki hülyére idegesedte magát :woohoo:

Mellékletek:
Utolsó szerkesztés: 8 éve 6 hónapja GaiusHun által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Szete58, BigaC

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 6 hónapja - 8 éve 6 hónapja #28000 Írta: BigaC
BigaC válaszolt a következő témában: Örömködő
nem olyan rossz kör Iowával, kezdek beleérezni.

Mellékletek:
Utolsó szerkesztés: 8 éve 6 hónapja BigaC által.

Több
8 éve 6 hónapja #28020 Írta: PzPuma
PzPuma válaszolt a következő témában: Örömködő
Ha a csatahajókkal nem adja (lsd brit cirkálók topik) akkor előveszem a jó öreg Zaot és máris jobb a kedvem :lol: :
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Benign_Wolf33

Több
8 éve 6 hónapja #28021 Írta: Hipper23
Hipper23 válaszolt a következő témában: Örömködő
Gz Puma ezen a csatán én is részt vettem Kageroval kimákoltam az ellen Kageroját aztán merültem. A csapat hasonlóan teljesített mint én csak nekik mákjuk se volt és kb. Puma hozta le a meccset :D

Több
8 éve 6 hónapja #28022 Írta: Kzoli
Kzoli válaszolt a következő témában: Örömködő
Bizony ezt csak így lehet mert füst hát füst van mindenki füstöl. Aztán onnét lövöldözik én kiszoktam várni mert az sem tart örökké és nem végtelen a mennyisége sem.

Több
8 éve 6 hónapja #28030 Írta: SeahawkHUN
SeahawkHUN válaszolt a következő témában: Örömködő
Mai első meccs. Rankedezni akartam erre a töltőképernyőn láttam ,hogy Random meccsbe léptem be :S
A meccs szépsége számomra, hogy kaptam egy olyan plecsnit amit eddig még soha és egyetlen egy hajóba se toltam ennyi sebzést ...RESPECT ,hogy mit bírnak ezek a német vasak... :D
Mellékletek:
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Benign_Wolf33, Szete58, Capt_BuvarKund, llw99

Oldalmegjelenítési idő: 0.378 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.