Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Örömködő

Több
8 éve 5 hónapja - 8 éve 5 hónapja #30478 Írta: GaiusHun
GaiusHun válaszolt a következő témában: Örömködő
Erre megvallom büszke vagyok, elvileg fel is jelentettek csalásért :woohoo: de miért is? Hol ködben voltam, hol nem, de a csapat spottolt ha kellett, én meg lőttem, torpedóztam, manővereztem, közelharcoztam. Amúgy elvileg egy saját csapattag akart feljelenteni csalásért, mert szerinte ezt lehetetlen lett volna megcsinálni :love: Amúgy nézzétek, 6 db citadella kiosztva :lol:

ui: csak egy apróság, itten kérem cirkálókkal ment a harc :woohoo: Igaz nem sok hülye van aki frontból neki megy egy cirkálónak :P

Mellékletek:
Utolsó szerkesztés: 8 éve 5 hónapja GaiusHun által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Benign_Wolf33, Sith7, vonKurz, BigaC

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• darkstar70
  • Látogató
  • Látogató
8 éve 5 hónapja #30503 Írta: darkstar70
darkstar70 válaszolt a következő témában: Örömködő
Na ez tényleg nem semmi GaiusHun ... :ohmy:

Végre ma én is tudtam egy jót játszani. Bár nem egy kimagasló eredmény, de a csapat jó volt.

Mellékletek:

Több
8 éve 5 hónapja #30507 Írta: pkrusi
pkrusi válaszolt a következő témában: Örömködő
most már tudom miért utálom a rombolókat xD

Mellékletek:
A következő felhasználók mondtak köszönetet: GaiusHun, James Onedin, vonKurz, llw99, BigaC

Több
8 éve 5 hónapja #30509 Írta: vonKurz
vonKurz válaszolt a következő témában: Örömködő
Balti volt már itt az örömködőben ? ugyértem, hogy persze, nekem is sok kellemes percet okoz, mikor lövök vele 30k felett, de azért azt ritkán másolják ide :)

most viszont ugy jártam, hogy sima ügy, 268/587 pontugyigyeg.

van egy félhalott Montanank, meg egy majdnem halott Kageronk a sziget rosszabbik oldalán, egy Donskoi, egy Bismarck, meg egy Yamato foglalkoztatja őket elsősorban, szal nekem maradt ködben az ellenfél Kagero, egy jó állapotú NC, meg egy sértetlen Mogami, igazából nem okozhat problémát...

és lőn :)
Mellékletek:
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Szete58, BigaC, pkrusi

• tmage
  • Látogató
  • Látogató
8 éve 5 hónapja #30533 Írta: tmage
tmage válaszolt a következő témában: Örömködő

A párom megkérdezte, hogy mégis mennyi időt töltöttem el a hajóimmal. Ki se merem számolni :)
Mellékletek:

Több
8 éve 5 hónapja #30534 Írta: pkrusi
pkrusi válaszolt a következő témában: Örömködő

tmage írta:

A párom megkérdezte, hogy mégis mennyi időt töltöttem el a hajóimmal. Ki se merem számolni :)

asszonynál néha rájön a féltékenységi roham, hogy biztos megcsalom. Erre csak azt szoktam mondani, nézd meg a wot/wows statisztikámat, aztán csitu xD

Oldalmegjelenítési idő: 0.400 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.