Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Örömködő

Több
8 éve 3 hónapja #34072 Írta: kg1003
kg1003 válaszolt a következő témában: Örömködő
Tudom nem nagy vigasz, de a Gneisevel én is bukó meccseket mentem az elején. Sorozatban! Most fullos, meg én is jobban ráéreztem!
A következő felhasználók mondtak köszönetet: reveszlaci

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 3 hónapja - 8 éve 3 hónapja #34073 Írta: Tomryx
Tomryx válaszolt a következő témában: Örömködő
1 hete nekem is hasonló szériám volt. Ha jól emlékszem 20 vereség 2 nyerés. Csinálhattam én bármit, sokszor a legvégén, de csak azért is elbuktunk. Mindig újat indítottam, hogy a következőzött csak megnyerjük ugyanazzal a hajóval már de hát nem. Jó esetben már csak röhögtem rajta a végén, hogy ilyen nincs, rossz esetben meg hát..... :whistle:
Megjegyzem nem az első ilyen sorozat volt.
Az utóbbi 2 napban viszont megfordult a dolog végre. Még ha el is rontom valamennyire a játékot akkor is majdnem mindig nyerünk .
Sokszor az segít nekem ilyenkor hogy megtörjem a sorozatot, hogy előveszem valamelyik jó WR mutatós hajómat. Csak hát makacs vagyok és mire az megtörténik, hogy hajót cserélek....
Utolsó szerkesztés: 8 éve 3 hónapja Tomryx által.

Több
8 éve 3 hónapja #34074 Írta: reveszlaci
reveszlaci válaszolt a következő témában: Örömködő
egy nap kibirnám a rossz szériát,,de ez már 4 napja megy kb 100 csata 10 gyözelemmel,probálhattam klánból flotilla meg minden,klánba uj nevem lesz "balszerencsés charlie" chatan meglátnak menekülnek :pinch: :pinch: :pinch: ,ilyenkor már sok butaság jár az ember fejében,,ezt nézzétek el nekem ;)
A következő felhasználók mondtak köszönetet: kg1003

Több
8 éve 3 hónapja #34078 Írta: Corvinus
Corvinus válaszolt a következő témában: Örömködő
Elnézzük...Ennél rosszabb csak az lenne, ha folyton nyernénk... Gondolj bele...ÉN A CSÁSZÁR! Így azért van némi kihívás ;)

Több
8 éve 3 hónapja - 8 éve 3 hónapja #34080 Írta: kg1003
kg1003 válaszolt a következő témában: Örömködő
Ezt a leosztást nézd! Kb. arányos. De! A csata első öt percében vezetett az ellenfél 5 hajóval. Volt vagy 5000 sebzésem. Mondom nehogy már jól érezzék magukat, csapjunk közéjük amúgy magyarosan. Lesz, ami lesz!

A Myokos srác az végig körülöttem szédelgett! Akkor fordultak meg a többiekkel amikor előre sasszéztam, kilőttem a Myokot és utána az Omahát!
Mellékletek:
Utolsó szerkesztés: 8 éve 3 hónapja kg1003 által.

Több
8 éve 3 hónapja #34081 Írta: tyer82
tyer82 válaszolt a következő témában: Örömködő
Egy szép kis kör Kiev-vel :)
Persze ismét chet ban, bár nemigen értem az okát. Csapattárs leidióta noobozott, hogy miért nem torpedózom ki végre a cirkálókat és megyek foglalni (8-10 km-re voltam tőlük, szóval a 4 km-es torpedókkal nem tudom, hogy gondolta :D ) Én meg finoman elküldtem melegebb éghajlatra :D

Mellékletek:
A következő felhasználók mondtak köszönetet: llw99

Oldalmegjelenítési idő: 0.384 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.