Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Dühöngő

Több
9 éve 2 hónapja #16008 Írta: AtuqShaman
AtuqShaman válaszolt a következő témában: Dühöngő

Get200 írta: Ezek szerint még nem láttál olyan lemming vonatot amit megfog egy cirkáló? Full HPn úgy menekülnek a csatahajók, hogy öröm nézni.. A legjobb amikor az egész csapat belefér négy kockába és nem értik miért döglenek meg..

Úgy érted, hogy az a négy kockányi csapat(9 hajó, abból 2 BB) 6 perc alatt elhalálozik 5 ellenséges hajótól(amiből csak 1 BB) aztán meg lesel a másik oldalon ahol 2 BB(egyik te) meg 1 CA feltartott az ellenségből 3 BB-t meg a maradék DD, CA-t és ha lenne időd a megmaradt 1 csatahajót is kiszedtétek volna, de befoglalták a bázisotok?

De, láttam.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
9 éve 2 hónapja - 9 éve 2 hónapja #16009 Írta: Andrej72
Andrej72 válaszolt a következő témában: Dühöngő

BigaC írta: Néha nekem is az az érzésem, meg se nézik, mi a küldetés.
Bázisfoglalás/védésnél 3 esetből 2-nél üresen hagyják a bázist.
Múltkor egy Kamikaze R-el védtem 3 hajó ellen, aztán legyűrtek és többszöri kérésem ellenére sem jöttek, a térkép egyik sarkában kolbászoltak, hogy mi célból, felfoghatatlan, mert a saját és az ellenséges bázistól is messze voltak.

Ó nekem is volt ilyen pont a Kamikazéval. Három hajó ellen védtem a bázist egyedül, aztán persze meghaltam. Szóltam a chaten, hogy jöjjön már valaki. Persze én voltam a noob fasz, és fogjam be pofám ha már elsüllyedtem. A végén persze ők voltak a janik, hogy megvédték a bázist.
Utolsó szerkesztés: 9 éve 2 hónapja Andrej72 által.

Több
9 éve 2 hónapja #16017 Írta: SgtBala
SgtBala válaszolt a következő témában: Dühöngő
Hát igen a bázis sarkalatos pont minden szempontból. Az utóbbi napok egyértelmű tanulsága, hogy sok embernek nem is létezik. Mintha a térképen sem lenne. Ma nekem is 4 hajóval szemben kellett volna helytállnom de Furutkával :) Egy megvolt aztán persze utolért a vég. Persze csapatom 4 DD-je az ellen hordozóját hajkurászta a térkép másik felén.....

Több
9 éve 2 hónapja #16018 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Dühöngő
Nem tudom mi az, hogy senki se védi a bázist.

VOltam nálunk én, minekaze, meg bogue asszem torpos setuppal (vagy bomber, vagy mi van neki). Ellennél egy stock kongou, egy Arp kongou, farragut, omaha, karl, cleveland... és nyertünk foglalással

Meg sikerült kicsapnom clevet
De ez ma nem az első, hogy többség lemminget játszik :dry:
Mellékletek:

Több
9 éve 2 hónapja #16023 Írta: Andrej72
Andrej72 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Eh...este nem szabad játszani. :( Elővettem az Orlant, gondolva a rövidesen érkező orosz cirkáló ágra, de szar csapat volt, és a MM sem volt jó. Nálunk három tier II-es hajó, odaát hat. :angry: 17k+ lett, de hiába.

Több
9 éve 2 hónapja - 9 éve 2 hónapja #16024 Írta: geotigris9
geotigris9 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Hihetetlen menyire szopatja a Kongómat a játék egyfolytában túlerővel szemben rak be az esetek többségében 7. tierű BB szemben még pluszban. Tegnap folytatása ma 1. csata teljes túlerő megtettem amit tudtam, lényegében egész végig 3 - 4 - 5 hajó ellen kellet küzdenem egyedül ... :angry:

Rohadt kemények tudnak lenni nagyobb tierű hajókkal meg meg 3 - 5 hajó az 1 ellen! :woohoo:
Mellékletek:
Utolsó szerkesztés: 9 éve 2 hónapja geotigris9 által.

Oldalmegjelenítési idő: 0.441 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.