Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Örömködő

Több
8 éve 3 hónapja - 8 éve 3 hónapja #34083 Írta: reveszlaci
reveszlaci válaszolt a következő témában: Örömködő
na mára leteszem a gneisét,,meglett a korona a mai napra vele zsinór 12 vereség után,én sajna bázisvédésnél elsülyedtem de egyet azért magammal vittem,írtam vissza kéne jönni védeni annak a 3 hajónak ami elment üldözni egy cruisert,,3 bázis a mienk hajók egyenlö arányban nekünk 880 pont elenfélnek 560,,hátradölök hogy végre egy gyöztes csapat nem is bántam hogy sülyedtem,,erre hirtelen 3 hombre elpattan üldözni egy colorádót ellenfél szépen meg kinyírta egymás után többieket stb,,és megfordult végére 1000-970 arányban,, :whistle: :whistle: :whistle: :whistle:sikerült a vétel utáni 2 gyöztes csata után 100% ról 17%-ra levinnem,,azért ez is tudomány :pinch: :pinch:
Utolsó szerkesztés: 8 éve 3 hónapja reveszlaci által.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 3 hónapja #34084 Írta: vonKurz
vonKurz válaszolt a következő témában: Örömködő
AFK ESSEX mellé low tierben nem lett olyan rossz..., ja, és az egyetlen rombolónk is idiota volt, muszáj volt helyette foglalni B)
Mellékletek:

Több
8 éve 3 hónapja #34090 Írta: vonKurz
vonKurz válaszolt a következő témában: Örömködő
nemtom, 3 Flesh Wounds viccesnek számít ? B)
balfék csapat persze elb-ta, 4 kill kevés ezeknek, de mivel az utobbi 100 meccsemen szerintem nincs 20% win ratem, már megszoktam. :)
Mellékletek:
A következő felhasználók mondtak köszönetet: PzPuma, Benign_Wolf33, llw99, Nik0nosz

Több
8 éve 3 hónapja #34093 Írta: LAC1902
LAC1902 válaszolt a következő témában: Örömködő
Na az alábbi meccs megcsinálta a napomat. Leander-rel bedobott egy T8 csatába, csak néhány BB volt T7, én egyedül T6. Írtam is a cseten, hogy én mit keresek itt, jöttek a jókívánságok :-) pl. "Készítsd az ánuszod!" Na erre írtam, hogy várjuk ki a végét! A végén jól felröhögtem a sorrenden. Ügyes kis hajó a Leander, meg is tartom biztos.
Mellékletek:
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Mydgard

Több
8 éve 3 hónapja #34094 Írta: reveszlaci
reveszlaci válaszolt a következő témában: Örömködő
23 vereség 24 órán belül Gneisé-vel,,,kapok csokit? :pinch: :pinch: :pinch: :pinch: hogy rohadtam volna meg mikor megszülettem,meg basztam volna meg az............. mikor ennek a játéknak egyáltalán nekikezdtem

• vcsaba1968
  • Látogató
  • Látogató
8 éve 3 hónapja #34096 Írta: vcsaba1968
vcsaba1968 válaszolt a következő témában: Örömködő

reveszlaci írta: 23 vereség 24 órán belül Gneisé-vel,,,kapok csokit? :pinch: :pinch: :pinch: :pinch: hogy rohadtam volna meg mikor megszülettem,meg basztam volna meg az............. mikor ennek a játéknak egyáltalán nekikezdtem

Szerintem valamit rosszul csinálsz mert az egy nagyon jo hajo.

Oldalmegjelenítési idő: 0.352 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.