Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Örömködő

Több
8 éve 5 hónapja - 8 éve 5 hónapja #30444 Írta: Szete58
Szete58 válaszolt a következő témában: Örömködő
Értelek, vagy legalábbis érteni véllek.

Azt tanácsolom viszont , hogy vegyük át még 1x az alapokat:

Alt - kézi célzás

Shift - belső nézet

Bal klikk - bomba/torpedóvetés

Nem, nem nézlek hülyének CsigaKapitány! Tudom, hogy tudod. Sőt hogy hordozóval a Ctrl + bal klikk célkijelölést is tudod a repülőkre és/vagy a rombolókra, és azt is, hogy 1 (hordozó) 2-3-4-5 stb. a repülőgéprajok...

No de mennyire van bevésődve? Mennyire tudsz felderíteni és/vagy támadni, miközben pl. épp támadás alatt állsz? Milyen gyorsan tudsz váltani, ha azt látod, hogy nem japán, hanem amerikai az ellenfél, vagy hogy nem támadó winggel jön, vagy hogy ketten vannak odaát hordozóval, Te meg már csak egyedül... ha azt látod, hogy rossz irányba indultál el... és a többi...

Ajánlok valamit, kérlek, próbáld ki:

Aslaint nem tudom, használsz-e ( aslain.com/index.php?/topic/2020-05151-a...er-wpicture-preview/ ). Lényeg ami a lényeg, töltsd le úgy, hogy bekapcsolod a gyakorló modot (majdnem legalul van). Kreálj egy csatát a hordozóval, és menj be egyedül. Az M gombbal válts térképnézetre, majd küldd el a wingeket a szélrózsa minden irányába. 1-gyel válts vissza a hordozóra, majd shift + bal klikkeléssel adj meg neki egy cikcakkos menekülési útvonalat. Amikor OK, az M gombbal lődd ki a térképnézetet, válts át valamelyik rajodra, shifttel ülj bele, és próbáld meg a saját hordozódat lebombázni. Ha torpedóvető gépekkel mész, amikor kioldottad a torpedókat, akkor 1 + bal shifttel pattanj vissza a hordozódba, és próbáld meg a saját torpedóidat kikerülni...

Ha már egy rárepüléssel el tudod süllyeszteni úgy a folyton irányt váltó saját hordozódat, hogy közben R-rel azért oltod a tüzeket és tömöd be a lékeket, nos, akkor már tudsz CV-zni...

...egy kicsit! :)
Utolsó szerkesztés: 8 éve 5 hónapja Szete58 által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: BigaC

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• vcsaba1968
  • Látogató
  • Látogató
8 éve 5 hónapja - 8 éve 5 hónapja #30445 Írta: vcsaba1968
vcsaba1968 válaszolt a következő témában: Örömködő
Köszönjük Szete Bátyó a rövid székfoglalot :cheer: ill. oktatást.Én személy szerint a hordozos nézetet nem szeretem.Ezért inkább olyannal megyek amit szeretek pl:

ez. Végre tudtam alkotni vele pedig szokásomhoz hiven bekeveredtem két Tirpitz közé.
Mellékletek:
Utolsó szerkesztés: 8 éve 5 hónapja vcsaba1968 által.

Több
8 éve 5 hónapja #30448 Írta: BigaC
BigaC válaszolt a következő témában: Örömködő
Szete Bátyó, köszönöm a részletes leírást :)
Igazából a training room-ban akartam én is megtanulni, de valamiért a preferences.xml átírás most nem működött, pedig eddig oké volt, az aslainra meg nem is gondoltam.
ezért aztán coop-ban mentem párat, ahol nem annyira égő a kezdő lét :)
elsőre nem volt rossz, elsüllyesztettem a boot ellenfél CV-jét, és egy BB-t megrongáltam, de még jó pár menet után se gondoltam úgy, hogy nekem ezzel az eredménnyel randomba kéne mennem...
amúgy még itt sok mindenre nem kell figyelni, mert gondoltam az elején kezdem, a Langley-vel, ott meg mindenből még csak 1 raj van.
ezzel a PH-s küldetéssel szerintem a WG a Saipan eladásának felfutását várta, hogy akinek nincs CV-je, majd a prémiummal gyorsan letolja. :)
valószínű az modot kipróbálom, mert az alt-os manuális dobást ki akarom tapasztalni, mielőtt random-ba mennék.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Szete58

Több
8 éve 5 hónapja #30450 Írta: Szete58
Szete58 válaszolt a következő témában: Örömködő
Bombázóval szerintem könnyű, torpedóvető rajjal viszont csak álló ellenfélre, gyorsan mozgó és irányokat változtató ellenfélre viszont sokszor kell a rárepülési szöget váltogatni. Ha sok a dolog, ott inkább térképnézetből dobom, de akkor is manuálisan.

Több
8 éve 5 hónapja #30458 Írta: vonKurz
vonKurz válaszolt a következő témában: Örömködő

Benign_Wolf33 írta: Eddigi legnehezebb részküldi pipa :pinch: Vagy 40-50 meccsembe biztos belekerült...

én most csináltam meg, pontosabban mégse. megöltem egy Hakut, 150k-t sebeztem, igaz buktuk a csatát, de az elviekben nem feltétel...
valakinek tippje?

Több
8 éve 5 hónapja #30459 Írta: Nik0nosz
Nik0nosz válaszolt a következő témában: Örömködő

vonKurz írta:

Benign_Wolf33 írta: Eddigi legnehezebb részküldi pipa :pinch: Vagy 40-50 meccsembe biztos belekerült...

én most csináltam meg, pontosabban mégse. megöltem egy Hakut, 150k-t sebeztem, igaz buktuk a csatát, de az elviekben nem feltétel...
valakinek tippje?

DD-vel teljesítetted?

Oldalmegjelenítési idő: 0.426 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.